Gå til sidens hovedinnhold

Håkon hjelper deg mot 60 millioner

Alle hestene er vurdert og analysert. Se tipsene her

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det ligger hele 21.7 millioner kroner ekstra i syverpotten denne lørdagen, og det vil med andre ord si at du får mer enn FEM ganger så godt betalt som mot ved en ordinær omgang ved syv rette, og en kupong som er alene om å ha krysset av for alle syv vinnerne ved denne anledningen stikker av med mer enn 60 millioner kroner! Undertegnede sier bare: Vi spiller om tidenes pott, og vi øker da naturlig nok innsatsen en tanke på vårt store system denne gangen!

Nettavisen spilte inn 8716 kroner på sine foreslåtte spill i lunsjenpå torsdag!

Topphest årsdebuterer med seier?
Ja, at vi spiller den beste hesten i V75-2 er vi ikke det minste i tvil om, og normalt skal 4 Majestic Kronos ha en topp vinnersjanse (vi tror rett å slett stortalentet er en klasse bedre enn dagens konkurrenter). Trener Lutfi Kolgjini har for vane å vinne løp på denne dagen, og vi tror Viking Kronos-sønnen er den fargerike trenerens beste sjanse for dagen til å gjøre akkurat det.

4-åringen innledet sin karriere med å vinne fire strake triumfer (gikk 14.3 allerede i sin andre start i livet!) før han ble kastet til ulvene, og på slutten av fjorårssesongen datt vår første banker for dagen litt ut av stilen. I den fjerde siste starten ble Kolgjini-traveren tredje på meget sterke 13.0 bak kanoner som Marco De Jeselo og Tannerman Can, og når vi ser at førstepremien i de fem siste løpene han har vært ute i ikke har vært på mindre enn 100.000 kroner sier det litt om kvaliteten på løpene.

Med gode treningsrapporter i ryggen (og hestene til Kolgjini trenger ikke løp i kroppen etter pause... de får noen blåsere i trening!) har vi god tro på at tredjevalget (kun krysset av på hver tredje kupong) i spillet innleder dette året på beste vis med en seier, og fra et perfekt spor på sin optimale distanse (blåser til tet) tror vi en av fjorårets deltagere i Ulf Thoresens Minneløp på Jarlsberg (det å delta der er i seg selv et kvalitetsstempel) viser hvor skapet skal stå fra spiss.

Les intervju med Erik Adielsson

Svanstedt viser ser frem
Etter en litt tung periode ser Åke Svanstedt ut til å være på full fart opp igjen, og bak 14 True Q. i den femte avdelingen tror vi den omstridte Svensken sitter bak en klink vinner. Barbeque-sønnen har konkurrert i klart tøffere omgivelser enn dette hele veien nå på slutten, og på en distanse han viste at han mestrer til full ved sin siste triumf, mener vi her at vi kanskje snakker om dagens sikreste vinner.

Ved den anledningen måtte svært gode Oceans Eleven (vunnet en rekke langløp det siste året i Sverige) bite i det sure eplet, og normalt skal 9-åringen ha gått kraftig fremover på form med det løpet innefor vesten etter litt pause. Vi husker godt Svanstedt-traveren, når han sprintet inn til enkel seier på flotte 12.2 under Elitelopps-helgen i fjor, og vi var aldri inne på tanken om å gardere.

Kommentarer til V75-1 kan du lese ved å klikke her.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Favoritten hopper fra start?
Ja, vi er litt inne på at storfavoritten 6 Moonlight Kronos i V75-3 kan stå igjen å galoppere på en startmetode som er relativt ukjent for Kolgjini-traveren. 4-årshoppa prøvde seg et par ganger tidlig i karrieren på voltestart uten at det gikk særlig bra, og når vi vet at Viking Kronos-datteren er av den litt hissige typen, tror vi favorittspillerne lever farlig her.

Vi tar heller ikke av etter den siste triumfen på 15.4 full vei på hyperkjappe Jägersro, og det skulle bare mangle at hun avsluttet i 10-fart siste delen av løpet etter å ha fått kjørt 19.0 første tusen.

Svært høy klasse holder 12 Tiffany Brodda, og dersom det løser seg sånn noenlunde fra et litt sjanseartet innerspor på tillegg er Revenue-datteren helt klart en het vinnerkandidat her. 5-årshoppa hevdet seg godt i tøffe omgivelser under hele fjorårssesongen, og det virker til at Johansson-traveren har utviklet seg ytterligere over vinteren. De to siste triumfene har blitt tatt på imponerende vis, og den tredje strake kan meget vel komme her.

Med noen usikkerhetsmomenter knyttet til begge de to favorittene krysser vi også av for duoen 2 Gehør og 13 Muscles G.T. på vårt store system. Førstnevnte går stadig gode løp, mens sistnevnte viste solide takter før ”plompen” sist (øm i en hov var vist årsaken til den dårlige innsatsen).

Revansjerer nederlaget sist?
Fryktelig tapper var 15 Frigg Elden til sølv i Lars Laumbs løp i den siste starten, og det var lite å si på at Lome Elden-sønnen ikke kunne svare ut speedkula Amor Even til slutt etter massivt trykk siste 1500. 9-åringen har hatt en eventyrlig utvikling i regi Lars Romtveit, og dersom det ikke blir helt feil underveis skal vinnersjansene være svært gode i V75-3.

Vi er dog litt redd for at det kan bli en tung vei frem all den tid det er mange som kjører med ambisjoner i dette løpet, og en hest som 5 Voje Frigg kan uansett bli vond å fange i en feilfri utgave. Sistnevnte har lekt seg hjemme på Forus i enkle lag i vinter, men Ulfrigg-sønnen er kapabel til å gå en lav 25-tid full vei på sitt beste.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-6 kan du lese ved å klikke her, mens våre kommentarer til finalen ligger ute her.

Nye gevinster!
Nettavisen serverte en herlig banker i form av Julie Løvai lunsjen på torsdag, og når våre to største spilleforslag satt klokkerent var da nye 8716 kroner innspilt et faktum!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Momarken har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 140, 420, 840 og 2880 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , mens våre to V4-forslag på hhv 120 og 448 kroner kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

”Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook”.

Kommentarer til denne saken