Gå til sidens hovedinnhold

Gulljackpot i en fantastisk V75-omgang på Sørlandet

På Sørlandet lørdag braker det løs med NM for noen av våre beste kaldinger, og i spillet har vi GULLJACKPOT å glede oss til! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i V75-spillet lørdag?

Lerum med stor V86-suksess til Eskilstuna 21. juli!
Tipsene satt bra denne onsdagen, og det ble en ordentlig opptur på flere av våre andelslag på Eksperten. Undertegnede lagde to SISTE INFO V86-tråder, og på en av disse ble det åtte riktige på samtlige bonger. Dessuten satt SAMTLIGE systemer som ble levert inn. Bongene/systemene betalte ut som følger:
* 7 bonger a Kr.500 (fem andeler a Kr.101) betalte ut Kr.24 887,-.
* 4 bonger a Kr.1 000 (fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.26 297,-
* 2 bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.26 815,-
* 2 bonger a Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500) betalte ut Kr.27 429,-
* 1 bong a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut Kr.28 609,-
* 2 systemer a Kr.6 000 (fire andeler a Kr.1 500 / tyve andeler a Kr.300) betalte ut Kr.29 957,-
* 3 systemer a Kr.4 000 (fire andeler a Kr.1 000/tyve andeler a Kr.200/10 andeler a Kr.400) betalte ut Kr.27 967,-.

Lerum med V65-fest på Biri 19. juli - Kr.960 ble til Kr.12 938!
Undertegnede serverte meget solide V65-tips til Biri denne mandagen, og det meste av bonger satt som det skulle. Det mellomste forslaget med en innleveringspris til Kr.960 betalte ut fantastisk fine Kr.12 938 (de litt større V65-bongene ble ganget med TO). På Eksperten ble det levert 21 V65-bonger, og samtlige fikk 6-riktige minst en gang. Du var vel med på denne V65-festen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Sørlandet lørdag, og det er nok en av de bedre omgangene som vi har hatt i Norge i år. Meget gode hester, mange vinnerkandidater, og dette er rett og slett en V75-omgang som vi virkelig gleder oss til. Det finnes en klar banker i omgangen, og heller ikke vi spekulerer mot 6 Ulsrud Tea (V75-4). Hadde vært favoritt i dette løpet selv om den hadde stått på 40m tillegg, og den har utrolig billige betingelser foran seg med Åsrud Vilja borte fra feltet. Må være langt under pari om den skal tape dette, og det kan ikke vi spekulere i at den er. ALL IN!

Våre fyldige vurderinger er som følger:

V75-1 : 4 Barros – Er en 3-åring som vi virkelig liker, og den er med å kjemper om seieren her om den bare ikke finner på noe tull. Hadde fort stått med tre seire uten disse galoppene, og sist kom den strålende tilbake via 25,6 s 500m etter galoppen. Burde ikke ha problemer med å vise frem en 28-tid, og er spillbar her. 6 Baias – Feilet fra seg en mulig seier, og en tid på ca 28,7 sist. Har ellers gjort få feil, og er et stortalent. Dog er det ikke enkelt å hente tillegg på gode hester når banene er såpass raske som de er nå, og favoritten for mange har ingen enkel oppgave foran seg. Motbudet.

3 Ness Tjo Elnett – Så vi i prøveløpet, og den så OK ut der. Var skjev underveis, men la inn 30,7 s 1000m, og var ikke tom over mål på 31,1/2160mv. Kan muligens komme seg tidlig foran her, og går den på 29-tallet så kjemper den om seieren. Outsideren.

Vår rangering : A : 4-6 B : 3 C : 7-2-1-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Sørlandet. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-2 : 4 Canola – Kom til mål med litt krefter igjen i finalen på Jarlsberg sist, mens den i forsøket var hakk i hel på knallgode Jolene B.R. Her blir det fort gratis tet, og på sitt beste har den en meget bra sjanse å lede hele veien. Er en motivert favoritt. 3 Diva Classic – Er litt klumpete, og vektmessig har den helt sikkert litt å gå på. Akkurat det er veldig spennende med tanke på løpet som den gjorde sist. Gikk nemlig en råsterk sluttrunde, og vi hadde 13,3 s 1000m med krefter igjen. Er det opplagt motbudet, og skulle den kanskje være enda bedre på lørdag, ja, da gir den favoritten en match!

6 Esti Ronai –
Har fått en nødvendig blåser i kroppen etter pause, var helt OK da, og det løpet gjorde nok bare godt. Er en god hoppe i dette grunnlaget når den finner litt form, og vi plasserer den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 4 B : 3-6-1-9 C : 12-2-11-10-7-5-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Sørlandet. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-3 : 1 Milan – Gikk et knallbra løp sist, og det gjorde den mot meget gode hester. Er i det hele tatt bedre enn raden, den er LYNRASK fra start, og fra tet trenger den ikke bli veldig enkel å fange på en knallgod sommerbane. SPILLES! 7 Tilde Ø.K. (denne ble strøket fredag) – Ellers vrimler det av hester som ligger i skorpen i dette løpet, og som ikke trenger bli mye spilt. Tilde Ø.K. gikk meget sterkt etter galopp mot den første svingen sist, og vi hadde 27,4 s 1900m på klokken. Har fått elendig betalt for toppform, den møter riktig motstand, og kan overraske med Svein Ove Wassberg.

8 Åsa O.K. – Feilet i kamp om seieren mot oppløpet sist, og også denne er mye bedre enn raden. Tengsareid får teste den på lørdag, og det er spennende. Outsideren. 10 Himalaya – Er også denne MILEVIS bedre enn raden, og på kapasitet er den god nok å skrelle. Må ikke glemmes i omgivelser som dette.

Vår rangering : A : 1 B : 8-10-11-5-4-6 C : 9-12-3-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Sørlandet. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1995

V75-4 : 6 Ulsrud Tea – Det er nesten som vanlig et enormt skille på de beste kontra de nest beste i NM for hopper, og når Åsrud Vilja ikke er med så skal normalt dette være spill mot ett mål for «SUPER TEA». Har dog ikke sprudlet på slutten, men den har gått mot eliten, og nå skal den møte en svak hoppe elite. Spinner til tet, ingen ønsker å trykke opp noen fart, og dette bør egentlig bli billig for Ulsrud Tea. Glem ikke at det er store kroner å kjøre om skulle man bli toer også. Ergo så vil ingen av konkurrentene ofre seg, de vil kjøre etter andreplassen, og dermed ser dette veldig bra ut på forhånd for Ulsrud Tea.

Velger man likevel å spekulere så er det en formtoppet 10 Sundby Søss i mot. Dog kjører nok Tom Erik Solberg etter andreplassen, og satser på å hente med seg 100 000 i andrepremie…

Vår rangering : A : 6 B : 10 C : 9-8-3-5-11-7-4-1-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 3 Carolina Volo – Har tatt store steg i år, og utviklet seg strålende. Vi likte den skarpt i «BIKEN» sist hvor den bare dundret unna i tet, og vant veldig enkelt på en 13-tid. Er meldt med BIKE igjen på lørdag, og skulle Magnus Teien Gundersen greie å ta seg til tet med denne formtoppede hoppen så må sjansene være gode på en perfekt sommerbane.

10 Secret Snap –
Gikk helt grei t i kulissene mot Carolina Volo sist, og holder sin flotte form. Har egentlig vært ganske tøft matchet når det gjelder motstand, og med få unntak så ser dette billigere ut. Kan dessuten komme fint gjennom på startsiden her, og fra andre/tredje utvendig så er denne alt annet enn ueffen om det først blir tempo. Motbudet. 7 Glazier’s Vici – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er veldig på riktig vei. Avsluttet i 11-fart sist, og var positiv. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, men trenger naturligvis litt flyt dra et dårlig spor. Outsideren.

8 Only Be Kind To Me –
Satt fast i finalen sist, og så veldig bra ut for dagen. Er nok den hesten med størst fart i kroppen, men fra et «kaldt» spor må den ha veldig tur underveis for å kjempe om seieren. Skal dog med om man først garderer dette løpet.

Vår rangering : A : 3 B : 10-7-8-2-1-6-4 C : 5-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 10 Pave Faks – Har for alvor funnet superformen nå, og er spennende i årets NM. Var knallgod fra dødens sist, og etter en avslutning i 19-fart så knep den seieren. Distansen på lørdag er kun et pluss, det lukter kjøring underveis, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. PASSES! 4 Troll Solen – Har fått to løp i kroppen etter pause, og også denne har funnet storformen. Ble spurtet ned av 3 Søndre Jerkeld sist, men det var Troll Solen som da gjorde løpet. I fjorårets NM gikk den i nærkamp med UMULIGE Odd Herakles, og var stor i nederlaget da. Tar heller NM-gull i år?

3 Søndre Jerkeld –
Var treer i NM i fjor, og toer året før. Har pleid å gjøre det bra i NM, den kommer med flott form, og fra et nydelig spor er den selvskreven på bongen. Dette er løpets outsider. Helaktuelle hester er også 6 Brenne Banker og 5 Kleppe Fanden. 1 Ådne Odin kan være en tenkbar skrell fra rygg leder. Formen er nemlig helt på topp.

Vår rangering : A : 10-4 B : 3-6-5-1 C : 8-7-2-11-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 7 Run To You – To kanoner gjør opp i finalen, og vi nøyer oss med kun disse her. Vår ide har kommet voldsomt tilbake etter en trøblete innledning på karrieren, og er rett og slett fryktelig god. Galopperte kort sist, men ble da kjørt rett ned, og det var ikke hesten sin feil. Gikk helt strålende etter dette uhellet, og vant utrolig enkelt via 13,3 s 1000m. Er lynrask ut fra sin motsatte volte, og her må Per Oleg Midtfjeld virkelig prikke starten med favoritten om han skal greie å svare. Kommer Run To You til tet så tror vi dette er over. 1 Rittmester Hill – Er en hest vi liker, og en hest vi har spilt MYE på. Har ikke gjort noen feil i år, og vært utrolig bra. Har rett og slett et for lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Viste fjerde sist at den kan løse kjapt på volte, og den er god ut. Skulle Oleg greie å svare ut vår ide, ja, da vinner han dette løpet. Teten blir altså utrolig viktig, og vi tror vinneren kommer fra den posisjonen.

Vår rangering : A : 7-1 B : - C : 11-3-10-6-2-12-4-5-9-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.