Gå til sidens hovedinnhold

Gull fra Robban

Robert Bergh sine stallhester er i slag for tiden og vår V65-banker i Umeå torsdag kommer fra Berghs formstall.

Torsdagens tips fra Sportspill:
Bjerke: Illusjon i lunsjen?
Halmstad: Ny V4-suksess?
Odds: Ingen Falcao i Plzen

Full fyr i travsporten torsdag der det starter med V4 fra Halmstad og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det V65 fra Umeå og dobbel V5 fra Bergen travpark.

PS! Hele panelet i Sportspill sitter i møte med Norsk Rikstoto i forbindelse med en spennende nylansering fra kl. 08.30 torsdag morgen og utover hele dagen, og vi får således ikke oppdatert våre tips, dersom det skulle komme til strykninger. Alle tipsene våre denne torsdagen er utarbeidet onsdag kveld, og vi får da håpe på at det ikke dukker opp viktige strykninger!

Innleveringsfrister Umeå
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi skal altså langt nord i Sverige denne torsdagskvelden for å arrangere V65-løp når Umeå er vertskap. I følge værrapportene er det heldigvis temperaturstigning på gang nå og det forventes ikke mer enn fem minusgrader torsdag kveld. Vår hovedbanker har blitt herdet i tøffe selskap under sitt Frankrike-opphold og får betalt nå når konkurransen er betydelig enklere.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi snakker om Robert Bergh-trente 5 Staro Cold Carat som er en topphest som holder strålende form. Nest sist tok han enkelt ned Order By Koffe, mens sist så ble det galopp i et tøft V75-løp som ble vunnet av Timetoosaygoodbye. Møter ingen av det kaliberet torsdag og fra en perfekt utgangsposisjon så skal gjestekusk Jan Norberg kunne sikre seg en fin posisjon. Norberg kjører stadig hester for Robert Bergh med suksess. Robert "Robban" Bergh er ikke selv tilstede i Umeå torsdagTorsdagens distanse er 2640m og det er normalt ikke noen ulempe for den sterke Juliano Star–sønnen som normalt bare skal vinne dette eliteløpet som har mange avdankede travere på startstreken. Vi bankerspiller i V65-5/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi låser på to
3 Flip A Coin/7 Livi Destiny er to stallkamerater som trenes av Mats Bucht og begge holder strålende form. De møtte hverandre i Boden 4. november og da vant Livi Destiny foran nettopp Flip A Coin. Vi tror fort det kan bli samme scenarioet denne torsdagen, men sist var det snakk om 2140m. Nå er det sprintdistanse og det er brukbar sjanse for at Flip A Coin kan komme seg foran og da blir han normalt vanskelig å ta ned. Livi Destiny har vært strålende i sine siste løp og holder toppform så selv fra et spor litt langt ute på vingen så skal Malabar Circle Ås–sønnen regnes med en solid vinnersjanse. Vi tror det holder rikelig med disse to i V65-1.

Vi blir happy
1 Happy Bruises innledet året helt fantastisk, men det har gått litt i mot henne i de siste månedene. Vi må huske på at den lille Spotlite Lobell–datteren tjente 150.000 på et blunk så hun har trengt litt tid til til å bli vant med det nye grunnlaget. Sist gikk hun ganske så fint etter galopp og løpene før har hun blitt herdet mot tøff konkurranse. Er tøff konkurranse i kveld også, men vi synes uansett hun har en spennende oppgave foran seg fra et perfekt spor. Skulle Samu Sundqvist klare å forsvare sitt innerspor, så slipper han neppe til hvem som helst. Interessant om det skulle bli tet, men er uansett sikret et fint løpsopplegg samme hva Sundqvist velger å gjøre. Happy Bruises skal aldeles ikke overses med disse forutsetningene i V65-2.

Kommentarer til denne saken