Hamre-dominansen fortsetter

Frode Hamre med Peel And Stick under et seiersløp på Klosterskogen i fjor.
Frode Hamre med Peel And Stick under et seiersløp på Klosterskogen i fjor.

Frode Hamre tok to kruttsterke V76-seire på Bjerke onsdag kveld. I kveld drar han til Klosterskogen med nye vinnersjanser i V65-spillet.

Sportspills meny torsdag:
V64 Boden: Ohlsson på rekordjakt
V4 Mantorp: Vi byr på banker allerede i V4-1
V65/V4 Jägersro galopp: Ny svenskesuksess på galopp?
Lunsjtrav Bjerke: Frekk banker i V5-1

Vi er kun noen få dager unna det som er en MILDT SAGT spennende helg. Til helgen er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en meget hektisk torsdag foran oss med hele fem baner å spille. Skrellbanen Mantorp innleder med V4, mens Bjerke som vanlig tar seg av lunsjløpene her hjemme på torsdager. Til kvelden er det galopp med både V65 og V4 fra Jägersro galoppbane i Malmø. Her hjemme er det V65 fra Klosterskogen, mens vi skal til Nord-Sverige og Boden for å spille V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før vi starter med omtalen av kveldens V65-omgang på Klosterskogen, er det verd å dvele litt med den siste tidens utbetalinger. Undertegnede har hatt tipsansvaret for følgende omganger.

Tirsdag 5/10: Lunsj-V5 Leangen - V5-utbetaling kr 598 271
Onsdag 6/10: V76 Bjerke - utbetaling 7 rette kr 1 132
Torsdag 6/10: V65 Klosterskogen - jackpot i V65
fredag 7/10: V65 Jarlsberg - utbetaling 6 rette kr 17 732
Mandag 13/10: V65 Leangen - utbetaling 6 rette kr 563 741
Onsdag 15/10: V76 Bjerke - utbetaling 7 rette kr 494 044

En jackpot, tre ganger utbetaling rundt halvmillionen, en hyggelig utbetaling på Jarlsberg sist fredag og ganske lettløst på Bjerke forrige onsdag (der jeg også fikk sju rette). I tillegg ble det som kjent jackpot i V75-spillet lørdag og 109 360 kroner i utbealing for 6 rette i Drammen lørdag kveld (Rolf Lerum hadde ansvaret for det tipsene.). Det betyr at det har vært ekstremt vrient å være spiller de siste ti dagen.

Hamre dominerer
Frode Hamres stallhester har dominert norsk travsport de siste årene og onsdagens V75-omgang på Bjerke var ikke noe unntak. Både Thai Armani og Whata Buz imponerte i sine seiersløp og i kveld blir Frode Hamre atter tungt betrodd i to av V65-løpene på Klosterskogen.

Klin overlegen feilfri
Den herlige 4-års vallaken 6 Peel And Stick blir tung favoritt i V65-6/V5-2/DD-2, men det skal også hesten være. Varslet kraftig formstigning igjen nest sist på Sørlandet og tross startgalopp på Jarlsberg i sin siste start, var hesten overlegen vinner. Hesten har vist før at han takler svingene på Klosterskogen og møter svært så overkommelig motstand. 29. juni suste Peel And Stick rundt Forus-ovalen på råsterke 11.9, og det er det ingen av kveldens konkurrenter som straffer. I kveld er det formsterke Frode Hamre som selv kusker og vi mener 6 Peel And Stick er kveldens sikreste V65-banker på Klosterskogen og bankerspiller hesten naturligvis også i V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kan galoppere
Nesten like stor favoritt kommer 1 Thess Prinsen til å bli. Vi lanserte hesten som V5-banker på Forus i sin siste start og hesten infridde med stil. Det er liten tvil om at Thess Prinsen er den beste hesten i V65-4, men førstespor bak bilen gjør at vi er "tvunget" til å spekulere litt i kveld. Derfor betaler vi også for flinke 5 Prins Philip og den "evige neste-gang hesten" 5 Løvland Spøken og Kristian Bjørnerød.