Hamre kommer med en kanon

Frode Hamre kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Frode Hamre kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

To bankere! Begge er talenter, og noe litt utenom det vanlige! Monte-ide som det strålte av i banen her forleden! Vi byr på snadder fra det blide Sørlandet!

Sportspills meny søndag:
V64 Mantorp: Favoritter i trøbbel
VM skiskyting: Johannes kan bli VM-konge
Oddssingel: Di Natale må finne tilbake til scoringsformen
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Oddsdobbel 2: Sterke hjemmelag innfrir
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley

Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Vi trenger to bankere for å komme i mål denne søndagen. Det er nemlig tre VIDÅPNE løp i menyen: V65-2, V65-4, og V65-5. Den første bankeren som vi går for kommer fra Øystein Tjomsland sin kvalitetsstall, og den heter 2 Grude Eld. Den andre kommer ut i finalen, og det tror vi bestemt er noe litt uten om det vanlige. Frode Hamre tar med seg 7 Luck Follows Me som har sett blendende ut ved noen anledninger i Sverige, og på søndag så presenterer den seg for oss i Norge.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Under jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Sørlandet denne kvelden starter som vanlig kl.18.00.

Vi kan by på følgende til Sørlandet:

Banker 1:

V65-1 : 2 Grude Eld – Er under en herlig utvikling, og på søndag burde det bli tidlig tet og dermed så skal løpet være kjørt. Var ute sist på en upassende hard bane, men når den først fikk opp farten på oppløpet, ja, da gikk det unna. På søndag så tror altså vi på tidlig tet da ALLE vil ha ryggen på talentet til Tjomsland. På søndag får man dessuten en ordentlig bane å gå på, og en myk/fin sommerbane vil passe denne bedre. STOR SJANSE, og vi må bare tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Banker 2:

V65-6 : 7 Luck Follows Me – Er en 3-års gammel hoppe som virker å være noe litt utenom det vanlige. Føk til tet sist, la inn 12,8 s 400m, og da kjørte ikke Takter en meter… Er brennkvikk i uttaket, og normalt sett så blåser den til tet her. Da lar den seg normalt sett ikke slå, og for oss er dette en soleklar tipsener. Treningsrapportene på den etter at den er blitt vintertrent er veldig bra, og den har jogget 18/2000m i jobb.

Frekk montevinner:

V65-2 : 5 Forick Hall – Et ganske dårlig monteløp hvor flere av hestene normalt sett er sjanseløse. Ideen vår har enormt fin grunnkapasitet, og vi gleder oss til å få se den i monte. Gikk et bra prøveløp, og rytteren var fantastisk fornøyd med den. Hun vraket faktisk Rambling Jack som hun også stod på her. På disse lynraske vårbanene så er det ikke enkelt å komme bakfra, og det er NÅ man skal spille Forick Hall!

V5-bankeren:

V5-5 : 1 Happy Petter - Imponerte oss i debuten selv om vinnertiden ikke ble det helt store. Vi har 13,6 s 1000m / 11,6 s 400m på klokken, og det var krefter igjen på tanken da. Kan helt sikkert 17 på distansen, kanskje under, og den taper ikke dette uten noe tull og tøys på veien.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.