Gulli sin røde tøffing innfrir

Tinn Jerker får mange tilhengere i totoen på Forus. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tinn Jerker får mange tilhengere i totoen på Forus. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Fra Forus på lørdag så serverte vi Spenda Andrea (2,1%) som en herlig sjokkvinner! Nå byr vi på nye godsaker til lunsj, og jakter opptur fra Forus.

Allerede fra Bjerke i morgen så kommer det første høydepunktet denne uken. Landets hovedbane knaller nemlig til med en FANTASTISK JACKPOT-OMGANG i V76-spillet, og her ligger det altså 1 348 758 ekstra i syverpotten. Skulle du i tillegg være alene om å få syv riktige, ja, da vil du kunne få ytterligere 974 820. Bonger til denne herlige omgangen kan du allerede kjøpe nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bjerke skal noen dager senere også kjøre ukens V75-omgang, og det er ikke snakk om en hvilken som helst V75-omgang. Denne uken så spiller vi nemlig i sammen med Sverige, og det er altså duket for en SUPERPOTT! Hele 60 millioner ligger i den totale premiepotten, og det er voldsomme kroner å spille om. Vil du være med i millionkampen denne lørdagen, ja, da kan du allerede i dag kjøpe deg inn i en av våre bonger. Det gjør du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dagen i dag starter opp med lunsj fra Sverige. Kl.12.20 er V4-løpene fra Gävle i gang. Deretter så venter Forus sin V5-omgang med start kl.13.37. Til kvelden så blir det løp fra både Momarken, og Eskilstuna.

Fra Forus på lørdag så serverte vi følgende tipsenere : Super Sjefen (2-valg), Spenda Andrea (2,1% - V65 steg fra 60 til 1 519), Komnes Judo (2-valg), og Inchgower Level (2-valg). Vi satt igjen med banker på 2-valget It's All In The Game, men dessverre så ble den tatt ned helt oppunder mål. Vi mener dog at det ikke var hesten sin feil at den tapte, men at Geir Mikkelsen må dele litt av det ansvaret pga at han dro luften ut av den.

Nå er den dagen historie, og fra Forus denne tirsdagen så byr vi på følgende:

V5-1 : 1 Tinn Jerker – Har et rent gaveløp foran seg denne tirsdagen, og normalt sett så er dette en klink vinner. Varmet opp i en strålende stil før løpene nå sist på Klosterskogen, men skuffet da noe i selve løpet. Nå har Tinn Jerker fått seg et løp i kroppen etter pausen, og er den 80% for dagen så taper den ikke innledningsløpet denne tirsdagen. BANKER! Velger du å gardere vår banker så er løpet VIDÅPENT! 6 Hirvonen – Milevis bedre enn rad, og god etter galopp på lørdag. 8 MG Lomen – Heroisk i nederlaget sist på Bergen. Er i en veldig bra form, og kan slå til om bankeren vår presterer under pari.

V5-2 : 6 Dani Boko – Er helt sikkert den beste hesten på ren kapasitet, men en hest som Hugo Langeweg hadde sine problemer med vil vi gjerne se oppføre seg i banen sammen med andre hester før vi går TUNGT inn på den. Vinner normalt sett, men blir etter vår smak aldeles for tungt betrodd første gangen ut for Rune Wiig, og vi krydrer bongen vår med aktuelle motbud. 1 Hywind – Har gjort to løp for flinke Grethe Cecilie Skaar, og den er i fremgang. Viser 15,2 s 500m sist, og den fikk et pluss i kanten. Ikke ueffen i billige omgivelser nå. 2 Walkabout – Sjokket sist, men for oss var den en selvskreven strek på bongen. Var nemlig MYE bedre enn raden, og tredje sist så feiler den i fra seg en tredjeplass samt en tid på 17,0 kort før mål. 8 Gardens Gift – Kan være noe for dem som jakter en bombe. Feilet i angrep etter pause nå sist, og dermed så var det game over. Gjorde flere fine løp i våres, og den gjør seg garantert ikke bort her om den leverer litt av det som den kan.

V5-3 : 5 Røste Henrik – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause nå, og den er skikkelig pågang. Nå sist så feiler den i seierskampen kort før mål, og den virket veldig forbedret. Kommer denne tirsdagen ut i helt riktige omgivelser, og den er veldig spillbar. 6 Spikåsa – Hadde en tøff oppgave sist, og den gikk kun greit i kulissene da. Gangen før så ble den toer bak gode Mørtvedt Karma. Har kapasitet til å vinne, og dette er en garderingshest. 3 Gjerde Tora – Feilet seg bort sist, mens den var bra både nest/tredje sist. Svein Ove Wassberg opp er alltid spennende, og den må selvfølgelig med om løpet garderes.

V5-4 : 9 Rush Hour – Var mer spilt enn Calypso H. sist, og selv om den ikke slo Calypso H. da så gjør den et bra løp uten å fungere som aller best. Kommer nå ut etter pause, den står spennende til, og fungerer den som den skal så kan det fort være duket for revansje. Det som er interessant denne tirsdagen er at Rush Hour blir MYE mindre spilt kontra sist. 8 Calypso H. – Er ikke travsikker, og den har feilet i tre av sine fire siste løp. På kapasitet er den enormt bra, men på tirsdag så risikerer Rune Wiig å måtte gjøre hele jobben selv med den store favoritten. Kan vinne, men på tirsdag så velger vi å spekulere. 3 Bolt Action – Er en hest som var omgitt av enormt bra rapporter før den dukket opp i banen i år. Har utvilsomt et talent, men den har nok ikke innfridd slik man hadde håpet. Her står den ypperlig til, den er kjapp i vei, og den er kraftig kuskeplusset. Kan lede lenge om den tramper avgårde på riktig fot. 4 Saturn – Var ikke helt på topp sist, men den er slett ikke verst på kapasitet. Får den ryggløpet sitt så kan den helt klart slå til. Må med på alle seriøse bonger.

V5-5 : 4 Dickie Dick Dickens – Har fått to løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Har gått to x 14, og den har hatt veldig godt av disse blåserne i kroppen. På tirsdag så er distansen bedre, og formen virker også å være på riktig vei. Kan fort sitte der med flyt på veien. OBS! 6 Romarino – Var veldig tapper nest sist, mens den var fullt godkjent sist i betydelig tøffere omgivelser enn hva den møter her. Har et sjeldent fint løp foran seg her, og den MÅ i a-gruppen. 8 Erica Hall – Ligger Peter Jensen lavt med, og formen er nok noe usikker. Drar stor fordel av et lite felt, og viser den tilsvarende takter som på Åby tredje sist, ja, da er den selvfølgelig HET.