Hamre med kaldblodsbanker

Tin Balder og Frode Hamre fotografert før V75-starten på Leangen for halvannen uke siden.
Tin Balder og Frode Hamre fotografert før V75-starten på Leangen for halvannen uke siden.

Tirsdag spilte Nettavisen inn nesten 200 000 kroner på Momarken. Onsdag jakter vi sju rette i V76 på Bjerke.

Sportspills meny onsdag:
V5 Bjerke: Vi byr på en frekkis i V5-5
Tippetips: Liverpool vil til Wembley
Oddstips: Köln får tillit
Oddstips Super-G: Vi må spille Jansrud

Nettavisen og Rolf Lerum leverte gnistrende tips til V65-omgangen på Momarken tirsdag kveld. Superobjektet Jamie Bonanza suste over mål som vinner av V65-6 og sørget for spillefest. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr 480) suste inn med seks rette og betalte tilbake 8 406 kroner. Også i V5-spillet ble det solid gevinst og den lille bongen (innl.pris kr 160) suste inn med fem rette og betalte tilbake meget pene 2 552 kroner. Totalt ble det drøye 180 000 kroner innspilt på Momarken tirsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke mer enn en drøy uke siden Nettavisen tok solide gevinster på løpende bånd og spilte inn over 1,6 millioner kroner i løpet av fem dager. Deribant en makaløs klaff for undertegnedes V75-tips på Leangen, hvor hele 46 andelslag på Eksperten fikk sju rette og totalt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke sist lørdag ble uløselig. Det betyr svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten, og Nettavisens travredaksjon jobber allerede på høygir med denne omgangen.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Før den tid skal gjennom en vanvittig spennende V76-omgang på Bjerke onsdag kveld og her er det bortimot garanti for stor utbetaling. Bankerkandidatene står alt annet enn i kø, men som så mange ganger før så er det Frode Hamre som må "berge" oss i jakten på sju rette.

Taper ikke feilfritt
Vår hovedbanker kommer ut i V76-6 som er kaldblods sprintløp i mellomklassen og som av alle ting trenes og kuskes av Frode Hamre. Det handler om skadeplagede 6 Tin Balder som som tok en flott tredjeplass i kaldblodsderbyet i fjor høst. Dukker opp i regi Frode Hamre i et V75-løp på Leangen for drøye to uker siden, men reiste da avgårde i galopp når startbilen slapp feltet.

Viste overlydsfart etterpå, og møter litt billigere motstand onsdag. Ettersom 2 Ty Lea er strøket, er også hesten strøket inn et spor. Galopprisiko finnes naturligvis, men trolig er Tin Balder mer enn god nok til å vinne dette løpet også fra dødens. Vi bankerspiller i både V76, V5 og DD.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 6 B: 9-4-3 C: 1-5-8-7-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


To damer får være nok
V75-4 er et hoppeløp, med de utfordringene det innebærer. 6 Elding Frøya blir vår favoritt. Hoppa til Tommy Fløysand holder superform om dagen, og i V76-3 synes vi hoppa skal ha en flott vinnersjanse. Speedet helt enormt til seier på Jarlsberg tredje sist, og holdt stilen flott fra tet i et V75-løp på Biri nest sist. Sist måtte hoppa trave store deler av løpet i dødens, og det er en posisjon hun ikke liker veldig godt. Holdt likevel strålende til fjerde. Både motstands- og grunnlagsmessig har Elding Frøya et fint løp onsdag og de som er frekke kan teste et bankerspill på Elding Frøya.

Men 9 Norheim Faksine er ingen kastekjepp, og muligens bedre på kapasitet. Er dog ikke like speedig som Elding Frøya, og kan få trøbbel med denne dersom hun får et ryggløp. To hester hever seg over mengden i V76-4 og vi står på to hester på samtlige spilleforslag.
Rangering V76-4: A: 6-9 B: 12-8-7-3-13 C: 1-4-2-5-10-11

Nytt supertalent
Den svært dyktige hestekaren Rune Flaskerud fra Bøverbru har produsert en rekke fine hester opp gjennom årene, der Gunslinger Lady o Express Pepper kanskje er de mest kjente.

Onsdag 21/1 presenterte han et nytt talent for travpublikummet. Fireårige 3 Quite Pepper vant meget overbevisende i debuten på sterke 17.7 og det var garantert mer å gå på. Quite Easy-sønnen møter bedre hester i kveld, men når eier og trener Rune Flaskerud kan fortelle undertegnede at Jarlsberg Grand Prix kan være et mål med fireåringen, skjønner vi hvor listen ligger. Tross skjerpet motstand fra debutløpet, er hesten en bankerkandidat i våre øyne og et klart førstevalg. 

2 Cornetto Man er både vårt og spillernes førstevalg. Vallaken har utviklet seg fint den siste tiden og står med to strake seire. 8 Jet Coral leverte et meget overbevisende seiersløp på Forus i sin siste start. Her er det mer å gå på, og denne får også plass på vårt mellomste forslag.

På det største betaler vi også for 6 Delirious (svært spennende i ny regi) og 9 Nolessthanperfect (mektig i seiersløp nest sist og flott kapasitet). Fem hester på bongen i V76-5 med andre ord.
Rangering V76-5/V5-2: A: 3 B: 2-8-6-9 C: 1-7-5-10-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V76-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Frode Hamre blir stor favoritt i V76-1 med 2 Special One K., men når vi pratet med Frode onsdag formiddag, så mente Frode at hesten blir for mye spilt. Er ikke spesielt rask ut på voltestart og møter klart bedre hester i kveld enn tidligere.

11 Toto er en meget kapabel danskegjest og med Tom Erik Solberg opp som kusk igjen, et soleklart motbud til favoritten. 10 Kendrick's Pride er en hest undertegnede har stor sans for. Kommer nå tilbake etter over ett års pause, men leverte et flott prøveløp. Blir lite spilt og kan vinne på direkten.

Frode Hamre varsler litt for sin andre stallhest i dette løpet. 7 Granturismo satt bom fast på Jarlsberg sist fredag. Se litt opp for denne. Vi spiller fire hester på samtlige forslag i V76-1.
Rangering V76-1: A: 2 B: 11-10-7 C: 4-3-13-8-9-12-1-6-5

V76-2- Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Tilsynelatende meget uoversiktlig i V76-2, men vi nøyer oss med seks hester totalt i dette løpet og fire hester på det lille forslaget.

10 Haugs Tornado settes knepent først. Har vært behandlet siden siste løp, men er normalt travsikker og stabil og det hjelper veldig i et slikt løp. 11 Skogli Viktor hang bra med i en duell mot Finnskog Odin på Bjerke i sin nest siste start, men hadde tapt da hesten galopperte 250 meter fra mål. Litt under pari i sin siste start, men skal normalt duge godt her.

7 Faks Mollyn er muligens best på kapasitet i V76-2, men seksåringen til Espen A. Schem galopperer stort set hver gang. Dersom Schem prøver litt fra springspor i kveld, kan hesten komme tidlig frem. 9 Smågodt har stabilsert seg i sine to siste løp og har en grei oppgave på papiret.

På de større forslagene betaler vi også for hurtige 8 Moe Faxa og 3 Tjøtta Mari som kan litt og det kan faktisk være mer enn nok her.
Rangering V76-2: A: 10 B: 11-7-9-8-3 C: 1-6-2-4-5

V76-3 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Jentene skal i aksjon i V76-3 i et meget fint og jevnt monteløp, der vi setter 10 Prince Moonlight Fun fremst. Vallaken gjorde et strålende seiersløp i et monteløp på Bjerke 30/12 og imponerte den dagen. Dyktige Martine Finsand rir en hest i absolutt toppform.

Siv Emilie Løvvold rir spillefavoritten 5 Memory's Boy som leverer solide løp i monte gang etter gang. 1 Herr Feinschmeker åpnet for hardt i sitt siste monteløp og måtte strekke våpen for Pine News og Limousin mot mål, men holdt flott til tredje. Fint spor og god rytter i kveld er klare plussfaktorer.

3 Waldemar M.M. tok en svært så turbetont seier i V76 sist onsdag da Restless Cash galopperte bort seieren. Da var det travløp, men hesten har vist fine tendenser også i monte, og Kristine Kvasnes er ypperlig makker. Vi stopper på fire hester i dette monteløpet, vel vitende om at det flere som kan vinne.
Rangering V76-3: A: 10 B: 5-1-3 C: 7-2-4-8-6

V76-7/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
En flott V76-finale der vi tror mest på de to favorittene fra 20 meter tillegg og setter 8 Rafolo først på rangeringen. Kolnes-hesten måtte gi tapt for en ursterk Winmecredit sist lørdag, men holdt koken meget bra til andre. Kolle mener hesten ikke er helt på det nivået han hadde i fjor høst, men det trenger da heller ikke hesten for å vinne V76-7 i kveld.

Frode Hamre mente at en 10 Ultimate Lindy i absolutt toppform hadde vunnet sitt siste løp og ikke blitt speedet ned av Beak's News. Sett i ettertid er det bare å konstatere at Beak's News gjør et kanonløp og at Ultimate Lindy også gjør et toppløp. I kveld kan Ultimate Lindy bli dradd frem av Rafolo i sisterunden, og med få hester i feltet kan det rekke til seier.

1 Silver Light er et stort spørsmålstegn nå. Det har vært både utur og under pari-prestasjoner i det siste, men i kveld vil garantert Eirik Høitomt prøve å lede hele veien. Det kan hesten gjøre, men hesten kan også bli overflydd av 5 Perfect Tabac. Vi streker for 1 Silver Light på de større forslagene og utelukker heller ikke helt at Perfect Tabac og 2 Peter Bagger kan vinne løpet med maks klaff.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 8-10 B: 1-5-2 C: 3-7-9 D: 6