Hammers til lunsj

Foto: hesteguiden.com

Det har gått «trøgt» for Steinar Hammersborg i lengre tid, men i lunsjen på Bjerke i dag tror vi han forsyner seg grovt.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi hadde veldig god tro på 1 Image Crown i den fjerde avdelingen mot storfavoritten Jamilia i den siste starten, men ved den anledningen fikk aldri Armbro Plush-sønnen sjansen til slutt fra rygg leder. 6-åringen så imidlertid grisefin, og fra spiss taper ikke Hammersborg-traveren dette løpet (ingen i dette løpet henter en lengde fra start). Vår hovedbanker for dagen har varslet form i lengre tid, og en billigere oppgave enn dagens er ikke mulig å oppdrive (går ned minst en klasse her).

Nettavisen spilte inn 20 300 kroner på sine foreslåtte spill i forrige uke!

Oddstips: - Newcastle og City vinner

Legger på til to?
Ja, vi har minst like god tro på at talentet 3 Flawless Victory leder rundt om i den andre avdelingen, og da blir det i så fall en fin dag på jobb for ”Hammers”. Dream Vacation-sønnen holder vi for å være en meget bra hest for grunnlaget, og i et for ham billig løp er vi sterk i troen på at årets første triumf blir bokført. 4-åringen varmet veldig fint foran årsdebuten, men voltestart var tydeligvis ikke melodien. Vi tror kusken har kontroll på hestene innvendig fra start, og det skal godt gjøres å hente en lengde på den startkjappe krabaten utenfra. Sprint tror vi er midt i blinken, og vi garderer følgelig ikke.

Tre hester gjør opp
Vi mener tre hester hever seg klart over mengden i i finalen, og setter 9 Jamilia Diamant først. Sierra Kosmos-datteren ble gitt et defensivt opplegg første gangen ut i regi Per O. Midtfjeld, men det blir trolig litt mer offensive takter denne gangen. Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt, og vi ser kun 6 Digital Invention og 12 Millennium D.K. i mot.

Førstnevnte har hevdet seg med bravur mot klart tøffere konkurrenter enn dagens i hele år, og selv om den sterke Super Photo Kosmos-datteren skuffet en smule sist skal hun regnes tidlig her med nyladede batterier. Sistnevnte har kapasitet som rekker langt utover sitt relativt beskjedene grunnlag, og baksporet ser vi bare på som en fordel for den litt hissige Earthquake-datteren.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Digital Invention og Bjørn Duestad er en het vinnerkandidat i V5-5.
Digital Invention og Bjørn Duestad er en het vinnerkandidat i V5-5.

Øvrige vurderinger
V5-1: En relativt formløs gjeng setter hverandre her i stevne, og vi kan fort få en smell. Fint til står 2 Increase Broline, og på sitt beste legger Juliano Star-sønnen et slikt felt på rygg. 5-åringen dummet seg vekk på galopper i klart tøffere lag enn dette i de to siste startene før pausen, men Ivarsson-traveren vant sprettlett i årsdebuten etter lang pause i fjor. Spennende etter pause er også 1 Elma`s Park, mens 7 Dancing Girl D.E. skal være av de bedre her. Det vrimler dog av minioutsidere i løpet, og bred gardering er å anbefale.

V5-3: Steinar Hammersborg har nok et interessant oppsitt fra egen stall her i form av 1 Gallant Victory, og med positive treningsrapporter i ryggen skal Victory Abroad-sønnen tilmåles solide vinnersjanser mot ikke alt for skarp motstand. Toppstammede 5 Casadaem har vist fin kapasitet på få starter, og i en feilfri utgave er Gidde Palema-sønnen seiersaktuell.

Hever seg for hvert løp gjør 4 Alisma De Grande, og Rite On Line-datteren trekker nok fordel av distansereduksjonen denne gangen. Debuterer i regi Steinar Holm gjør 10 Tinka, og da skal Super News-datteren vies litt oppmerksomhet. 11 Zantana Transs R. ligger trener Trond Torseth litt lavt med, men vi tør ikke avskrive General November-datteren av den grunn.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 396 og 945 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en 5 ganger.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke i lunsjen på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook