*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre med stålkontroll i V65!

Foto: hesteguiden.com

Frode Hamre hadde en strålende fjorårssesong, og på Bjerke i kveld seler eksilbergenseren ut en ny vinner. Sjekk våre V65-tips her.

04.01.12 10:45

Klikk her for å se våre V65-forslag.

En ny V65-omgang står for tur på landets hovedbane i kveld, og som så mange ganger før stoler vi på at Frode Hamre gjør jobben sin. Fra sin base i Larvik produserer 46-åringen vinnere på løpende bånd, og på Jarlsberg i lunsjen i går ble det hele tre nye triumfer på den dyktige treneren.

Det ser således ut til at eksilbergenseren går mot en ny strålende sesong, og i V65-1 i kveld er vi rimelig sikre på at en ny pinne bli bokført. Frode Hamre setter seg der opp bak 4 Usnooze Ulooze, og når 5-åringen kommer til start med strålende treningsrapporter i ryggen, var vi aldri i tvil om bankeren denne onsdagskvelden.

Det er tilbake etter litt pause som gjelder for Enjoy Lavec-sønnen, men vi tror ikke det er slik at hesten trenger et løp i kroppen før den helt store formen innfinner seg. Vant direkte etter meget lang pause på Drammen i fjor sommer, og hestene til denne treneren er da også alltid velig godt forbredt når de sendes til start.

Vår banker for dagen gikk solide løp i hele fjor høst, og i Derby ble han fjerde på 16.8 over stayerdistansen 2640 meter bak Muscles Wiking B.R. & Co.

Vi ser for oss at stallkamerat 2 Saturn Blue Chip går til tet i kveld, og ut av den første svingen glir sjefen selv stille og rolig frem utvendig med favoritten. Da bli det i så fall ikke noe tempo å snakke om på dette løpet, og vi er da ikke i tvil om hvem som viser seg som den tøffeste til slutt.

Vår rangering: A: 4 B: 8-10-2-7 C: 11-5-6-9 D: 3-1

V65-2, 1609 meter autostart
Et litt uggent sprintløp for kaldblodshester venter oss i den andre avdelingen, og bred gardering er å anbefale. Vinnerviljen er ikke spesielt fremtredende hos noen av deltagerne i dette løpet, men på fart er det ikke mange som matcher 2 Emse Kongen.

5-åringen dukker nå opp i ny regi hos Marcus Hultman, og når forutsetningene med et perfekt spor på hestens beste distanse er helt optimale, setter vi Krembest-sønnen fremst. Sprintet fine 27.6 som best tidligere, og på en god dag leder han fort rundt om.

To triumfer i raden står 6 Joran med, men dette er snakk om en hoppe som egentlig ikke har veldig lyst til å være fremst på streken. Kusk Eirik Høitomt kjenner dog Moe Odin-datteren godt nå, og det er slett ikke utenkelig at championen klarer å lure 7-årshoppa først på ny.

Overflydd ned startsiden blir 1 Ulven Storm, men dersom det skulle løse seg underveis for 8-åringen ser vi ikke helt bort i fra at Moen-traveren dukker opp i rette enden til slutt. Stod for en klart godkjent innsats til femte på 30.1 full vei i et V75-løp i den siste starten, og i en feilfri utgave tror vi at Bokli Balder-sønnen er seiersaktuell denne gangen.

Fine løp hele veien gikk 4 Lome Linn før hun satt fast i den siste starten, og selv om ikke Åsrapp-datteren heller er helt enkel å vinne med, krysser vi tidlig ved denne anledningen.

Tøft ute mot årgangens beste har 8 Tekno Jerkmin vært i de to siste startene, og selv om sporet ikke er mye å roppe hurra for i kveld, synes vi at 5-åringen må vurderes tidlig denne gangen (fartsressursene er fine der i gården).

Tilbake etter lang pause kommer 10 Bakkeli Grim med uviss form, men 7-åringen er vel en av få i feltet som tåler å gå en bit på sitt beste. Holdt strålende form på denne tiden i fjor, og da synes vi at 4-prosenteren i spillet (latterlig lite spilt denne) må krysses på alle bonger.

Vår rangering: A: 2 B: 6-1-4-8-10 C: 3-9-11-7-5-12

Annonse: Grøstad/Lerum`s V65-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V65-3, 2100 meter autostart
Vi synes at vinnerkandidatene er mange også i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen, og på vårt store system får vi plass til seks hester (fire hester hever seg dog litt over mengden).

Vi synes at 10 Turbo Prins viser en sterkt stigende formkurve om dagen, og da setter vi 8-åringen fremst. Fullførte strålende til fjerde på 28.6 over en sprint etter et tøft opplegg underveis i den siste starten, og dagens distanse skal passe Drillo-sønnen langt bedre.

Det er tilbake etter litt pause som gjelder for 3 Skaugaprinsen, men på sitt beste er det ingen tvil om at Nordli Svarten-sønnen duger (hesten har veldig ofte gått gode løp på landets hovedbane tidligere).

Duger gjør også 4 Eirik, og Einang-traveren er snakk om hesten å fange fra tet til slutt. Vinner sine løp i fra den posisjonen, og selv om en kjapp sprint hadde vært å foretrekke, ser vi ikke helt bort i fra at 9-åringen også kan løse dagens oppgave (ikke alt for tøft i mot).

Full form er det på 9 Odin Stjerna (satt fast i den siste starten), og utgangsposisjonen er lekker ved denne anledningen (står i en rask rygg i fra start).

Vi synes ikke at 1 Sarpsfoss var helt som best ved femteplassen på 30.3 over en sprint i den siste starten (og da krysser vi først på vårt store system), men muligens er ikke ”dødens” en posisjon Holm-traveren liker alt for godt (var posistiv til tredje på fine 27.0 full vei i den nest siste starten).

Helt bort på sitt beste er heller ikke 2 Idbalder (uviss form etter veldig lang pause), men vi tviler litt på at 10-åringen når favorittposisjonen tet denne gangen.

Vår rangering: A: 10 B: 4-3-9 C: 1-2-7-5-12-6-8-11

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi finner fire hete vinnerkandidater i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, og fra tet er 6 Sassy Lane snakk om hesten å slå.

4-årshoppa var en totalt overlegen vinner på 18.5 full vei i den siste starten, og med ytterligere fremgang i regi Eirik Høitomt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny.

Det var dog snakk om et veldig billig lunsjløp for favoritten i den siste starten, og mot klart skjerpet motstand i kveld, tyr vi da til noen garderinger på våre tre største spilleforslag.

Lynnrask i fra start med dagens startmetode er 12 French Open, og da sitter Roen-traveren i en fremskutt posisjon direkte fra sitt springspor fra 20 meter tillegg. Vant på fine 16.1 over en sprint i fra rygg leder etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har da normalt gjort godt.

Vi synes at 11 Wendy Way var veldig bra ved triumfen på 18.0 full vei i den siste starten, og på ny må Gunslinger Spur-datteren tilmåles solide vinnersjanser (og da krysser vi på våre to største spilleforslag).

Vi har litt sansen for 3 Savannah Dun Dee (spenstig 5-prosenter dette), og i den siste starten viste 4-årshoppa litt av hva hun kan ved å bli toer bak gode Atomic Migliore i Skien (og da får Gottling-traveren en plass på vårt store system).

Vår rangering: A: 6 B: 12-11-4 C: 13-7-9-10-4-8 D: 2-1-5

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp venter oss i den femte avdelingen, og en formtoppet 8 Jotun er snakk om hesten å stå i mot til slutt.

10-åringen satt bom fast som seiersaktuell bak gode Torpa Glad ved tredjeplassen på fine 27.5 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten hadde Høiby Kongen-sønnen kun fenomenet Alm Taragon foran seg i mål. (og da skal det normalt kunne dreie seg om en solid vinnersjanse i kveld).

Fra tet kan dog 7 Skobryn Svarten bli en lei nøtt å knekke, og vi krysser av for 13-prosenteren i spillet på våre tre største spilleforslag. Alm Svarten-sønnen var litt sliten før han fikk en pust i bakken på slutten av fjoråret, og nå kommer Antonsen-traveren ut med nyladede batterier. Svært god på sitt beste, og vi tror 9-åringen er hyperaktuell fra spiss denne gangen.

Vi mistenker at 4 Rossi får rygg leder, og med perfekte luker til slutt ser vi da ikke helt bort i fra at 6-åringen kan blande seg inn i seiersstriden. Trengte løpet etter lang pause i den siste starten (gikk et løp kun på det jevne til femte på 29.7 full vei), og vi forventer at Moe Odin-sønnen er klart rappere til kveldens dyst (og da får speedkula en plass på vårt store system).

Vår rangering: A: 8 B: 7-4 C: 9-3-10-2-1-5 D: 6

V65-6, 2100 meter autostart
Et litt småskummelt varmblodsløp avslutter denne rebusen, og vi anbefaler da bred gardering. Vi får plass til hele åtte hester på vårt store system, men fire hester hever seg litt over mengden etter vårt skjønn.

Vi synes at 10 Mystical Diva så veldig spenstig og fin ut i den siste starten, men 5-årshoppa fikk aldri sjansen til slutt ved fjerdeplassen på 16.7 over en sprint. Det blir som regel litt tempo i disse løpene på landets hovedbane, og med litt fart over forestillingen øker sjansene for den speedige 13-prosenteren i spillet (alt for lite spilt denne).

Nærmer seg en en seier gjør 1 C.C. Mr. Paradise, og den kan fort komme i kveld. 5-åringen har gått jevnt gode løp hele veien nå på slutten, og med litt klaff i fra en litt sjanseartet utgangsposisjon (vi er litt usikre på om hesten kan forsvare sitt innerspor) dukker ventelig 13-prosenteren i spillet opp i rette enden til slutt.

Det gjør trolig også 9 Giant Image på sitt beste, og da er favoritten i løpet nevnt. Ikke helt det rette trykket i 7-årshoppa ved sjetteplassen på 18.5 full vei i et V75-løp i den siste starten, men Billing-traveren imponerte i tre strake seiersløp forut for den starten (og tilbake i slag skal hun da være seiersaktuell fra et flott smygspor).

Vi synes ikke at 3 I`M Ken har vært all verden nå på slutten, men kapasiteten på 5-åringen er jo velkjent (Anderssen-traveren vant tross alt et kvalifiseringsløp til Derby i fjor høst). Teten kan kanskje være innen rekkevidde for Ken Warkentin-sønnen i kveld, og på sitt beste kan det da bli ledelse rundt om.

Vår rangering: A: 10 B: 1-9-3 C: 8-7-11-5-4-12 D: 2-6

Spilleforslag
Til V65-rebusen på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 384, 864 og 2520 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 23.30-00.00 i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag