*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hagmyren byr på vorspiel

Robert Bergh (her med Real De Rabut) har solide vinnersjanser på Hagmyren tirsdag.

Det er duket for en herlig jackpottirsdag på travet tirsdag kveld, men først skal vi spille V4 til Hagmyren.

25.04.14 10:47

Vel overstått påske travvenner. Vi står foran en tirsdag med gedigne jackpotter til kvelds. Til V64-løpene på Axevalla venter 1.532.757 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ble svært så lettløst i Halmstad mandag. Lettløst ble det definitivt ikke på Momarken mandag. Der var det ingen som klarte seks rette og dermed venter 685.383kroner ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Forus tirsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Undertegnede hadde ellers en strålende søndag på Leangen.Storskrellen 8 Order By Plane i V65-3 var markert på kun tre hester på Leirvåg og Nettavisens V65-forslag.

Det mellomste V65-forslaget ( innl.pris kr 432) her på Nettavisen inneholdt dermed en sekser og 13 femmere. Seks rette betalte ut meget anstendige 11596 kroner og fem rette kr 79. Dermed ble det flotte 12 623 kroner tilbake på de som leverte det forslaget. I tillleg ble det naturligvis fullklaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen og hele 16 andelslag på Eksperten. Totalt innspilt i V65-spillet ble da ca kr 217 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Også i V4-spillet ble det fulltreff. Det minste V4-forslaget på Nettavisen ( innl.pris kr 144) satt klokkerent ettersom sjokket Order By Plane også startet i V4-spillet. Utgangsverdien i V4-spillet var voldsomme 1 319 kroner, men med tre strake favorittseire måtte vi nøye oss med 2 060 kroner. Summa summarum ble det rundt 250 000 kroner innspilt på Leangen søndag.

Da får vi håpe og tro at tipsformen sitter i denne uken og først ut er altså V4 fra Hagmyren der årsdebuterende 5 Nordsjø Douglas og Robert Bergh blir storfavoritter. Jeg har ikke veldig sans for bankere i årsdebut, men motstanden er svak og bankeralternativene få. Derfor så spiller jeg banker og går på heldekk i både V4-1 og V4-4 på det største V4-forslaget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Når det gjelder 5 Nordsjø Douglas så vant han hele seks løp på kun elleve starter i fjor. Hesten var imidlertid ikke helt på topp i de siste løpene før pausen. I dag er dog motstanden alt annet enn tøff. Strekhestene 1 Mitt Hjärtas Frode og 4 Faks Nils er de to som står nærmest. Førstnevnte har imidlertid ikke vist særlig til stridsmoral på slutten og Faks Nils har neppe fordel av full vei.

Nordsjø Douglas blir som nevnt svært stor favoritt, men vi som husker godt vet at det kan bli svært så hyggelig utbetaling dersom vi kommer litt ned på rangeringen i et av de andre løpene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag