*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gunnar ordner cashen

Foto: hesteguiden.com

Gunnar Austevoll setter seg opp bak vår banker i V65-spillet på Momarken i kveld.

10.12.13 12:19

Sist mandag startet Patrik Fernlund som Nettavisens nye travekspert fra Sverige. Hele den første uken har han servert noen herlige spilledrag, men det har jevnt over vært lave utbetalinger.

Søndag sa det pang så det ljomet under V64-jackpotomgangen på Solvalla. Ti andelslag samt det største spilleforslaget på Nettavisen suste inn med seks rette og seks rette betalte ut spreke 60 720 kroner. tillegg ble det fest i Dagens Dobbel. Det minste spilleforslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1618 kroner, det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake kr 3236 kroner. Totalt innspilt på Solvalla endte dermed på sinnsyke 959 186 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Husk at det er ekstra V75 på Bjerke onsdag med svært gode spilleløp. Lørdagens V75 kommer fra Forus der en eventuell alenevinner kan ta med seg formidable 28 millioner kroner. Men allerede tirsdag er det full aktivitet på travfronten og hele fire baner å spille til. Vi starter opp med V4 fra Umeå, før Bjerke overtar med lunsjtrav her hjemme.

Til kvelden er det V65 fra Momarken og all den tid det ble favorittpreget i Halmstad mandag, venter det jackpot og herlige 1 109 493 SEK ekstra i sekserpotten i V64 fra Jägersro tirsdag kveld. Det er sjelden det er lave utbetalinger på Momarken, og det kan være fine penger på gang i V65-spillet i Østfold også i kveld. Vi fant vår banker for kvelden i et varmblodsløp i V65-2, og vi tror den hesten leder sitt løp rundt om.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vi skjærer igjennom
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-2 ser det veldig åpent ut, men vi har god tro på at 1 Romero M.L. kan ta seg av dette løpet. 4-åringen til Vidar Engebretsen gikk et fint løp til tredje på 19.2 full vei etter veldig lang pause i den siste starten, og i følge treneren ser hesten bedre og bedre ut i trening hjemme.

Dagens konkurrenter er ikke av den skremmende sorten (vi synes det var tøffere i mot sist, og da stod han vanskelig til i spor tolv), og i et løp som ellers krever veldig bred gardering, satser vi på at favoritten innfrir.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Få vinnerkandidater
I et kaldblodsløp i V65-1 kan vi ikke få øye på mer enn tre vinnerkandidater, og best på kapasitet er trolig 3 Osen Gutten. Han var overlegen ved triumfen på 31.7 full vei i billig lag etter lang pause i den siste starten, og han er da trolig forbedret med løp i kroppen.

Stort dårligere enn favoritten på kapasitet er trolig ikke 4 Lundrapp, men formen på ham etter litt pause er usikker. Sistnevnte har i likhet med favoritten vært nede på 27-tallet full vei, og det sier sitt. Sterkt stigende form er det på 1 Vinteld (avsluttet bra til tredje på 30.3 full vei sist), og han krysses på storbongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kan hun utfordre storfavoritten?
I et sprintløp for varmblodshester i V65-5 blir 6 Semper Fi storfavoritt, og det er det ikke noe å si på. 4-åringen til Morten M. Ottersen har hatt en fin sesong så langt, og i kveld jakter han årets syvende triumf. Han var totalt overlegen ved seieren på 17.4 full vei i billig lag i den siste starten, og da bankerspilte vi ham.

Det skal kunne dreie seg om en topp vinnersjanse på ny, men vi synes 3 J.C. Amber er veldig spennende i kveld. Sistnevnte er stadig bedre enn raden (bom fast sist), og hun har fine forutsetninger nå. Hun er vant til å møte bedre hester enn dagens konkurrenter, og hun har kun 9% av innsatsene på seg denne gangen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.