Klikk her for å se våre V65-forslag.

Sportspills meny onsdag:
Lesertips: Lesernes V65-tips til Bjerke
Oddstips del 1:
Her har oddssetterne tatt feil
Oddstips del 2: Vi satser på gigantene
Nyttig: Lesernes oddstips onsdag
Viking Lotto: Vinn 18 mill her!

Lesertips: Lesernes V65-tips til Bjerke

Vi ble nemlig mektig imponert av 10 Mccormick ved triumfen på fine 15.6 over en sprint i den siste starten, og mot en relativt formløs gjeng i V65-4 tror vi sterkt på seier på ny. Etter en drøy innledning på løpet via sporene ved den anledningen havnet Running Sea-sønnen utvendig for leder 1200 igjen, og etter vårt skjønn var det da knallsterkt å ta ned tetløpende Baltic Dream til slutt etter at denne enkelt hadde inntatt føringen i løpet uten å ha brukt alt for mye krutt.

Vi synes dagens oppgave ligner den billigste han har hatt på lenge, og fra et pent utvendig par underveis tror vi favoritten blåser rundt dem til slutt. Etter et par løp under pari forut for de to siste startene virker formen nå til å være sterkt stigende, og etter en strålende fjorårssesong med hele syv triumfer og nesten en halv million kroner innkjørt tror vi Hagebø-traveren også følger opp i år.

Vår rangering: A: 10 B: 1-3-11 C: 4-2-6-5-12 D: 8-9-7

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Hvor mange vinner Frode?
Ja, det er det store spørsmålet i kveld, og det er liten tvil om at eksilbergenseren bestemmer veldig mye om hvor stor utbetalingen skal bli i V65-spillet. Først ute er 4 Acolyte Hanover i innledningen, og i et lite felt bør ikke innersporet fra 20 meter tillegg by på problemer. Så langt har ikke Windsongs Legacy-sønnen hatt noen som helst konkurranse i tre strake seiersløp, og sjansene for at den fjerde strake triumfen sitter klokkerent skal være svært gode (og da garderer vi ikke på våre to minste spilleforslag).

Annonse: Øivind Grøstad går mot favoritten Cabana Boy i V65-2 og lanserer en strålende 20-oddser

Sjanseløs mot storfavoritten sist de møttes var 3 Olivia Fair (ble alt for pigg med helstengt hodelag ved den anledningen), men formen virker til å være sterkt stigende der i gården. Solberg-traveren leverte en meget kvikk avslutning til sølv sist uten at Solberg dro ned skylappene, og vi ser ikke helt bort i fra at 18-prosenteren i spillet kan holde unna fra front denne gangen.

Vår rangering: A: 4 B: 3 C: 8-11 D: 10-7-9-1-2-6

I den andre avdelingen er det 2 Cabana Boy som skal i ilden for Hamre, og fra en optimal utgangsposisjon skal det normalt dreie seg om en solid vinnersjanse. Yankee Glide-sønnen går dog litt i rykk og napp, og vi synes innsatsen til sølv bak ordinære King Volo i den siste starten ikke var som best.

Vi tyr således til noen garderinger i et litt småskummelt løp, og veldig spennende med sine 15 % mener vi 6 Skjald er. Det er veldig fin kapasitet på denne hesten, og i sin siste start etter litt pause så Super Arnie-sønnen dunderfin ut til fjerde uten å få sjansen til slutt.

Vår rangering: A: 6 B: 2-3-12-7 C: 5-1-9 D: 11-4-8-10

Sist ute fra stall Hamre er 6 Hitchcock i finalen, og fra et spor litt vel langt ute bak startbilens vinger strekker vi oss ikke lenger enn til å si at det er snakk om en naturlig utgang på vårt store system. Det var fin stil på 5-åringen ved triumfen på 14.1 over dagens distanse etter en utvendig reise sist, men vi syntes det ser klart tøffere i mot i kveld (og da åpner vi opp for at vi kan få en vinner litt på kanten her).

Etter en rekke strålende løp i vinter gikk nok 7 Beat The Wiz sitt beste løp i karrieren ved å bli toer bak svært gode Mountain Dew i Haneborg-løpet i den siste starten etter en strålende siste 700 fra køen, og dersom hesten er på skuddhold 500 igjen ved denne anledningen tror vi på en topp vinnersjanse.

Vår rangering: A: 6 B: 7-1-3-10 C: 2-11-12 D: 9-5-4-8

To relativt åpne kladblodsløp
I den tredje avdelingen finner vi hele åtte vinnerkandidater, men en relativt klar favoritt skal 11 Dag være snakk om. Etter et flott løp til sølv på fine 28.1 i den nest siste starten ble det en helenkel seier fra tet sist, og fra trenerhold rapporteres det om strålende treningsarbeider etter litt pause foran kveldens dyst.

Vår rangering V65-3: A: 11 B: 5-6-2-3 C: 9-1-10 D: 4-7-12

Annonse: Øivind Grøstad med stenhete objekter til onsdagens V65 på Bjerke. Hør hans vurderinger på 820 77 007

På tross av et spor litt langt ute bak startbilens vinger sette vi 8 Torpa Glad fremst i V65-5 i et løp hvor vi finner fem vinnerkandidater, og i en feilfri utgave tror vi det skal dreie seg om en solid vinnersjanse. Spikeld-sønnen gikk et kanonløp etter startgalopp til fjerde i Sverige i den siste starten, og på dagens arena har favoritten vunnet ved sine tre siste opptredener.

Vår rangering V65-5: A: 8 B: 2-9 C: 6-11 D: 4-7-10-3-1

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 150, 375, 750 og 2330 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.