Halle med ny vinner?

Foto: hesteguiden.com

Vi tror dyktige Tor Olaf Halle seler ut en ny vinner på Klosterskogen i kveld.

Klikk her for vårt V5-forslag

At Tor Olaf Halle er en av landets beste travtrenere hersker det liten tvil om. 49-åringen fra Brunlanes har ligget høyt på trenerlisten i mange år nå, og det dukker stadig opp nye hester på stallen.

Det er nettopp en nykommer vi bankertipper denne torsdagskvelden. 7 Martin Sensei er nok en en danskeimport som har funnet veien til Vestfold, og utifra tidligere prestasjoner skal det ikke være snakk om saken. Silver Pine-sønnen har travet 14.4 allerede i fjor, og med bare 100.000 på kontoen skal han duge godt i Norge. Fra et perfekt springspor med landschampionen i vogna finner vi ingen grunn til å gardere - spesielt ikke når den verste i mot har trukket et trangt fjerdespor i volta.

Ingen spirrevipp
Halles stallmester Jarle Gustavsen ga seg som egen trener for ikke lenge siden, og tok selvsagt med seg sin egen 2 Spirre Vip på jobb. Den tidligere notoriske galoppøren har skikket seg i regi Gustavsen, mye takket være god alternativ behandling. Den sterke 6-åringen tjente over 100.000 i fjor, og står med to strake seire fra Klosterskogen i raden. Dessverre ble hesten febersyk etter det, og derfor tør vi ikke stole på Super Tilly-sønnen denne gang. Forutsetningene er imidlertid perfekte, og er formen påplass blir det fort en dobbel-Halle i kveldens V5.

Vi velger istedet å gå tynt i V5-finalen der to 4-åringer etter landets avlsmatador Super News får tilliten. 1 Super Tomina har møtt gode hester i sin korte karriere, og fra dagens perfekte forutsetninger tror vi endelig Kihle-traveren får smake seieren sødme. Verst i mot blir garantert 4 Boggy Twinstar som allerede har to seire på samvittigheten. Det er få plussvarianter i avslutningsløpet, og vi har god tro på at det holder med vår lovende favorittduo.

Med 18 og 20.000 i førstepremie er det fine hverdagsløp som presenteres på Skiensovalen i kveld. Vi tror fort det kan komme en smell eller to i de tre øvrige avdelingene, og vi garderer godt.

Felles for mange av favorittene er at de ikke er til å stole på, og det skal ikke mye til før et 6-7. valg vinner disse oppgjørene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 126, 378 og 1260 kroner.

Vi har også satt opp et Dagens Dobbel-forslag til Bergen.