Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V65-1 er i gang klokken 18.45

Sørlandet står for kveldens V65-omgang, og dette ser ikke veldig vrient ut på forhånd. Frode Hamre har feite sjanser i denne omgangen, og det vil overraske oss mye om han ikke vinner et par løp. Han kjører også den beste bankeren, og vi spekulerer ikke mot 7 Bill's Man (V65-1). V65-BONGENE GANGES OPP MED FEM PÅ EKSPERTEN! Vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 7 Bill’s Man – Går ned et par klasser når det gjelder motstand i kveld, og normalt jogger den rundt en gjeng som dette. Fullførte godkjent mot eliten sist, og ble sittende fast med masse krefter igjen nest sist. Kommer nok fremover direkte her, den blir sluppet til tet, og er den ikke syk for dagen så taper den ikke et løp som dette. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

V65-2 : 2 Call Me Solfrid – Dette er altså en søster til mer kjente hester som Calina, Callum, Calmass, og har litt å slekte på. Viste seg frem i en kraftig forbedret utgave sist, og da likte vi den skarpt. Fikk det riktignok sydd opp, men kom mer eller mindre fulltanket til mål, og på klokken stod det 14,4 s 300m. Her møter den «IKKE NOE», den skal kunne en 15-tid på distansen, og den har en stor sjanse om den er som sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Broadway Don – Er i en egen klasse når det gjelder kapasitet her, men den er også den mest ustabile hesten i feltet. Vant sprettlett sist, og den vinner dette om den oppfører seg. Klar tipsener. 3 Champs Elysees – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og sylspurtet etter sene luker sist. Så smellbra ut, og er på vei mot storformen. Kan opplagt vinne dette om favoritten rører.

V65-4 : 2 Johnsrud Vesla – Feilet et par ganger sist, men viste fart mellom galoppene, og det er neppe noen fare med formen. Er dog ikke stabil, men burde kunne gå en 25-tid fra tet, og da blir den ikke enkel å slå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Førlands Pet – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er på vei mot superformen. Feilet på startsiden sist, havnet LANGT bak, men kom voldsomt tilbake, og vi hadde 27,8/1900m på klokken. Det var første gang skoløs, og det løftet denne betydelig. Er moden for å senke rekorden sin mye, og den skal virkelig passes her.

V65-6 : 11 Cool Trix – Kom alene til mål etter pause sist, og var bra direkte. Er ikke stabil, men feilfritt er den klart best, og vinner dette om den skikker seg. Soleklar tipsener.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.