Gundersen blir halmstrået

Novel Broline og Geir Vegard Gundersen.
Novel Broline og Geir Vegard Gundersen.

I en fantastisk spennende V65-omgang på Biri fredag kveld, setter vi vår lit til Biri-spesialist Geir Vegard Gundersen.

Vi må innlede med noen ord om torsdagen, da Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen påny gjorde vei i vellinga. Sist torsdag på Øvrevoll sa det som kjent virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Enorm galoppsuksess
I går var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Biri travbane er altså vertskap for fredagens V65-omgang her hjemme i Norge. Geir Vegard Gundersen er mannen vi "klamrer" oss til i kveld i en omgang som kan gi store penger. Nevnte Gundersen vant Biri-championatet både i 2008, 2009, 2010 og 2011, men både i 2012 og 2013 var det Kai Johansen som vant det ettertraktede banechampionatet. Før kveldens kjøring er det faktisk Tom Erik Solberg som leder med sine 14 seire, mens Gundersen er nummer to med sine ti seire.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

En god vinnersjanse i kveld
Gundersen kusker i samtlige seks V65-løp i kveld, men på forhånd har han kun en solid vinnersjanse og det er med familieeide og egentrente 4 Novel Broline i V65-6/V5-3/DD-2. Fireårige Novel Broline har vist talent siden dag en og nest sist kom hesten strålende tilbake til fjerde etter en ulykksalig startgalopp. Sist på Biri gjorde hesten et strålende løp til andre fra et vrient ellevtespor på sprint. Kunne ikke helt utfordre tettravende Max Martini da, men landet på sterke 13.5/1609 meter etter en meget tøff forsering i sisterunden. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kan bli tet
I kveld møter Novel Broline bra motstandere, ingen tvil om det. Men startsporet er ypperlig og 2100 meter går helt fint. Vi tror det er bra muligheter for at Gundersen sitter i tet ut av den første svingen og da skal vinnersjansen være bra. I en omgang der vi har blokken full av objekter lever vi godt med at Novel Broline blir en av omgangens største favoritter og vi bankerspiller i både V65/V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Erland i V65-5/DD-1
En hest vi liker godt er 4 Prins Union som starter i V65-5. Den Erland Holm-trente femåringen har ved flere anledninger vist fart, og så også sist. Fra spor fire bak startbilen er det slett ikke utenkelig med tetkjenning her. Hesten blir overraskende nok ikke mer enn et fjerdevalg og vi spiller denne sammen med andrevalget 5 Friggtor i DD-spillet og kombinerer da naturligvis med 4 Novel Broline i DD-2. 

Hvor mye betyr Gunnar?
I V65-2 blir uberegnelige og alt annet enn travsikre 10 Voje Per spilt til tung favoritt fra 20 meter tillegg og det gir grunn til "uro". Ofte er det verd å studere strekhester i slike løp og vi har festet oss ved 7 Tyri Stjernen. Den fireårige vallaken som trenes og har blitt kusket av Geir Flåten, får i kveld Gunnar Austevoll opp som kusk. Han får som kjent fart på det meste, og det er slett ikke utenkelig at Tyri Svarten kan gå en 30-tid fra strek. Da kan det bli strevsomt for tilleggshestene og vi betaler for 7 Tyri Svarten på alle våre spilleforslag i kveld.