G.V. sentral på Magnor

I dag innbyr Magnor travbane til årets tradisjonelle totokjøring. Geir Vegard Gundersen er født og oppvokst i traktene rundt banen. I dag kjører han to klare favoritter innenfor V5-veddemålet.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Magnor.

Her kan du laste ned komplett program til Magnor.

Magnor travbane er en av våre idylliske lokalbaner, som arrangerer en årlig totokjøring. Banen ligger ikke langt unna svenskegrensen i nærheten av Kongsvinger, og det er alltid mye folk på totokjøringen på Magnor.

Banen er 965 meter lang med noe krappe svinger.


Geir Vegard Gundersen er Hedmarks store tobeinte travprofil, og søndag er han tilbake på gamle hjemtrakter. Innenfor V5-veddemålet kjører han to klare favoritter, Romhus Skøyar'n og Sir Prize. Selv tror han sistnevnte har størst vinnersjanse.

V5-2 er et meget åpent løp hvor vi anbefaler å gardere godt.
I den tredje avdelingen har vi klart størst tro på to av tilleggshestene, selv om mange av sprintløpene på Magnor vinnes fra strek.
V5-4 får Neslands Balder og Ulsrud Igel som de mest betrodde, men det finnes flere outsidere.

Husk at det er stevnestart på Magnor klokken 15.00, og V5-innlevering er kl. 15.45.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin