Gå til sidens hovedinnhold

Hamre fikser V5-kronene på Bjerke

Talentfull banker! Flere vidåpne løp! Frekkis blir utstyrt med BIKE... Du tar vel rygg på våre oppdaterte V5-tips til Bjerke?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Vi sparker i gang en mildt sagt innholdsrik uke, og her er det SVÆRT MYE Å GLEDE SEG TIL. Allerede tirsdag er det V75-JACKPOT på Bjerke, og det ligger en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det V86-JACKPOT fra Eskilstuna, og her ligger det 4,9 millioner ekstra i potten for 8-rette. Lørdag er det så GULLJACKPOT i V75-spillet fra Sørlandet, mens vi avrunder uken med en internasjonal V75-omgang på Axevalla søndag. Her skal finalen av StoChampionatet kjøres. Undertegnede jobber på gjennom hele uken, og oppdaterte vurderinger kommer til samtlige omganger.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Her skal det dreie seg om V5-omgangen på Bjerke, og det er en riktig så fin omgang vi har foran oss. Flere av løpene er veldig åpne, og vi trengte derfor en banker for å komme i mål på de flate bongene. 4 Skate Trix (V5-2) taper ikke sitt løp om den bare fungerer som den skal, og den står alene på alt.

Ta rygg på følgende:

V5-1 : 3 Ginger Peachy – Leder dette løpet rundt om i en feilfri utgave. Holdt bra fra tet nest sist, mens den viste fin fart mellom galoppene sist. Er meldt med BIKE nå, den er veldig kjapp ut, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. SPILLES!

V5-2 : 4 Skate Trix – Vinner dette løpet om den bare fungerer som den skal gjøre. Var ikke noe fin i aksjonen til slutt sist, men holdt uansett sikkert unna på en god tid. Har MYE inne, og ingen skal bli overrasket om den går en lav 14-tid. Motivert favoritt som også vi tror på.

V5-3 : 11 Maybe Maven – Utvikler seg meget fint, og spurtet bra sist. Var ikke helt tom over mål, og travet altså meget sterke 14,2/2100ma da. Blir det bare litt tempo her så feller den mange til slutt, og den må med på alt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V5-4 : 7 Magic In Mind – Her er det veldig jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er nok en av de beste i feltet på ren grunnkapasitet, men den har altså slitt lenge. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet riktig så oppløftende sist. Kan overraske med flyt om den skulle være ytterligere forbedret nå. OBS!

V5-5 : 1 Haugestad Duft – Viste igjen bra fart mellom galoppene sist, og er i det hele tatt klart bedre enn raden. Kommer ut i svært overkommelige omgivelser nå, og den duger feilfritt. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.