Klikk her for å se våre V5-forslag.

Onsdag leverte Håkon påny strålende tips til Bjerkes V65-kjøring. Riktignok måtte Håkon melde pass på niendevalget Shootist i den første avdelingen. Men med førstevalg på fjerdevalget Milliondollar Bay i den siste avdelingen og kraftig varsling for sjettevalget Sør Odin i den tredje avdelingen ble det likefullt en innbringende aften for de som fulgte Håkons tips.

Bankeren til Håkon, 8 Santana Ås, i den femte avdelingen gikk en strålende sisterunde i sporene og avgjorde knapt, men meget overbevisende.

Med totalt ni femmere (som hver seg ga kr 2 215 kroner) og fullklaff i Dagens Dobbel (2 388 kroner innspilt) ble det over 22 000 kroner tilbake for de som tok rygg på Håkon. Du kan se Bjerke-tipsene hans her.

Dermed har Håkon Einar Hansen spilt inn over 76 000 kroner på ukens tre første dager. Og det er forhåpentligvis ikke slutt med det. Torsdag morgen er Håkon klar med rykende ferske tips til Bjerkes lunsjomgang og til helgen er han selvsagt klar med sine kraftfulle vurderinger til ukens V75-løp på Bjerke.

Her er Håkons tips til torsdagens lunjsløp på Bjerke:

Etter grov galopp midt i den andre svingen ble det disk i debuten for Frode Hamre for 11 Dino Dean, men kusken registrerte ikke at hesten hang i tårnet. Det ble således kjørt på opphenting, og det var full fart i kassa på Windsongs Legacy-sønnen til slutt (andre i mål).

Utstyrsendinger vil trolig sørge for en langt rettere utgave i dag (til tider veldig skjev sist), og mot mildt sagt slett motstand i V5-3 kan vi ikke skjønne annet enn at dette skal dreie seg om en klink vinner. Sannsynligvis en lav 16-tid inne på full vei med løp i kroppen etter lang pause, og en slik tid er ikke dagens konkurrenter i nærheten av å kunne matche.

Vår rangering: A: 11 B: 1-8-2-10 C: 4-3-12-5-7 D: 9-6

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Nettavisen har spilt inn 77.000 kroner på sine foreslåtte spill siden mandag!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1, 1609 meter autostart
En relativt klar favoritt er 3 Pas På Jokum snakk om i innledningen, men vi har så langt ikke blitt overbevist om at dette er snakk om en blåser i regi Per O. Midtfjeld. Etter en drøy førstesving ble det posisjonen utvendig for leder i den siste starten, og selv om seieren til slutt ble av den kontrollerte sorten på 17.3 over dagens distanse syntes vi ikke Demilo Crown-sønnen akkurat sprudlet (gikk for hard driving siste 400).

Vi tyr således til noen garderinger på våre to største spilleforslag, og en veldig tidlig gardering skal 2 Flash være snakk om. Kun på det jevne til sjette på 18.3 full vei i debuten for Hans Chr. Holm, men vi forventer å få se en kraftig forbedret utgave til dagens dyst med løp i kroppen etter lang pause på en distanse som trolig passer langt bedre. Kapabel som få er 5 Now Or Never, og i en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse.

Vår rangering: A: 3 B: 2-5 C: 10-6 D: 8-9-7-4-1

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V5-2, 1609 meter autostart
Klassen på hestene i dette løpet er ikke mye å rope hurra for, og når en rekke av deltagerne kommer ut etter litt pause med uviss form virker bred gardering til å være en fornuftig løsning. Best på kapasitet mener vi ganske bestemt at 10 Vinnie Elden er, og med startspor i andre rekke anser vi faren for galopp for å være redusert betraktelig (dog ikke som best i den siste starten). Noen løve til slutt er ikke 5 Magitto snakk om, men mot ikke alt for skarp motstand kan det gå veien denne gangen.

Fart som rekker langt har 6 Sandemoin, men en kjapp sprint er kanskje ikke den usikre krabaten`s ”likør” Positive rapporter går det både på 1 Dag Svarten og 2 Militant, mens fartsfyllte 8 Trysil Knut også bør vurderes tidlig på tross av en litt kinkig utgangsposisjon.

Vår rangering: A: 10-5 B: 6-1-2-8 C: 3-4-7-9

Nettavisen V5-forslag til løpene på Bjerke i lunsjen kan du få levert her.

V5-4, 2100 meter autostart
Tilbake etter litt pause kommer 8 American Sine, og på kapasitet er det liten tvil om at Gulbransen-traveren er best. Uviss form og dårlig spor er dog usikkerhetsmomenter, og garderinger er påkrevd. Frode Hamre forsøker seg nok på tet fra start til mål bak 1 Be My Love, men vi føler at det er opp en liten klasse ved denne anledningen.

Nydelig til med tanke på feilfri avgang og et perfekt opplegg underveis står 9 Harmoni Hall, og med løp i kroppen etter litt pause forventer vi å få se en klart rappere utgave av den kapable 4-årshoppa til dagens dyst. Fint til står også formsterke 3 Set Me Free, og vi krysser på vårt største spilleforslag.

Vår rangering: A: 8 B: 1-9-3 C: 10-11-5-7 D: 2-4-12-6

V5-5, 1609 meter autostart
Vi støter på et vidåpent sprintløp for varmblodshester i dette løpet, og vi syntes det er veldig vanskelig å rangere hestene. Det er lang pause som gjelder for 2 Dream Sugar Boy , men som sannsynlig tethest setter vi Pine Chip-sønnen fremst. Nydelig til med tanke på et optimalt smygløp står 9 Dean Hoffman, og normalt vil vi få se en forbedret utgave med løp i kroppen etter litt pause fra den kanten.

Tilbake etter lang pause kommer 3 Jamilia, men i følge kusken skal det kjøres på sjanse første gangen ut. Positive innsatser for både 6 Thai Gardens Dream og 7 Nabucca Eastwind i deres siste løp, men sporene kunne med fordel ha vært litt bedre. Skrellkusk Gunnar Austevoll setter seg opp bak speedige 11 Handy Face, mens 4 Kisgruvens Vimsa og 8 Petula Santana heller ikke er uefne på sitt beste.

Vår rangering: A: 2-9 B: 3-6-7-11-4-8 C: 1-5-10-12

Spilleforslag
Til V5-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1312 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag.

HTML EMBED