Klikk her for å se våre V65-forslag.

Der er liten tvil om at Frode Hamre har hatt en fantastisk innledning på årets sesong med nesten 1.8 millioner kroner innkjørt, og det før de store løpene tar til, og så langt har den sympatiske treneren bokført hele 33 triumfer (mot ni i tilsvarende periode i fjor).

Det stopper nok ikke med det, og i V65-3 i kveld tror vi han setter inn en ny vinner i form av 2 Magnifique S.E. Fantastisk god har Love You-datteren vært i hele år (over en kvart millioner kroner innkjørt allerede), og de to siste innsatsene til sølv begge gangene, i fra vanskelig utgangsposisjoner, synes vi har vært helt strålende. Skreddersydd oppgave i kveld, og selv om 6-årshoppa trolig må gå den tunge veien utvendig på sisterunden, tror vi hun viser seg som den klart tøffeste til slutt.

Det er flere som etter ute etter føringen i dette løpet (både 3,5 og 7 er nok sugne på tet), og litt kjøring om posisjonene innledningsvis vil vår banker for dagen trekke fordel av til slutt. Trives fortreffelig på dagens arena, og i tre av de fire siste startene på landets hovedbane har favoritten vunnet lett (etter tøffe reiser hver gang!).

Vår rangering: A: 2 B: 3-9-7-5 C: 6 D: 1-4

Møter kamerater!
Ja, vi mener at 5 Acolyte Hanover i den andre avdelingen støter på hester av en helt annen kaliber denne gangen, enn det har vært i de siste startene, og på en distanse (2600 meter) vi ikke tror er noen fordel, (takler den, men vi tror de øvrige konkurrentene favoriseres av den), tyr vi til garderinger på samtlige spilleforslag (blitt for stor favoritt med sine voldsomme 82 %). Solid innsats til seier på flotte 12.9 over en sprint i den siste starten, men det at 4-åringen hang litt på høyre tømmen var intet godt tegn (kan begynne å kjenne på noe da).

Etter en strålende periode i vinter kom 10 Gann Stone tilbake etter drøye seks ukers pause i den siste starten, og hvilken innsats 6-åringen leverte ved den anledningen. En strålende siste 700 leverte Potato Chip-sønnen til sølv på solide 15.3 full vei, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt. Takler den lange distansen bedre enn de fleste (vant Derby-kval som 4-åring), og da snakker vi om en av dagens mest underspilte hester med sine 15 %!

Det er heller intet å utsette på formen til 2 Orion Hindø, og i fra er perfekt utgangsposisjon (ikke noe lyn ut, men en pent utvendig par underveis får 5-åringen herfra), tilmåler vi Glittum-traveren solide vinnersjanser. Avsluttet gnistrende til seier på 15.4 over en sprint i et V75-løp i Drammen i den siste starten, og formen ser nå ut til å kun peke en vei for den stilige Great Challenger-sønnen (og det er opp).

Det er opp en liten klasse for 11 Nimbus Vang ved denne anledningen, og da får den seiersvante Kolnes-traveren først en plass på våre to største spilleforslag. Imponerte dog ved å vinne på 16.2 over aktuell distanse i den siste starten, og med champion Høitomt ved spakene, skal selvsagt 6-åringen regnes tidlig på ny.

Vår rangering: A: 5 B: 10-2-11 C: 7-9 D: 1-8-3-4-6-12

Annonse: Voldsom tipsflyt for Grøstad/Lerum: 16.April : Kr.34 408 innspilt! 17.April : Kr.103 555 innspilt!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt løp for varmblodshester innleder denne rebusen (og på vårt store system krysser vi av for hele åtte hester), men vi mener at tre hester skiller seg litt ut på kapasitet. En fin vinner fra tet var 1 Jet Speed i årsdebuten på fine 18.4 full vei, og det kan ligge an til et tilsvarende scenario i kveld. Dog litt for stive bein siste 100 i den siste starten til at vi kan utrope 4-åringen til en klink vinner, men løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt.

Kuskeforsterket med en mil blir med respekt å melde 12 Millstone med Tom E. Solberg, og fra sitt perfekte springspor på 20 meter tillegg er nok den lovende 4-åringen å finne i en god posisjon direkte. Innledet karrieren med å vinne tre strake triumfer før han hoppet seg vekk i den siste starten, og vi ser ikke bort i fra at Ganymede-sønnen innleder en ny seiersrekke i kveld.

En litt ”rufsete” type er 3 Rex Santana snakk om, men når Braaten-traveren gikk feilfritt i den siste starten viste han litt av det som bor i ham. Vant enkelt fra tet på 18.8 full vei ved den anledningen (dog svært nære galopp 700 igjen), og dersom den stabile trenden fortsetter dukker 4-åringen opp i fremste rekke også her.

Vår rangering: A: 1 B: 12-3 C: 5-6-11-9-14-7-10 D: 8-4-2-13

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi støter på dagens spillenøtt i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og på vårt store system stryker vi kun to hester. En av få i feltet som har vist stabilt god form i sine siste løp er 10 Jeppeblesen (flott innsats til tredje på 30.3 full vei i et V75-løp i den siste starten), og i en feilfri utgave forventer vi at Sjefen-sønnen kjemper om seieren.

Dog ikke noe sikkert kort, og bred gardering er å anbefale. Veldig positiv til sølv på fine 28.5 over en sprint i den siste starten var 11 Myhreng Eldi, men 5-årshoppa har aldri vært enkel å vinne med. Selskapet i kveld er dog ikke verre enn at årets første triumf kan komme, og da krysser vi tidlig.

Det vrimler av minioutsidere i løpet, og 2 Orella (positiv avslutning til fjerde sist), 6 Spik Elden (uryddig sak, men skal være god nok feilfri), 7 Grorud Silver (bedre enn raden) og 9 Gygrid (tilbake etter lang pause, men kapasiteten er udiskutabel), skal alle være snakk om hete vinnerkandidater i et løp som dette.

Vår rangering: A: 10 B: 11-7-9-2-6 C: 5-4-8-1-12

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott hoppeløp for varmblodshester venter oss i den femte avdelingen, og best på kapasitet tror vi 9 Carpe Emmanova er. Imponerte voldsom til tider på våren og sommeren i fjor før hun falt helt ut av det på høsten, men når 5-årshoppa nå dukker opp i regi dyktige Erik Killingmo forventer vi å få se en vel forberedt utgave av Home Alone-datteren til kveldens dyst.

Står nydelig til i en rask rygg i fra start, og når favoritten ikke er noe lyn ut synes vi det er klar fordel 30-prosenteren i spillet (og da banker vi på vårt minste spilleforslag). Langt mer herdet enn favoritten, og en hest som ble tredje på 16.0 full vei i en kvalifisering til Hoppe-Derby i fjor (kun slått av Pretty Photo og Support Vacation), skal kunne hamle opp med denne gjengen på full form.

Tilbake etter lang pause kommer svært lovende 6 Wixi Laylock, og som alltid når Sverre A. Johansen sender sine hester til start er det nok en topp preparert utgave av S.J.`s Photo-datteren vi vil få se i årsdebuten. Dog som sagt ikke noen kløpper fra start, og 80-prosenteren må trolig avgjøre løpet til sin fordel via den tunge veien utvendig (og da føler vi hun er blitt vel stor favoritt).

Piler til tet gjør ventelig 3 Patricia Hastrup, og på sitt beste kan fort Sagholen-traveren lede et slikt løp rundt om. Hoppet seg vekk første gangen ut i år, men 23-prosenteren i spillet var omgitt av gode rapporter forut for den starten.

Vår rangering: A: 9 B: 6-3 C: 7-1-2-11-5 D: 8-12-4

V65-6, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp avslutter denne rebusen, og klart mest spennende i løpet med sine 22 % mener vi 2 Eld Pål er (nydelig inne på pengene i dette løpet). Avsluttet flott til tredje på fine 26.3 over en sprint via en drøy siste sving i den neste siste starten, og i et tøft V75-løp i den siste starten satt Elding-sønnen bom fast i ryggen på Røyns Skatt over mål ved sjetteplassen på 26.5 full vei, med tilsynelatende mye krefter spart.

Kanonform på denne tiden i fjor (og nå er han på vei mot full form!), og vi spiller til gode odds i DD-spillet! Denne starten kommer lovlig tett på den foregående (på lørdag), men dersom 8-åringen takler den biten, tror vi på en topp vinnersjanse.

De antatt tøffeste i mot står litt kinkig til, men ved klaff på løpet forventer vi at både 7 Storm Eld og 11 Jotun blander seg inn i striden helt der fremme til slutt. Førstnevnte var nesten bedre enn forventet ved tredjeplassen på 26.8 full vei fra tet som favoritt i den siste starten, og da får vi så se om 6-åringen viser tilsvarende takter fra de bakre regioner i kveld (aldri vær noen kløpper bakfra).

Sistnevnte har vært variabel i hele sin karriere, men det har vært to gode innsatser Gjerstad-traveren har levert nå på slutten (og selskapet er ikke verre i kveld enn at 9-åringen bør kunne kjempe om seieren). Forbedret i regi Bjørn Gulbrandsen er 5 Spang Odin (veldig positiv til sølv etter en tøff reise utvendig sist), og som svært sannsynlig tethest, krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 2 B: 7-11-5 C: 3-9-4-1-6-8 D: 10-12

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 432, 864 og 2184 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.