Gå til sidens hovedinnhold

Hamre med straffespark!

Orchidea S.L.M går fra klarhet til klarhet, og i et billig lunsjløp på Jarlsberg i dag har trolig ikke hoppa til Frode Hamre noen som helst konkurranse. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Frode Hamre hadde en fantastisk flott sesong i fjor med hele 137 triumfer og mer enn 7 millioner kroner innkjørt, og på Jarlsberg i dag har eksilbergenseren flust av vinnersjanser.

I V5-3 seler han ut en hoppe av rett kaliber, og da snakker vi om 1 Orchidea S.L.M. Hun har hurtighet – teknikk – helse – styrke, og ikke minst virker løpshodet til å være meget bra. Windsong`s Legacy hoppa har blitt matchet helt perfekt av stall Hamre, og i dagens lunsjtrav møter hun nok en gang overkommelig selskap.

Vant sprettlett på 18.3 full vei i den siste starten, og årets første triumf blir etter alt å dømme bokført i dag. Med kun ni hester til start i dette løpet finner Frode Hamre en luke hvis han skulle bli overflydd, og da vinner hun dette løpet bare hun ikke blir nedkjørt eller galopperer.

Vår rangering: A: 1 B: 5-7-2 C: 3-8-4-9-6

V5A-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp innleder denne rebusen, og vi finner fem vinnerkandidater. 1 Atomic Migliore var en fin import som danset rundt Klosterskogen i den siste starten til en enkel seier, og hesten virket meget starthurtig. Beholder normalt sporet, og hesten er herdet fra Nederland (skal normalt ha en fin vinnersjanse).

Vi likte dog veldig godt 2 Ultimate Lindy ved triumfen på 16.1 over en sprint i debuten for Frode Hamre, og vi synes at dette lignet en riktig flyvemaskin. Han var dog litt hissig, og full distanse er da litt usikkert. Det blir åpennt hodelag denne gangen (og da blir han forhåpentligvis litt roligere, men 3-åringen må trolig avgjøre løpet til sin fordel via den tunge veien utvendig), og det kan bli tøft.

Disse to skiller seg litt ut, men bak disse skal 5 Next Catarina regnes (virker til og bli mer stabil, og da har hun styrke til å rekke en bit). Skrellbud kan 12 Safe Amour være for dette er en hest med stor kapasitet, men han er som raden indikerer fryktelig usikker. En hest som er mye bedre enn raden er det 4 Zidane Transs R, og dette var en hest det gikk store ord om i Nederland (så langt ikke innfridd på norsk jord).

Vår rangering: A: 1 B: 2-5 C: 12-4-3-7 D:10-11-6

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Jarlsberg kan du finne her.

V5A-2, 1609 meter autostart
Vi finner fire vinnerkandidater i dette sprintløpet for varmblodshester, og fremst setter vi 10 Beak`S Princess. Hoppa har vært ute i årgangs løp, og i den siste starte så satt hun fast med mye krefter igjen når hun galopperte i en trang situasjon. Er dog avhengig av litt klaff fra bakspor på sprint, men med litt flyt på veien tror vi på en topp vinnersjanse.

1 Chocopologie blir hardt betrodd hver gang, men Hamre-traveren har ikke imponert oss så langt. Sist så skuffet han ved å ikke vinne etter ha fått dempet etter behag, og han må begynne å vise langt bedre takter før det skal være snakk om en storfavoritt.

9 The Face fikk Kenneth Haugstad veldig fin fart på sist. og hoppa vant da enkelt på 16.6 over aktuell distanse. Revenue-datteren virker således til være i fin form, og Ottersen-traveren skal regnes bak favorittene. 8 Diamant Håleryd står vanskelig til, men formen er bedre enn raden (tøft ute i et V75-løp i den siste starten).

Vår rangering: A: 10 B: 1-9-8 C: 5-2-3-7 D:6-4-11

V5A-4, 1609 meter autostart
Merk dere navnt 3 I Wish Icould Fly i dette sprintløpet for varmblodshester i den fjerde avdelingen, for dette er hest med STOR H.

Hesten var meget bra i USA før han knakk hovbenet, og nå har hesten trent meget fint en stund for dyktige Frode Hamre. Han leverte 16.0 siste 1000 i prøveløpet, og etter det vi har registrert i USA følger han nærmest startbilen. Flyr dermed normalt til tet, og 4-åringen skal regnes med en topp vinnersjanse direkte.

8 Skjald er i fryktelig fin form slik som mange andre av stallhestene til Kristian Malmin er etter han flyttet stallplass samt ansatte Ole Nielsen, og på tross av et spor litt langt ute bak starbilens vinger i dag skal 6-åringen tilmåles soldie vinnersjanser.

1 Victor D`Estino står interessant til, og er sikret et fint løp i fra dette sporet. Kommer nå ut etter pause, men hestene til Heisholt har vært forbedret den siste tiden. 4 Southwind Rosita går på det jevne, og mangler det lille som skal til for å vinne (men dersom favorittene skulle rote seg bort på galopp kan 4-årshoppa stå klar til å overta).

Vår rangering: A: 3 B: 8-1-4 C: 2-10-5-6 D: 9-7

V5A-5, 1609 meter autostart
Nok et sprintløp for varmblodshester venter oss i finalen, og fremst setter vi 3 Skogans Drömtös. Hun fortjener virkelig å få en seier nå etter flere sterke innsatser nå på slutten, og den kan komme her. Holtung-traveren har et fint løp på papiret, og teten er innen rekkevidd ved denne anledningen (og da skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse).

2 Delicious Daughter har fin form, og sporet er optimalt i dag. Er sikret er fint løp, og hun skal da krysses tidlig.10 Showmethecigar variere litt i prestasjonene, men formen virker fin nå. Det lukter litt tempo på dette løpet, og da er Anderssen-traveren giftig på en kortspeed til slutt. 4 Antonio D`Estino skuffet en smule sist, men Heisholt-traveren skal være av de bedre i dette løpet (matchet i tøffe lag hele veien).

6 Nose Out er sankk om en strikkmotor som ser ut som en elitehest, men han kjemper ikke godt nok siste 100. Er meget kjapp bak bilen, og Frode Hamre prøver seg nok på tet (men det kan koste krefter). Kan en hel del på sitt beste gjør 9 Hot Rocky, og 9-åringe er aktuell på gardering.

Vår rangering: A: 3 B: 2-10-4 C: 6-9-1-7 D: 5-8

Spilleforslag
Til V5-rebusen på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag (alle forslagene er samlebonger) på hhv 120, 480 og 1800 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag.