Gå til sidens hovedinnhold

Hamre i lunsjen

Suksesstrener Frode Hamre har to sterke kort på hånden i lunsjtravet på Bjerke denne tirsdagen.

Sportspills meny tirsdag
V4 Axevalla: Det ser grønt ut

Tippeligaen: Nettavisens tabelltips
Oddstips 1: Duket for Dortmund
Oddstips 2: Bolton er på gang

Denne tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Axevalla i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er V65-spill til Forus travbane i Stavanger som gjelder for de norske spillerne. Og på Forus er det altså jackpot i V65-spillet ettersom det ikke ble utbetaling på fem rette tirsdag og dermed overføres kr 656 043 til kveldens sekserpott. Vi har som vanlig tips til alle baner.

Det ble veldig bra klaff i DD-spillet på Eskilstuna mandag. Vår luring for dagen 1 Opal Simoni vant i DD-1, mens vår banker 7 Celeber Sund innfridde i DD-2. Hele 14,52 i odds betalte den dobbelen og de som spilte vårt minste DD-forslag på 200 kroner fikk fin forrentning på det spillet.

Vi har som vanlig tips til alle baner, og i lunsjen på Bjerke satser vi på at Frode Hamre får en ny fin dag på jobb. Eksilbergenseren holder fortsatt koken, og på fredag fikk vi se et nytt herlig forvandlingsnummer på Jarlsberg fra den kanten.

Sejr Gammelsbæk var nemlig et herlig skue på arenaen i Vestfold, der han dundret inn til en overlegen seier på 17.7 over 2600 meter. På landets hovedbane i dag seler suksesstreneren ut to stallhester, og det kan fort bli full pott. Vi tror den sikreste av de to er 6 Ladynato i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i V5-3, og vi tror på tet fra start til mål for den lovende 3-årshoppa.

Hoppa er lynrask i fra start, og normalt skal startkjappe 2 Chasing Gold ha en rygg å gå i første gangen ut etter lang pause. Vel i tet kan vi ikke helt se for oss at favoritten taper dette løpet, og vi tror Donato Hanover-datteren legger på til sin andre strake triumf.

Det ble en enkel seier på fine 16.1 full vei i den siste starten, og vi synes det var sterkt å avgjøre løpet til sin fordel til slutt den dagen, etter at hun hadde vært litt hissig i rygg leder underveis. En "mil" forbedret fra debuten da, og normalt skal hun ikke være noe dårligere til dagens dyst. Hun støter ikke på noe verrre motstand enn sist, og da lar vi favoritten stå ugardert.

Vår rangering V5-3: A: 6 B: 2-5-9-8-7 C: 4-3-10-12-11

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Et litt åpent kaldblodsløp innleder denne V5-rebusen, og vi krysser av for seks hester på samtlige spilleforslag. Det er ingen tvil om at 5 Viktor K. er best på kapasitet, og nå gjør 5-åringen en spennende start etter lang pause. Treningsrapportene er gode, men det er ikke lett å stole på ham (svært usikker).

Da må vi gardere, og av de bedre på kapasitet skal også 2 Mjølner Komet være. Raden taler dog sitt tydelig språk (mye galopper), men i en feilfri utgave skal 5-åringen kjempe om seieren i dette løpet. Han var tøft ute mot Norheim Jærv&Co sist, og etter galopp holdt han farten greit til slutt da (gikk 30.5 full vei).

Satt fast i den siste starten gjorde 1 Edda Kosa, og hun står pent til i dag. Hoppet seg vekk i den siste starten gjorde 7 Gangtrøtt (en kjapp sprint passet nok dårlig den dagen), men 8-åringen viste fin form hele veien forut for den starten. Bedre enn raden er 9 Store Johan, mens formen er veldig fin på 10 Vigør.

Vår rangering V5-1: A: 5 B: 2-1-7-9-10 C: 8-6-4-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 1609 meter autostart
Et nytt kaldblodsløp venter oss i V5-2, men nå er det snakk om en kjapp sprint for urutinerte hester. Vinnerkandidatene er mange, og vi får også her plass til seks hester på samtlige spilleforslag. En svært spennende start etter veldig lang pause gjør 2 Nordby Sleipner, men en kjapp sprint er neppe noen fordel.

Han viste veldig lovende takter på sommeren som 3-åring før han ble borte (gikk 30.6 full vei som best), men han var også usikker. Hesten har sett fin ut i trening nå, men vi vil gjerne se ham i et løp før vi skriker for høyt. 8 Kihls Rasken har fart som rekker langt, og han ble disket fra en klar seier i ny regi sist.

En lovende 3-åring er 6 Trysilbjønn snakk om, og han fikk tredje på fine 31.3 full vei sist. Vi tror sprint er en fordel for 9 Lome Letta (tilbake etter litt pause, og fartsressursene er fine), mens 12 Hafell Prinsen holder toppform (enorm etter galopp sist). Pent til står 3 Huldre Malvin, og han gikk godkjent til sølv sist.

Vår rangering V5-2: A: 2 B: 8-6-9-12-3 C: 5-7-10-11-4-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Vi synes fire hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, og dersom vi leser startsiden riktig må 1 Mc Dreamy være snakk om en favoritt i litt fare. Vi tror 3 Viva Giddex piler til tet for så å slippe til 6 King Volo, da kan i så fall favoritten sitte litt kinkig til ut av den første svingen.

Det er dog ingen tvil om at Mc Dreamy er best på kapasitet, og dersom det løser seg for 6-åringen underveis, ja så bør det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Veldig positiv til fjerde på 14.9 over en sprint i den siste starten var 6 King Volo, og vi ser ikke helt bort i fra at 7-åringen kan lede rundt om.

Ny kusk Kai Johansen er fortsatt i superform (vant seks løp i forrige uke), og det er faktisk slik at de to siste løpene Eikås-traveren har vunnet, har vært på 2100 meter. Vi tror ikke 3 Viva Giddex er uffen med et ryggløp i det lengste, mens kapable 2 Oliver V.P. (slitt mye med aksjonen), er spennende i ny regi.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 6-3-2 C: 5-7-4-11-12-8-9-10

HTML EMBED

V5-5, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester avslutter denne V5-rebusen (og vi finner fire vinnerkandidater), og på tross av et dårlig spor skal 8 Credicity tilmåles solide vinnersjanser. Det ble en sterk seier på fine 14.5 over aktuell distanse i den siste starten, og i en feilfri utgave vinner trolig Hamre-traveren igjen.

4-åringen har dog vært variabel i vinter, og en hest som har galoppert i tre av de fem siste startene, er det vanskelig å stole helt på. Sporet er heller ikke gull på en sprint, og da sikrer vi oss med noen garderinger på våre to største spilleforslag. Spennende etter pause er 4 Twins Torpedo, og han er god på sitt beste.

Han sprintet fine 13.5 som best i fjor, og 6-åringen rapporteres å være godt forbredt. Hysterisk form holder 5 Dayzy Ek (tredje på fine 14.3 over aktuell distanse sist), og hun skal være tidlig aktuell. Varslet form i den siste starten gjorde 9 Blue Man Chu (sølv på 16.8 full vei), og han får en plass på storbongen.

Vår rangering V5-5: A: 8 B: 4-5-9 C: 7-1-3-6-10-12-11-2

Kommentarer til denne saken