Hamre med ny treårskanon

Frode Hamre og Juniata Hanover_etter å ha vunnet det store treårsløpet for hopper på Bjerke på OGP-dagen i fjor. Flaata Eiendom AS 3-rselite_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Frode Hamre og Juniata Hanover_etter å ha vunnet det store treårsløpet for hopper på Bjerke på OGP-dagen i fjor. Flaata Eiendom AS 3-rselite_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Frode Hamre har hatt topphoppene Xquisite Chocolate og Juniata Hanover. I kveld viser han frem Luck Fellow Me som blir Nettavisens V76-banker.

Sportspills meny onsdag:
V5 Bjerke: Fireåringer viser seg fram
V4 Axevalla: Claes og kongen
V75 Momarken lørdag: Tre dager igjen til superpotten
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Midtukekupongen: Ingen grunn til å tro på City-mirakel

TV-fotball: Sjekk oversikten over ukens TV-sendte kamper

Vi har en vanvittig spennende travuke foran oss. På lørdag venter det nemlig en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg! Vi i Nettavisens tipsredaksjon jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Nyhet: Nå kan du abonnere på Nettavisens V76-andelslag. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har vært bra klaff for Nettavisen hittil denne uken. Mandag kveld ble det fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro.  9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag 15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Tirsdag kveld ble fin klaff på Momarken. Fem såkalt siste info-bonger traff med seks rette og betalte ut drøye 10 000 kroner hver seg. Det betyr at vi har spilt inn ca 200 000 kroner siden søndag og onsdag er det nye muligheter i V76-spillet fra Bjerke. 

Spillemessig er det en flott meny som venter og det er også flere bankeralternativer som er aktuelle. Til slutt endte vi med opp å bankerspille en treårshoppe i V76-7.

Ny treårskanon fra Hamre
I 2012 presenterte Frode Hamre topphoppa Xquisite Chocolate som blant annet vant det store treårsløpet på Bjerke på OGP-dagen. I 2014 presenterte han hoppa Juanita Hanover i det samme treårsløpet på OGP-dagen, og kanskje kan 2 Luck Follows Me være "våpenet" hans i 2015.

Har imponert
Den treårige Lucky Chucky-hoppa presenterte seg i Sverige på høstparten i fjor og overbeviste stort i to seiersløp der borte. 10/12 så hoppa lysende ut sammen med Johnny Takter og lenset unna i tet til overlegen seier på sterke 15.2. I norgesdebuten på Sørlandet 8/3 i år, måtte Luck Follows Me trave store deler av løpet utvendig for kapasitetstraveren Edson Boko og kunne ikke helt utfordre denne mot må, men var meget solid toer. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bør vinne dette
I kveld har hoppa spor to bak startbilen i V76-7/V5-4/DD-2. Hun er god fra start, og møter ikke avskrekkende motstand. Det lukter tet og slutt og vi bankerspiller 2 Luck Follows Me i både V76, V5 og DD-spillet.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 2 B: 1-5-3-10 C: 6-11-7-8-9-4-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Prinsen er et alternativ
Bjørn Steinseth og 9 Juniorprinsen var storfavoritter på Bjerke 21/1 i år, men en overivrig Juniorprinsen kvittet seg med Steinseth og hesten tok seg mange runder på egenhånd. Var nok kanskje litt preget av det i den påfølgende starten på Bjerke ti dager senere, da Prinsen ga seg litt oppunder mål og måtte se seg slått av Mjølner Komet. Var heller ikke noe bra starten etter (11/2) og kom i mål langt bak vinneren Bjørlifaks.

Bjørn Steinseth ga deretter hesten en måneds løpspause og Juniorprinsen kom ut igjen i løp for 14 dager siden på Bjerke. Etter en feiende avslutning var hesten tilbake der vi kjenner ham og vant lett til tross for et vanskelig bakspor fra start. I kveld blir 9 Juniorprinsen favoritt i V76-2, og på det minste V76-forslaget bankerspiller jeg.

8 Bokli Vind er det helt naturlige motbudet, selv om ikke Flåten-traveren har imponert voldsomt på slutten. Det er flere spennende outsidere i dette løpet og på det største V75-forslaget betaler jeg også for 3 Striks som står svært så spennende til på strek.

Årsdebuterende 1 Pingo Ø.K. og totalt bortglemte 10 Hågå Elden (god fra start og kan mye på sitt beste) er aktuelle på videre gardering.
Rangering V76-2: A: 9 B: 8-3-1-10 C: 7-2-4-5-6

V76-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Eirik Høitomt og Tom Erik Solberg kommer trolig til å fighte om landschampionatet i år og per 17. mars har begge 37 seire, og Høitomt leder på flere andreplasser. Høitomt har ikke hatt noen god mars måned (kun tre seire før gårsdagen), men vant to løp i går og tok tilbake ledelsen i kampen om landschampionatet. 

I V76-1 skal Høitomt ha god vinnersjanse med 1 Cash Street. Jeg bankerspilte hesten i V5-spillet på Biri i den siste starten. Det var i et lignende løp, men Cash Street ble tatt ned av 20-meters hesten Alfred Nosto og Hans Christian Holm. Cash Street gjorde ikke noe dårlig løp, og kan lede hver meter av V76-1 i kveld.

HC Holm har som på Biri også denne gang hovedutfordreren til Cash Street, nå i form av 6 Mr. Enough. Hesten imponerte ikke allverden sist, men har fin kapasitet og er første motbud. 2 Bliss var overraskende bra på Bjerke sist onsdag og mon tro hva som hadde skjedd om ikke hoppa til Kristian Bjørnerød hadde galoppert midt i den siste svingen (Unforgetableshadow vant). Kom fint tilbake til femte, og får trolig rygg på favoritten Cash Street underveis i kveld. Blir lite spilt, men jeg betaler selv på det minste forslaget.

Kristian Bjørnerød (kusk på Bliss) er ikke den letteste å sveive inn på onsdagskveld på Bjerke og det er heller ikke Roger Brandt. Likevel blir 13 More Knight og Roger Brandt med på de større kupongforslagene i kveld. Bakspor og 20 meter tillegg trekker begge ned, men hesten er bra. Jeg hadde litt tro på 7 Cantab G.T. og Cato Antonsen i Widding-løpet sist, men tross innvendig løp fikk hesten maks som femte. Noe enklere imot i kveld og kryssaktuell.
Rangering V76-1: A: 1 B: 6-2-13-7 C: 5-4-3-11-12-9-10-8

V76-3 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
Til tross for kun åtte startende hester i V76-3, er dette kveldens spillenøtt. Seks hester får plass på det mellomste og største forslaget, og fremst på rangeringen setter jeg 5 Staro Hard Rock og Kristian Malmin. Har pauset litt nå og dukker opp i regi Kari Anne Knutsen, men hadde fin form før pausen og 2600 meter er ikke noe minus.

4 Millroyce leverte en bra opphenting etter galopp i et V75-løp på Leangen i den siste starten. Kan vinne dette. 8 East Edition kom feil på det i årsdebuten på Bjerke for 14 dager siden. Nest sist (17/12) var hesten favorittspilt i et V76-løp på Bjerke. Blir neppe mer enn et fjerde/femtevalg i kveld. 2 Comecatchme C.J. blir mye spilt, og er selvsagt aktuell.

På de større forslagene betaler jeg også for 6 Spirit Brodde (har funnet en solid formtopp) og 3 Avalon som fort kan lede hele veien.
Rangering V76-3: A: 5 B: 4-8-6-3 C: 1-7

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2600 meter autostart.
Et strålende spilleløp venter i V76-4, der 6 Teddy Gutten Støen blir min klare favoritt. Tom Erik Solberg hadde veldig god tro på hesten i forkant av Kongepokalen på Bjerke 28/2, men hesten forsvant i galopp direkte. I kveld varsles visse utstyrsforandringer og en feilfri Teddy Gutten Støen blir ikke lett å slå. Men siden galopprisikoen er som den er, må det litt garderinger til.

Først og fremst med jevnaldrende 8 Torpa Nils som også var med i Kongepokalen. Ble offensivt kjørt der og måtte melde pass mot mål. Har vist strålende utvikling det siste halvåret og kan selvsagt vinne dette. 4 Steinrig satt fast med vinnerkrefter i årsdebuten på Bjerke for 14 dager siden. I kveld er formkusk Olav Mikkelborg tilbake i sulkyen. Klar outsider.

Disse tre skiller seg noe ut, men på det største forslaget betaler jeg også for 10 Førlands Pil Fax. Per-Eivind Tjordal er ikke kjent for å gi hestene sine snille løpsopplegg, men denne tåler å gjøre mye selv, og kan være en fin kantball denne onsdagen. Jeg lanserte 1 Tangen Stegg som mine tipsener sist onsdag, og det viste seg å være rett. Men i kveld er motstanden betydelig skjerpet og da dropper jeg Tangen Stegg fra mine forslag.
Rangering V76-4/V5-1: A: 6 B: 8-4-10 C: 1-3-11-2-7-9-5-12

V76-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
I likhet med Teddy Gutten Støen var fireårige 5 Steinfaks hardt betrodd i Kongepokalen for våre beste fireårige kaldblodshester på Bjerke 28/2. Og i likhet med Teddy Gutten Støen forsvant Steinfaks i galopp.

I kveld blir hesten trolig omgangens aller største V76-favoritt, og trolig er det bare galopp som hindrer hesten i å vinne. Men galopprisikoen er klart til stede og derfor betaler jeg også for 3 Gjøndin, som er en real tetløper og kommer fra formstallen til Bjørn Larsen. To hester skal normalt rekke svært langt i V76-5.
Rangering V76-5/V5-2: A: 5 B: 3-1 C: 4-2-9-8-6-7-10

V76-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
5 Rocknroll Fi blir i likhet med Steinfaks i V76-5 omgangens to største favoritter. Gjorde dog en skuffende årsdebut på Åby og sviktet som 2,5 oddser 4. mars. Havnet helt feil på det i det løpet, og det løpet har nok sikkert gjort godt. Men 1609 meter er nok ikke et superpluss i kveld, og jeg velger å gardere. 

4 Oslo Kronos holder koken imponerende i en alder av 7 år. Urtapper fra dødens på Momarken nest sist og flott opphenting etter startgalopp sist. Normalt er Oslo Kronos en klar tetkandidat, men hesten henter normalt ikke en lengde på 1 Rex Santana, og da må det løse seg.

9 Crimson Pirate møtte reale kamerater sist på Leangen i et V75-løp (Strong Forte vant). Holdt da farten flott til femte, og med unntak av Rocknroll Fi, er det klart enklere imot i kveld. Har gode rygger fra start, og Crimson Pirate er en avslutter. 11 Macho Look har levert solide innsatser i Sverige og tross ellevtespor og sprint, vil jeg ikke avskrive hesten. Fire hester får plass på forslagene i V76-6.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 5 B: 4-9-11-1 C: 6-3-2-8-10-7

Nyhet: Nå kan du abonnere på Nettavisens V76-andelslag. Les mer her.