GV med turbo

Geir Vegard Gundersen kjører vår banker denne torsdagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen kjører vår banker denne torsdagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren vår denne torsdagen var svært uheldig i sitt siste løp, og på torsdag så jakter man revansje. Viser oss veien mot lukene, og her er det bare å ta rygg!

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen tirsdag. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi som er glad i å spille på hester har en helt fantastisk dag foran oss. Til kvelden er det nemlig JACKPOT x 2! Bergen har jackpot i V65-spillet, mens Åby har jackpot i V64-spillet. Her er det MYE ekstra kroner i sekserpotten, og kommer du til lukene her så vil du få ekstra godt betalt. Fra Bjerke som det skal dreie seg om her så lanserer vi 3 Turbo Martin (V5-2) som dagens banker. Hadde all utur i verden etter pause sist, og på torsdag så tror vi MYE på revansje! Mer om dagens løp finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Mantorp med start kl.12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. Det er jackpot fra Bergen denne torsdagen med 634.622 ekstra. V64 på Åby med start kl.19.08. Det er jackpot fra Åby med hele 1 490 167 ekstra.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er dagens objekter til Bjerke:

V5-1 : 1 Polar Rocky – Har gjort tre fine løp på slutten etter pause, og nå sist så viser den 15,5 s 1000m på et bra sett. Har vært dårlig ut bak bilen tidligere, og den kan neppe forsvare sporet sitt. Burde uansett ikke bli fast i dette lille feltet, og den skal ha en FLOTT mulighet i svært billige omgivelser. 8 Great Demand – Dette kan være SJOKKET i løpet om man velger å gardere Polar Rocky. Great Demand har nå fått fire løp i kroppen etter pause, og den så fin ut bak feltet nå sist. Viser 16,7/1000m etter feiltrinnet. Kan vinne om Polar Rocky svikter.

V5-2 : 3 Turbo Martin – Kom ut etter pause sist, og den varslet storform direkte. Ble hindret flere ganger underveis, men hadde uansett kjempet om seieren uten en kraftig sjenering mot oppløpet. Fikk en ordentlig bredside av den som vant løpet, og for oss er det en gåte at ikke Bjørnmyr Victoria ble disket etter den sjeneringen. Turbo Martin har STOR fart i kroppen sin, og den har en klar rekordforbedring inne. Må bare spilles fra helt ypperlige betingelser.

V5-3 : 9 Piero – Er bedre enn raden, og den kom strålende tilbake nå etter hinder på veien. Har full spenst over mål i kulissene, og vi har 15,4 s 500m på klokken. Står her nydelig til for å smyge med, og har den en «normal» dag så duger den i slike omgivelser. Bak draget vårt så er det veldig åpent, og her er det bare å gardere opp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 2 Flying High Dust – Ble passivt kjørt etter pause, og sykdom sist. At det ikke ble tempo på forestillingen gjorde det umulig å hente noe bakfra, men hesten så fin ut i kulissene. Nå har den fått en blåser i kroppen, og fra et YPPERLIG spor denne torsdagen så er den verdt et forsøk. Trenger nemlig ikke å bli veldig mye spilt med en råtten rad…

V5-5 : 9 Preferencial – Kommer ut etter en liten pause, og den kommer ut med gode rapporter i ryggen. Var ute i et jobb 17. januar, og da var den meget fin ifølge Tom Horpestad. Her står den nydelig til for å få smygløpet sitt, og når det gjelder motstand så kan det ikke bli billigere enn dette. Prøves som et FREKT drag mot favoritten!