Gå til sidens hovedinnhold

Gullkorn i V4-lunsjen fra Sverige

Skrellbanen Bergsåker står for dagens V4-lunsj, og det er en fin omgang vi har foran oss. Vi har jobbet frem et par virkelig HETE objekter, og infoen rundt de vil du like! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene til lunsj?

Det er dessverre problemer med å logge seg inn på spillboksen øverst i denne artikkelen. OBS: Klikker du på SPILL-KNAPPEN i spillboksen under fungerer innloggingen som den skal.

Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Omsetningen mot løp i Sverige har EKSPLODERT pga coronaviruset, og den ene rekorden avløser den andre. Mandag omsatte V64 enorme 10,6 millioner, mens i går økte omsetningen til over 11 millioner! Da er det verdt å minne om at det er V75-JACKPOT fra Sverige og Bergsåker førstkommende lørdag, og der ligger det altså over 19 millioner ekstra i sjuerpotten. En V75-omsetning på mellom 120-150 millioner vil ikke overraske, og det skjer altså i det som er en SVÆRT VRIEN OMGANG MED STORT POTENSIAL!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Bergsåker står for dagens lunsj, og JACKPOTBANEN førstkommende lørdag leverer nesten alltid meget solide menyer. Dagens lunsjomgang er intet unntak, og dette er en omgang vi gleder oss stort til. 3 Van Gogh Z.S. bankes på de litt mindre bongene, men får med seg kapable 12 Tsar Brodde på den store bongen. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 8 S.T.C.C. Bror – Er en MEGET bra stammet vallak som har vært sparsomt startet. Er altså etter Molanda, og hun er blant annet mamma til mer kjente S.T.C.C. Faksa (1,2 millioner på konto). S.T.C.C. Bror er en fin hest som vi likte skarpt etter pause sist. Stod da 20m bak 12 G.G. Ojjdo, men hentet lengder nedover oppløpet, og gikk en SVÆRT STERK sisterunde. Vi hadde faktisk 27,6 s 500m på klokken… Nå har den fått dette løpet i kroppen etter pause, er trolig ytterligere forbedret, og altså 20m billigere ute kontra favoritten. MÅ BARE PRØVES! 1 Geira – Er en ganske grunnkapabel hoppe som gjør en spennende start etter pause. Viste faktisk 29/2000m etter galopp nest sist, den er OK fra start, og skulle formen være på plass etter oppholdet så blir den skummel for noen og enhver.

V4-2 : 9 Skytrain – Her blir 7 Madame Af Djupmyra HARDT betrodd, og den har også vært veldig fin i de to første løpene for sin nye trener Daniel Wäjersten. Risikerer svar fra innvendige 1 Tritons Ariel nå, og vi velger derfor å spekulere mot storfavoritten. Vår ide hadde 0,3% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og den blir nok ikke veldig mye spilt. Kom ut etter et lengre avbrekk nest sist, og den så strålende ut i varmingen før det løpet. Gikk fullt godkjent, og var ikke mer enn tre tideler bak 4 Quarcio Ducal i mål. Nå sist virket den ytterligere forbedret, men ble da sittende bom fast med krefter igjen. Supertalentet Magnus Djuse får sjansen, og da velger vi å prøve oss litt. OBS! 1 Tritons Ariel – Var klart bra i nederlaget på en dårlig bane sist, og det var altså første løpet etter pause. Er kjapp fra start, den har fin grunnkapasitet, og her kjører vel Ulf Ohlsson til? OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V4-3 : 10 Double Night – Kommer ut fra stallen til meget dyktige Joakim Elving (24% seire i 2020), og skal bli spennende å følge etter en liten pause. Har en ganske bra kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og det at man også velger å rykke skoene rundt for første gang i hans regi må være spennende. Var klart bra i nederlaget når den travet 15,4/2140ma nest sist, og vi tror ikke at noen i dette feltet er spesielt bedre enn vår ide. Var fakta ute som et 5-valg når vi la ut tipset, og det tar vi i mot med takk. 1 Balder D.K. – Vant direkte i ny regi, og etter et lengre opphold sist. Burde ha gått en god del frem med det løpet i kroppen, og blir den bare ikke fast så duger den. Med på bongen blir naturligvis også 2 Kathedral Zon som årsdebuterer, og blir altså kjørt med sko på alle fire. Er best uten sko bak…

V4-4 : 3 Van Gogh Z.S. – Kjører seg tidlig til tet, og siden er vel dette løpet over? Viste STOR kapasitet i fjor, og plukket altså med seg seks seire på syv forsøk. Vi føler likevel at denne har enda mer inne, og når Robert Bergh etter hvert begynner å rykke skoene, ja, da skal man virkelig få se hvor bra den er. Rapportene går i dur fra stallen, og dette er en motivert favoritt i finalen. Nest best er 12 Tsar Brodde, og også denne kommer ut etter pause. Imponerte ved flere anledninger i fjor, og distansen nå er kun et pluss. Dette er det opplagte motbudet, og hesten som skal med om man spekulerer.