*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre kobler inn turboen direkte

Frode Hamre og Bruno di Quattro blir hardt spilt i V65-1. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bruno Di Quattro blir mange sitt holdepunkt i en V65-meny som ellers inneholder flere VIDÅPNE løp. Vi åpner med banker, men byr ellers på godbiter.

08.08.14 10:53

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65/V4 Solvalla: Ny opptur i Sverige?
V64 Gävle: Mats byr på Mona
V75 Klosterskogen: 34 millioner kroner i potten
Oddstips 1: Nå eller aldri for Brann
Oddstips 2: Solskjær og Cardiff innleder Championship
Overgangsmarkedet: Kontinuerlig oppdatert info

Fredagen starter på Solvalla med et V65-spill som sparkes i gang kl 12.45. Mats står som vanlig for tipsene, og nettopp Mats Persson serverte Nettavisen sine lesere praktfulle V4-tips fra Kalmar torsdag. Hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 432) satt klokkerent og betalte tilbake kr 4 630 kroner. Det betød samtidig at samtlige andelslag på Eksperten også fikk klaff of totalt ble det gevinster for snaue 50 000 kroner på Kalmar torsdag.

Mats ligger ikke på latsiden denne fredagen, og han står også for våre tips til Sverige om kvelden. Legg merke til at V64-løpene fra Gävle starter såpass sent som kl.20.40.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Den 30.Juli 2014 så var uhellet ute, og Frode Hamre deiset i bakken da hesten NY Love Game hadde litt egne meninger. Fasit på uhellet var et brudd i en finger, og en brist i en annen. Nå er hardhausen fra Bergen allerede tilbake i vognen, og vi tror det blir seier på direkten for sjefen bak Norges mest seiersrike-stall de siste årene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: kl.18.30

V5. kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Dagens objekter til Jarlsberg:

V65-1 : 3 Bruno Di Quattro – Kom ut etter en liten pause sist, og den var strålende direkte. Avgjør altså lett på oppløpet etter et tøft opplegg, og vi likte det vi fikk se da. På fredag så har den et skreddersydd løp foran seg, og vi er klart inne på at Hamre som er tilbake etter ulykken for litt siden kobler inn turboen direkte. Dette må dreie seg om en kanon sjanse, og vi kan ikke gardere favoritten i et ellers småskummelt V65-spill.

V65-2 : 10 Cosmic BT – Dette sjokket må med på alt av seriøse bonger. Den gikk bra etter galopp tredje sist, og den varslet form da. Nest sist så ble den hindret et par ganger tidlig i løpet, og vips så kom en grov galopp ut av den første svingen. Kommer KNALLSTERKT tilbake i kulissene, og den viste 13/1300m etter feiltrinnet da. Nå sist så var den ikke seg selv, og den ble også strøket i løpet på Bjerke 31.07. Er ganske sikkert 110% igjen nå når man velger å starte. Viser den da noe i nærheten av løpet nest sist så er dette i våre øyne et HETT bud i svært overkommelige omgivelser. OBS!

V65-3 : 3 Nordby Sleipner – Er en meget god montehest, og den blir stort sett godt disponert av eier/trener Monica Borge hver gang. Nå sist så leide Vidar Hop den rundt i volten, og den fikk overraskende nok en dårlig start. Det betydde mindre, for Nordby Sleipner moste allikevel alt tilslutt, og den kom alene til mål med krefter igjen. Har farter på ned i mot 20 i monte, og den blir ikke lett å svare i dette lille feltet. Normalt sett er dette en vinner, og den skal stå først på ranken.

V65-4 : 3 Krylling Viktoria – Dette løpet er VIDÅPENT, og her er garderinger nødvendig. Draget vårt har en interessant oppgave foran seg, og har den stått opp på den rette foten denne fredagen, ja, da gjør den seg garantert ikke bort. Var svak sist, men den var positiv både nest/fjerde sist. Er variabel, men den har fart nok i kroppen sin til å legge dette feltet på rygg. Prøves som en frekkis i det som er et svært åpent oppgjør.

V65-5 : 5 Homme Balder – Kom ut i ny regi sist, og vi syntes at den varmet strålende før løpene. Ble også hardt spilt i totoen, men i selve løpet så gikk den og bandt seg. Er helt OK, men den var langt ifra som best. Østre har ambisjoner med denne fremover, og et finere løp enn dette kan Homme Balder knapt nok få. Legg også merke til at den nå er 20m billigere ute kontra Baugen JR fra løpet sist, og da var de to nesten like mye spilt. På fredag så blir Homme Balder glemt, og det mener ihvertfall vi er feil. SE OPP!

V65-6 : 11 Blessed Kid Classic – Er 100% sikkert den beste hesten i feltet, og den må prøves med den nest beste jente/dame kusken i Norge opp bak seg – Silje Eilertsen. Har nok ikke innfridd i år, men i fjor var den bitvis veldig bra, og man skal huske på at den ble treer i finalen på Biri 04.08, og da var den hakk i hel på hester som Sir Benjamin/Obi. I det slagne felt fant vi hester som Lionel/Thai Armani. Rapportene på den nå etter en pause er fine, og den har opplagt stoff i seg til å runde en ikke så altfor tøff gjeng. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag