Til kvelds denne tirsdagen kan spillerne bryne seg på V64 på Bollnäs i Sverige og V65 på Momarken i Østfold, og vi på Sportspill har selvsagt tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det høres kanskje tøft ut å hente 60 meter tillegg, men det tror vi ganske bestemt at 14 Gylden Balder gjør det i V64-4 på Bollnäs i kveld. 5-åringen har tatt steget opp i den ytterste eliten i år, og gjort det meget bra. Han tok en imponerende seier på Momarken under Unionstravet, hvor han holdt unna for gode hester som Hallsta Lotus, Moe Brage og Tekno Odin.

I løpet etter på Klosterskogen tok han også en råsterk seier mot de samme hestene. Pål Sem har gjort en fremragende jobb med Gylden Balder, og hesten har virkelig utviklet seg i år. I kveld står han på 60 meter tillegg, men møter hester han normalt skal slå. Vi tror Kai Johansen setter fart tidlig, og da skal de være gode for å stå i mot kjempekreftene til H.G. Balder-sønnen.

Sist på Östersund ble det meste feil. Han sto håpløst til i spor 12 fra start, og han ble samtidig svart opp i tredjespor hele den siste runden. Det meste ble feil den dagen, og vi setter en stor strek over det løpet. Er Gylden Balder tilbake til sånn han var på klosterskogen tredje sist, kan vi ikke se han tape dette løpet.

Innleveringsfrister Bollnäs
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En skoløs Chelsea?
Fjorårets overlegent beste i årgangen i Sverige var 6 Chelsea Boko, som kommer ut i V64-1. Han imponerte stort ved flere anledninger. Ikke minst i E3-finalen på Färjestad og i kriterietfinalen på Solvalla. Han står uten seier på to forsøk så langt i år, men nå tror vi det er dags for en fulltreffer igjen. Sist på Solvalla var det virkelig fin stil på Chocolatier-sønnen.

Fra et håpløst 11. spor fra start ble han sittende i tredje utvendig underveis. Chelsea Boko travet en helt rå sisterunde. Vi hadde 1.09,3 på klokken den siste runden. Han hentet lengder på vinneren Digital Inc den siste runden. I kveld står han fint til i spor 6 bak bilen, og samtidig rapporteres det om skoløs. Her kommer han fint til direkte, og etter prestasjonen sist, skal han ha en god vinnersjanse i dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED