GV innfrir med feil hest

Talentet Nesvik Tyr og kusk Geir Vegard Gundersen blir vår V65-banker fra Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Talentet Nesvik Tyr og kusk Geir Vegard Gundersen blir vår V65-banker fra Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En strålende dag med topp sport er i vente fra Biri denne søndagen. Vi tror at GV innfrir, men med feil hest. Sjekk ut våre tips, og bli med til lukene!

En helt HERLIG dag er i vente for vi som er glad i god trav/galopp-sport. Det hele sparkes i gang fra Klampenborg kl.1245 hvor Birger byr på nye vinnere. Fra Øvrevoll torsdag så spilte Birger inn over 50 000. Sist søndag så spilte han inn knappe 90 000 i Sverige, så her er det penger å hente for dem som tar rygg.Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mats står for tipsene til V64-omgangen på Åmål med start kl 15.08. Her er det jackpot med 1.013.569 ekstra i potten. Fra Harstad om kvelden så braker banen i Nord til med en herlig JACKPOT-OMGANG! Hele 775.285 ligger ekstra i sekserpotten denne søndagen. Omgangen på Harstad tar til kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder løpene fra Biri så er det første man skal være klar over at de starter tidlig. V65-1 begynner såpass tidlig som kl.13.30! Vi har ellers en pangdag å se frem i mot fra Biri, og her skal vi få stifte bekjennskap med noen unge supertalenter. Glenn Ord Superb er på alles lepper allerede, og noen har fakta begynt å sammenligne han med Support Justice allerede...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V65: kl.13.30

V5: kl.14.34

DD: kl.14.56

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten


Vi skal til lukene med følgende objekter fra Biri:

V65-1 : 4 Stjernejerven – Er en formbombe, men med en elendig rad så trenger den ikke å bli veldig mye spilt denne søndagen. Den avslutter strålende nest sist, og den avslørte der at den var skikkelig pågang. Nå sist så feiler den som HELPIGG i angrep på siste bortre. Kommer forrykende tilbake nedover oppløpet, og den leverte igjen et herlig formbeskjed. Er lynkjapp ut, og svarte for eksempel lett Føynland Kongen på Jarlsberg 10.05 før i år. Holder den seg bare i skinnet, og kommer seg feilfritt rundt banen, ja, da kan det fort borge for en etterlengtet opptur for stilige Stjernejerven.

V65-2 : 3 Comecatchme CJ – To hester høyer seg klart over de andre her, og draget vårt er rett og slett FRYKTELIG bra. Den gikk enormt etter galopp i Sverige nest sist, mens den nå sist jogget en 16 tid på et imponerende sett. Har nok en 15 tid i kroppen over denne distansen, og takler den dette med auto så snakker vi om en flott mulighet. 1 Thai Navigator – Reiste i galopp nest sist, mens den var meget bra nå sist. Legger da inn en sisterunde i 12 fart. Sporet er sjansebetont, men kan den åpne så passer jo sporet desto bedre. Motbudet, og dobbelt a-valg.

V65-3 : 7 Huldre Jenta – Streken føler vi har de klart beste betingelsene her, og det skal ikke bli lett å hente tillegg på et par av strekhestene. Ideen vår er ikke av de mest travsikre, men den er klart bedre enn raden, og dette er et riktig løp for Huldre Jenta. Skulle den komme seg tidlig foran så kan fort dette være over. Spilles med «MESTER»! 2 Bare Mia – Ble grovt hindret sist, men kom strålende tilbake nedover oppløpet, og passerte mål med krefter igjen. Varslet toppform da! Er ikke en som rader opp, men på form, så skal den ikke dømmes bort. OBS!

V65-4 : 9 Nesvik Tyr – Dette blir vår banker for dagen. Vi snakker her om en 3-åring som GV Gundersen har gjort en helt strålende jobb med etter den kom inn på stallen hans. Nå sist så fikk den flere hester i trynet på veien, men feilet ikke, og oppførte seg som en voksen hest. Bare «labbet» inn til en helenkel og imponerende seier. På klokken vår står det 26,0 s 500m med alle kreftene igjen. Kan trolig rundt 27,5/2100m, og da taper den ikke dette løpet. Er under en rivende utvikling, og den må bare prøves hardt!

V65-5 : 10 Diadora BR – Ble kjørt på sjanse i kvalen, men når den fikk sene luker så «eksploderte» den. Avslutter som en vind, og den «flyr» over mål med alle kreftene sine i behold. Leverte et herlig formbeskjed, og det var nok den av hestene som gikk i mål med mest krefter. Nå velger nok Borg et utvendig par, og med kjøring mellom Nelson Nora/Masaya så kan dette bli aldeles riktig for vår frekkis. SPILLES!

V65-6 : 3 Glen Ord Superb – Er et virkelig stjerneemne, og den så utrolig fin ut i kvalet. Vi liker dog ikke hester som risikerer å måtte vinne finaler fra dødens, og med tanke på at de skal sitte i tet med Duke så blir det nettopp dødens Glen Ord Superb må vinne dette løpet i fra. Her er det gode hester imot, og den store favoritten skal være helt på topp for å vinne dette fra en utvendig posisjon. Vi spekulerer derfor litt denne søndagen, da det er SKYHØY odds på et par gode motbud.