Gå til sidens hovedinnhold

Hamre har jackpot-bankeren

Det ligger nesten 1.6 millioner kroner ekstra i sekserpotten på Bjerke i kveld, og en del av den kaka vil vi ha!

Vi har en heidundrende flott onsdag i vente med mye penger å spille om og herlig sport å se frem til på landets hovedbane Bjerke i kveld, og før det hele braker løs i Oslo i kveld kan det spillende publikum bryne seg på en V4-omgang til Täby galopp i Sverige i lunsjen samt en V5-omgang til Ålborg i Danmark på ettermiddagen.

All den tid det er så spillemessig interessant i kveld, har både Kurt Leirvåg og Espen Edvardsen analysert kveldens jackpotomgang og sammen med undertegnede vil det derfor være mange andelslag til ulike priskategorier på Eksperten i dag.

Klikk på denne lenken for å se på kveldens utvalg av andelslag som ligger tilgjengelig i Eksperten.

Det kan i tillegg spilles til DD-løpene på Solvalla i Sverige på kvelden hos Norsk Rikstoto i fra Norge, og da bør det være nok å ta tak i for de spillesugne. Vi på Sportspill har innhentet ekpserttips til løpene på Täby og til løpene på Ålborg, og de spillene ligger ute på Eksperten i andelslag.

Undertegnede hadde en superdag både på lørdag og forrige lørdag på utlagte andelslag på Eksperten med totalt 750 000 kroner innspilt (åtte andelslag gikk inn med syv rette på Åby til en utbetaling på 38 500 kroner pr. stk), og vi håper på ny suksess i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det er mange store favoritter på farten på Bjerke i kveld, men vi stoler 100 % på kun en av dem. Ryker en eller to av de store favorittene kan det være veldig fine penger på gang, og det er rom for at det kan dukke opp noen vinnere litt på kanten i en del av de øvrige løpene. Vi satser på at vi har gjort et riktig valg i kveld, og vår banker dukker opp i V65-finalen.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe!
Da snakker vi om 5 Sejr Gammelsbæk i V65-6 og vi kan ikke gardere 4-åringen etter oppvisningen ved triumfen på solide 14.6 full vei i den siste starten. Han var der et herlig skue hvor han forlot de øvrige konkurrentene med et hav av meter til slutt etter en sisterunde i 13-fart, og i en frisk (kjøtt og blod dette) og i en feilfri utgave taper ikke den flotte Great Challenger-sønnnen dette løpet.

Det ble galopp i den nest siste starten, men den galoppen setter vi på kontoen som et arbeidsuhell (Frode Hamre fyrte ham av litt vel mye i fra start den dagen). Det blir etter alt å dømme samme scenario som i den siste starten hvor hesten tidlig inntok føringen, og vi kan ikke få øyet på konkurrenter i dette løpet som kan utfordre ham til slutt (dette må være snakk om dagens sikreste vinner).

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 5 B: 6-10-7-2-4 C: 12-9-8-11-3-1

V65-1, 2140 meter voltestart
Et fantastisk fint varmblodsløp i høyt grunnlag innleder denne V65-rebusen, og vi synes fire hester hever seg litt over mengden. Vi tror 12 Dacke Håleryd hadde vært en sikker vinner uten galoppen i den siste svingen i debuten for Frode Hamre, og 6-åringen jakter revansje i kveld (topp vinnersjanse feilfritt).

Favoritten er nok best på kapasitet, men det ligger an til å bli veldig fine forhold på Bjerke i kveld. Da er det ikke sikkert det blir helt enkelt å hente 20 meter tillegg på veldig gode strekhester, og fra tet er 3 Preston snakk om hesten å fange til slutt. Toppform der i gården, og han vant på 14.5 over en sprint sist.

Sikret en fin reise er 1 Valley High, og med perfekte luker til slutt kan Kolnes-traveren speede inn til seier. Han var god før litt pause, og han rapporteres å se lysende fin ut i trening forut for kveldens dyst. Bom fast som tredje på sterke 14.0 full vei satt 9 Big City Rambler sist, og 7-åringen har løftet seg i ny regi.

På kupongene på andelslag i fra 300 kroner andelen og oppover på Eksperten krysses også duoen 4 Credicity og 5 Pastthegate, men da tror vi vinneren av dette løpet er nevnt. Et trangt spor trekker ned for førstnevnte, mens sistnevnte var godtgående før en galopp felte ham i et langløp i V75`en i den siste starten.

Vår rangering V65-1: A: 12 B: 3-1-9 C: 4-5-13-11-7-8-6-10-2

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Vi finner tre vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, og i en feilfri utgave blir ikke 9 Super Gullet lett å stå i mot til slutt. Den lovende 4-åringen tok en veldig enkel seier på 28.6 over en sprint sist, og mot ikke alt for skarp motstand skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny.

Helt stø på beina er dog ikke storfavoritten (galopperte i den nest siste starten, og han var også høy oppe sist), og spennende på kryssene med sine 12 % er 7 Nito Nicklas. Sistnevnte kommer tilbake etter litt pause, og 5-åringen har sett fin ut i et rutineløp hvor han gikk rundt 28.0 sist tusen (gikk 31.4 full vei).

Ikke glem at Lumjor-sønnen hentet lengder på svært gode Ulsrud Ulf i den nest siste starten (sølv på 30.9 full vei), og han selger seg veldig dyrt i fra tet. Kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 8 Valle Jerven, og 4-åringen som var ubeseiret på fire forsøk i fjor, bør også vurderes på gardering.

Kapasiteten er ikke så verst på 3 Spikrapp, men vi synes ikke 8-åringen så veldig fin ut etter pause i den siste starten. Han så veldig tung ut i kroppen, og trener Alf Stordal har vel ikke hatt form på stallhestene på aldri så lenge. Vi tror 4 Stensvik Iver blir for lett mot de antatt beste, og de øvrige i løpet skal ikke duge.

Vår rangering V65-2: A: 9 B: 7-8 C: 3-4-12-10-5-6-2-1

V65-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et hoppeløp for 4-årige varmblodshester i V65-3, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi heiser dog opp fire hester vi har klart mest tro på, og i en feilfri utgave blir ikke 12 Thai Chaiyo lett å slå. Hun vant enkelt på 17.7 full vei i årsdebuten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt.

Dette er dog snakk om en litt hissig frøken, og da er vi litt usikre på om voltestart er noen fordel. Da må vi gardere, og veldig tidlig aktuell ved favorittfall skal 6 Millamie være. Hun fikk sjette på fine 16.5 full vei i den siste starten (stigende form), og vi tror kusk Eirik Høitomt prikker teten med den startkjappe hoppa.

Således alt for lite spilt med sine 16 %, og vi krysser på alle bonger. Vi likte veldig godt 9 One By One i vinter (vant to strake på fint vis), og vi tror Malmin-traveren er seiersaktuell direkte etter litt pause. Sterkt stigende form har 11 Chiaro Di Luna (sølv på 17.7 full vei sist), og 4-årshoppa nærmer seg en seier nå.

Fjerdespor trekker ned for 4 Come Charming, men med feilfri avgang er hun ikke ueffen. Det ble seier i årsdebuten på 17.6 full vei, men det var på stumme bein til slutt (løp i kroppen etter pause har dog normalt gjort godt). Vi fikk ikke plass til henne på kupongene på hjemmsiden, men hun er krysset på Eksperten.

Vår rangering V65-3: A: 12 B: 6-9-11 C: 4-5-3-2-7-8-1

V65-4/V5-1, 2600 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter med sine 82 % i dette stayerløpet for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag i V65-4 i form av 2 Pondus, og selvsagt skal seiersmaskinen til Arne Nilsen tilmåles solide vinnersjanser. 6-åringen ble hengt opp i sporene i et tøft V75-løp sist, og da var den dagen ødelagt.

Han tok tre strake triumfer forut for den starten, men når Lome Elden-sønnen ikke har alt for gode resultater å vise til på dagen distanse (iskald i et langløp på Jarlsberg i fjor sommer, og han var heller ikke helt som best som tredje i et V75-løp på Leangen i Januar), syner vi den store favoritten denne gangen.

Tilbake etter en mindre pause kommer 8 Vestpol Dennis, og 5-åringen til Øystein Tjomsland står hver meter av dagens lange distanse (vant et V75-løp sprettlett på 30.5 over 2570 meter i den tredje siste starten). Det blir et ryggløp for 11 Lex Lodney denne gangen, og da kan 5-åringen speede inn til seier til slutt.

Han fikk tredje på 28.6 over 2600 meter i den siste starten, men mistet da ryggen litt for tidlig (bremset litt siste biten). Speeder fort til slutt med rett reise gjør også 10 Ariladden (lite spilt med sine 14 %), mens duoen 3 Remsvarten og 5 Skaugaprinsen som gjorde opp om seieren i et langløp sist, også krysses.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 2 B: 8-11-10-3-5 C: 7-4-1-9-6

V65-5/V5-2/DD-1, 1609 meter autostart
Etter at 4 Tangen Scott og 5 Horgen Tore har blitt strøket i dette eliteløpet for kaldblodshestene i den femte avdelingen har løpet åpnet seg veldig opp, og vi tyr da til veldig bred gardering. En veldig spennende start i regi Lars O. Romtveit gjør 8 Mørtvedt Jerkeld, og 12-åringen har nå blitt strøket inn et par spor.

Det hjelper på, og når Sportspill pratet med kusk Tom E. Solberg i lunsjen på Bjerke i går, smilte eksilbergenseren bare lurt når vi lurte på hva han mente om vinnersjansene. Da kan det være noe på gang, og vi bankerspiller hesten som har vunnet hele 45 løp i karrieren til flotte odds i DD-spillet og på lillebongen i V5.

Det ble helt feil for 9 Vestpol Faxen i den stoppende rygg i den siste starten, men Tjomsland-traveren avsluttet helt greit til sjette på 24.5 full vei, når det løste seg til slutt. 10-åringen står i fine rygger i fra start, og femtevalget i spillet som sprintvant på fine 22.0 som best i fjor, bør krysses på alle bonger denne gangen.

Tilbake etter en velfortjent pause kommer 12 Joker Elden, og 10-åringen som hadde en strålende sesong i fjor med 700 000 kroner innkjørt, er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det er tilbake på yndlingsdistansen sprint som gjelder for 10 Zevs, og da skal han krysses, sammen med årsdebuterende 2 Feseth Lynet.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 8 B: 9-12-10-2 C: 7-3-11-6-1

V5-4, 2100 meter autostart
Vi støter på et varmblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes løpet ser litt åpent ut på forhånd. Vi garderer således bredt, men en grei favoritt skal 3 View Love være snakk om. Han ble stri i "dødens" i den siste starten, og da tok 5-åringen tidlig kvelden til slutt.

I kveld blir det etter alt å dømme tet, og i fra den posisjonen forsvarer han seg godt. Tapte kun for gode Photo Va Bene i fra den posisjonen i den nest siste starten (sølv på fine 15.5 full vei), og Tvedt-traveren kan være en mulig banker for de som spiller samlebonger. Det gjør ikke undertegnede, og da garderer vi.

Det ble galopp for 1 Littlejack Hanover sist, men 4-åringen viste stigende form ved å avslutte fint til seier i et langløp forut for den starten. Spennende etter pause er 7 Thai Passion (god i fjor), mens trioen 2 The Face (fin form), 6 Ouster Hanover (fin kapasitet), og 8 On Stride (tilgode å overbevise), også krysses.

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 1-7-8-6-2 C: 4-5-9

V5-5, 2100 meter autostart, monte!
Et monteløp for kaldblodshester avsluttet denne rebusen, og nær sagt som vanlig har ikke undertegnde stålkontroll på denne typen løp. Vi prøver dog å heise opp fire hester, og fremst setter vi 1 Stumne Glimt. 8-åringen van tre løp i monte i fjor, og vi tror formen er stigende med noen løp i kroppen etter litt pause.

En positiv innsats til sølv på 28.4 full vei foran sulky sist leverte 5 Hæve Alma, og hun gikk godt til tredje på 30.1 over en sprint i sitt eneste monteløp så langt. Fin form er det på 2 Jerker Vinn V.H., og 6-åringen som har vært helt nede på 26.1 over en sprint som toer under sal tidligere, må krysses veldig tidlig.

Fine løp under sal går stadig 4 Tysvær Pål (tredje på 32.9 full vei i den siste starten), men 7-åringen virker ikke til å være helt enkel å vinne med. På storbongen får vi også plass til trioen 7 Finnskog Fokus, 8 Ramtamtaramtata (Siv E. Løvvold opp!), og 9 Hornnes Thea, men da bør vel vinneren være nevnt.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 5-2-4 C: 7-8-9-6-4-10

Lykke til med alt spill!

Kommentarer til denne saken