Gundersen fikser lunsjkronene

Foto: Hesteguiden.com

Fetter’n T.G. har imponert stort i det siste. Sjekk V4-tipsene til Årjäng.

Geir Vegard Gundersen tar turen til Årjäng med stallhesten Fetter’n T.G. i V4-3. Dette kaldblodsløpet holder V75-klasse, og vi støter på flere seiersvante hester.

Gundersen-traveren kommer ikke til noe dekket bord, men han imponerte stort i løpet sist på Åby. Elding-sønnen ble med i drøye spor rundt den siste svingen, og avsluttet strålende til fjerde. Han var litt ute av det i starten av oppløpet, og tapte nok tredjeplassen på det.

Fetter’n T.G. var utrolig god i kaldblodsløpet på Vincennes, hvor han travet store deler av løpet i tredjespor. Han tok ned Raggmunken kort før mål, noe som var en råsterk prestasjon. Nå fikk han en skikkelig gjennomkjøring sist, og skal normalt ha gått ytterligere fram med den blåseren i kroppen. Selv om han møter skarpskodde konkurrenter, mener vi Fetter’n T.G. er klassen bedre i dette løpet. Han er samtidig veldig mye bedre med pisken, noe som er en klar fordel for Gundersen-traveren.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Her finner du Espens Årjäng-tips fredag. Husk spillstopp kl. 12.20.

HTML EMBED

Ruttenborg skreller i V4-2?
1 Giant Nero står spennende til i V4-2 på fredag, fra et perfekt startspor får han en fin posisjon direkte. Ruttenborg-traveren kan løse veldig bra fra start, noe han viste på Jarlsberg 02/01 hvor han stakk til tet fra spor 2.

9-åringen var veldig bra i det løpet, hvor han slapp til Next Photo Diamant etter 500 meter. Inn mot den siste svingen dro Ruttenborg ut et spor, og koblet direkte grepet på sistnevnte. Gjentar Giant Neo den prestasjonen i dag, kan det holde til en fremskutt plassering. Vi innbiller oss at pisken også er en klar fordel for Ruttenborg-traveren.

I det siste løpet på Bjerke ble han sittende fast helt bakerst i feltet. Skulle det klaffe litt med posisjonene underveis i dag, kan skrellen være et faktum.

Her finner du Espens DD-tips fredag. Husk spillstopp kl. 12.37.

HTML EMBED


Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten