Hammers og Bullys en spillbar duo?

Vi satser på at Steinar Hammersborg sender Bullys Mr. Frazer først over mål på Jarlsberg i kveld.

Klikk her for Nettavisens duotips

Siden det er jackpot og nesten 13.000 kroner ekstra i duopotten i løp 9 på Jarlsberg denne fredagskvelden har vi benyttet anledningen til å sett opp spilleforslag.

Flott spilleløp
Selvom løpet er et lavgrunnlagsløp er det flere plussvarianter i det 15 hesters store feltet. Det vil trolig bli langt over 100.000 i duoomsetning, og med 5-6 seriøse vinnerkandidater blir det fort fine duooddser.

Vi setter altså vår lit til den 5-årige Frisky Frazer-vallaken 3 Bullys Mr. Frazer som vinner av løpet, og spiller fem hester på andreplass. Siden Bully kun er et tredjevalg i V5-spillet bør det derfor være god odds å hente dersom forslaget går inn.

Bullys har faktisk bare startet fem ganger i sitt liv - alle over dagens mellomdistanse. Det startet med tre løp på tampen av 2006-sesongen. To andreplasser på 18-tallet ble bokført før hesten ble uplassert på Åby. Hammersborg-traveren tapte kun for meget gode Royal Chip (som radet opp) samt knepent fra dødens mot Se Ne Va (5 seire og 8 andre på 34 starter).

I fjor gjorde hesten bare en start og da vant han på 18.3 foran kapable Reds Touchman (som travet 16.2am gangen etter). Så ble altså hesten borte 10 måneder før han kom ut i prøveløp (bildet) 19. mars. Årets første start så ut til å ende med en topplassering i V65 før den vanligvis travsikre hesten feilet i siste sving.

I kveld har hesten en flott oppgave foran seg, og hesten har vist seg uøm for posisjonen utvendig leder. Vi tror derfor Hammers sitter på en god vinnermulighet.

Fem på andre
Vi spiller altså fem kombinasjoner hvorav to strekhester som trolig vil få fine løp fra sine perfekte startspor, nemlig 1 Kendricks Chip og 6 Leo.

På tillegg starter to meget kapable, men galopplystne krabater i 8 Adrenalin og Halle-traveren 13 Elma`s Park. Førstnevnte har dog trukket et vondt andrespor, men feilfritt kjemper garantert Lindahl-traveren i toppen. En luring som blir lite spilt er springsporets 12 Family Gun sammen med sin amatør Herleik Lie. Keepitinthefamily-sønnen holder imidlertid flott form og står perfekt inne i løpet, og vil gi meget godt betalt dersom han skulle ende nærmest vår vinner.

Vi spiller med 20 kroner rekkepris slik at innleveringsprisen blir 100 kroner.

Kjøper du duospillet kan du se løpet på Nrk2 kl. 23.05 i kveld.