Guttene fra Bergen med ny seiersmaskin?

Foto: hesteguiden.com

Vitori Mollyn er handlet inn av stall Guttene fra Bergen og gjør sin første start i regi stall Antonsen. Sjekk tirsdagens lunsjtips.

Det er meget fin kvalitet over tirsdagens lunsj-V5 i Drammen og godt med vinnerkandidater i de fem V5-løpene. Vi spiller bankerfritt, men nøyer oss med to hester i V5-2.

Voldsom suksess
Den suksessrike eierkonstellasjonen Stall Guttene fra Bergen, har sterke travere som Atom Lynet (åtte seire i 2010), Greis Vinn (seks seire i 2010), Polar Høvding (fire seire i 2010), Engesve Odin (tre seire i 2010) og Balderflya (to seire i deres regi i 2010) i sin varetekt og har altså opplevd at hestene deres har vunnet 23 løp i 2010.

Nå har de sammen med Cato Antonsen handlet inn den meget lovende fireåringen Vitori Mollyn og kanskje er det en seiersmaskin på gang? Det er ihvertfall ingen tvil om at Vitori Mollyn har forutsetninger for å klatre et godt stykke oppover grunnlagene og kan sikre etterverksten for de entusiastiske eierne fra Bergen.

Klikk her for å se våre V5-tips til Drammen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Tirsdag har riktignok Vitori Mollyn trukket et litt kinkig tolvtespor bak bilen, men vi forestiller oss at dette er en krabat som passer utmerket i Cato Antonsens hender. Fireåringen kan være litt tråkk underveis, men fartsmessig er det lite å utsette på Frigg Mollyn-sønnen. Vi iler til med vinnertipset direkte, men må ta med 1 Joran som en sikkerhetsventil.

Joran er en meget fin traver og gikk ordentlig i nærkamp med en så god hest som Boklifaks i sin nest siste start (26. mai). Har imidlertid hatt lang pause nå, trener fint i følge eieren og dersom Joran håndterer bilstart og eventuelt sitter i tet her, blir han ikke enkel å slå. Vi synes disse to skiller seg klart ut, men registrerer at det er full form på 10 Tangen Jenny (fordel av full vei) og at 5 Spikduva er i fin utvikling.
Rangering V5-2: A: 12-1 B: 10-5 C: 3-2-11-8 D: 7-9-4-6

Ungdommen gjør opp
Det er sjelden fin klasse på V5-1 i et løp for ungdomskusker. Startsiden avgjør det meste her, men vi setter 4 Grand Madam Ruth og formkusk Dag Sveinung Dalen først. Fikk et håpløst løp i V75 sist, men har vært knakende god i startene forut og har en veldig fin oppgave her. 1 Bully er kanskje ikke helt i superform, men har trukket førstesporet og det er alltid en fordel på Drammen. 3 Super Fighter galopperte som trolig vinner sist i den siste svingen, er i form og kan muligens sitte i tet ut av den første svingen.

Her kan du øke dine vinnermuligheter og kjøpe andel til V5

5 Fifty Cent fikk en velfortjent seier sist, men kan havne litt på vingel her fra femtesporet og favoritten i spillet (41%) blir kun et fjerdevalg for oss. 8 Turning Radius har forlatt Frode Hamres stall, det er alltid et usikkerhetsmoment og spor åtte (selv med flinke Østre) er uansett veldig sjanseartet.
Rangering V5-1: A: 4 B: 1-3-5 C: 8-2-1-2-10-6 D: 11-9

Annonse: Øivind Grøstad byr på et lunsjsjokk i V5-4 på Drammen

Ny regi
Det er ikke veldig mye tvil om at 6 Inside Man er den beste hesten i V5-3. Gjorde en vanvittig opphenting sist etter å ha tapt næmere 100 meter på startgalopp og var fryktelig god i seiersløpet nest sist på Bjerke. Men galopprisikoen er mildt sagt skyhøy, og dermed er det kun en outsider for oss. Vi setter 10 Tommix først. Dette er en riktig så fin traver, som nå kommer ut i regi Anders Tovengen (vant med J.J. Funkies på Momarken tirsdag kveld). Tommix er milevis bedre enn raden, og dersom Tovengen har funnet ut av den meget lovende fireåringen, kan det være en vinner direkte.

12 Tycoon November er havnet i regi meget dyktige Morten Louis Johnsen. Dette er en skikkelig tøffing og selv fra spor tolv en klar vinnerkandidat. 3 World Wide Win tok seg en tur på egenhånd før løpet sist, og det satt realt i beina i selve løpet. Får trolig teten her, og er selvsagt seiersaktuell. 1 Lois Lane var god vinner sist på Bjerke, perfekt innerspor i ettermiddag, men var strøket sist og det er alltid et usikkerhetsmoment.

Her kan du kjøpe andel til tirsdagens V4 på Gävle

11 Online Siem lurte oss sist (var ikke på hos oss på fire hester og dermed gikk 16 000 fløyten), i ettermiddag møter Online Siem mye bedre hester og vi blir meget overrasket om Online Siem legger på til to strake.
Rangering V5-3: A: 10 B: 12-6-3 C: 1-11-5-8-9 D: 7-4-2

Formhester på farten
Flere formhester på farten i V5-4. Vi setter treårige 7 Alsaker Piril først, under tvil. Har vært fin utvikling på Åkre Lurifax-sønnen i høst og formkusk Vidar Hop kan sitte bak en vinner. 9 Trons kvikk kunne ikke rå på vår fantastiske banker J.H. Elden sist, men nå er Høitomt tilbake som vognmann. Seiersaktuell.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Drammen

2 Frøken Kiodol kan være tethesten, har galoppert seg bort et par ganger nå, men var tapper fra tet i V75 tredje sist. Vi tar også med de to meget farstfylte, men også galopplystne vallakkene 8 Vesle Tiger'n og 11 Torderud Lynet (Gundersen opp på denne er interessant). 3 Ulven Storm går på det jevne og kan også vurderes ved ytterligere garderinger.
Rangering V5-4: 7 B: 9-2-8-11 C: 3-5-10-4-1 D: 6-12

Meget stor favoritt
Vi støter på lunsjomgangens klart største favoritt i V5-finalen i form av 4 Monic Forte. Vi gir fireårshoppa tillit som alenestrek på våre to minste forslag, men garderer litt på det største forslaget. Monic Forte har vunnet lett fra tet i sine to siste starter, men møter på et par bra konkurrenter i ettermiddag og bedre motstand enn i seiersløpene. Fra tet er det selvsagt en bra vinnersjanse.

3 Sophie's Royal Ride har vær brenngod i to strake monteløp over full vei. Vi innbiller oss at sprint er en fordel, og dersom hoppa også fungerer i travløp er hun slett ikke ufarlig her sammen med dyktige Dag Sveinung Dalen. 6 Patricia Hastrup hadde vi god tro på sist (vårt andrevalg) og Sagholen-hoppa vant da også enkelt. Litt vrient med sjettespor bak bilen, men det er klasse i denne treårshoppa.

Form er det også på 8 Shadow Of The Wind, men fireårshoppa er litt "bortloddad" her på grunn av sporet. 5 Flash gjør en spennende start i regi Hans Christian Holm og 2 Zanziro kan fortsatt en god del.
Rangering V5-5: A: 4 B: 3-6-8-2 C: 10-1-11 D: 12-7-9