Hamre har bankeren

I en omgang uten noen helt sikre holdepunkter, spiller vi banker på en av Atle Hamre sine hester i kveldens V65-omgang på Bjerke. Her kan du lese tipsene og spille til løpene.

Her finner du Nettavisens V65-tips til Bjerke.

Det er flere fine løp både sportslig og spillemessig som står på menyen på Bjerke i kveld.
I det innledende V65-løpet blir to svenskeimporter forgrunnsfigurene. Vi har sett hestene i Sverige, og info om disse startene finner du her.
Vi tror også at en av tilleggshestene kan blande seg inn i seierskampen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Annen avdeling er et lite felt, men her kommer fire kapable 4-åringer til start. Blant annet gjør Sør Odin en meget interessant årsdebut.

I et løp for stallansatte blir Indregaards Sjefen klar favoritt. Han er klart best på kapasitet, men er ikke stabil. Kenneth Handeland får utfordringen med å forsøke å få hesten feilfritt rundt banen.

Den siste avdelingen er et spennende sprintløp med Espe Viktor som favoritt, men han kommer ikke til duket bord denne gangen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin