*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gutta er på gang nå

Nettavisens galoppeksperter har god tro på Vortex som starter i V65-6.

Nettavisens galoppeksperter viser gryende storform og i kveld er det jackpot i V65-spillet på Øvrevoll.

29.05.14 09:54

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi nærmer oss en fantastisk travhelg med V75 fra Solvalla både lørdag og søndag, med helnorske Juliano Rags i Elitloppet som den store "greien". Torsdag er det dog flust av vinnermuligheter og det hele starter med V4 fra sommerbanen Dannero. Deretter overtar Bjerke med sin sedvanlig torsdagslunsj. Til kvelden skal Nettavisens galoppeksperter servere "luketips" i kampen om jackpotkronene ( 254 795 kroner ekstra i sekserpotten)i V65-spillet på Øvrevoll, og sist men ikke minst skal Rolf Lerum guide dere mot nye oppturer på Bergen travpark som byr på dobbel V5 torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Her skal det dog handle om torsdagens jackpotomgang i V65-spillet fra Øvrevoll galoppbane. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galopppause på vinteren.

Søndag var gutta tilbake i fint driv. Under V4-spillet på Täby galoppbane søndag ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

All den tid det ble en helt uløselig V65-rebus under Øvrevolls løp på nasjonaldagen 17. mai, ligger det 254 795 kroner ekstra i sekserpotten på Øvrevoll i kveld og våre eksperter velger på spille bankerfritt.

Galopp-vurderinger av Birger og Morten

Å spille V65 uten banker, er ikke noe vi liker godt. Men i flere av avdelingene ser det ut til at å være begrenset med vinnersjanser. Og det var vrient å finne en hest som fortjente å stå alene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

I mange av avdelingene på Øvrevoll er det en rekke hester som virker svært så formløse. Den største bøygen for oss er V65-5/DD-1, mens vi i de øvrige løpene håper å løse gåten på et mindre antall hester. Om vi ble tvunget, er kanskje 2 Vortex i V65-6/DD-2 eller 5 Aim Higher i V65-4 det nærmeste vi kommer en alenestrek, men det er interessante utfordrere til begge.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Luringen for oss er 7 Mink's Chanel i V65-5/DD-1. Var kun slått med hals sist og kan rekke helt frem nå. Bør tidlig med i en meget åpen avdeling.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag