*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre-show i sør

Foto: hesteguiden.com

Suksessstallen til Frode Hamre har fem fine vinnersjanser på Sørlandet søndag. Sjekk våre V5-tips.

20.05.12 14:48

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Gutan slår Viking
Oddstips 2: To borteseire i Adeccoen
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette

Det er kvalitetsmessig bra sport denne søndagen på Sørlandet og både vær- og baneforhold er meldt i toppklasse. Som vanlig er det dobbel V5 i sør og vi spiller to forskjellige banker. Frode Hamre har en rekke hester med seg sørover og har en rekke fine vinnersjanser og kjører også vår V5A-banker. i B-spillet setter vi vår lit til Kai Johansen.

Frode åpner dagen
7 Opening Day har vært brukbar i Hamre-regi i sine to første løp på norsk jord, men er behandlet etter det siste løpet. Frode Hamre kan fortelle at hesten har trent forbedret siden Bjerkestarten og han var meget fin i det siste jobbet hjemme på gården. Chocolatier-ønnen er bra fra start, så han bør få en fin posisjon direkte. Sist så tapte han på målstreken for Cherry Va Bene som kom langt ute i banen. Dagens motstand er ikke skremmende og slik undertegnede leser startsiden skal alle på innsiden ha ryggløp, det betyr at Hamre fort kan sitte tidlig i tet og da taper han neppe. Banker i V5-A.
Vår rangering V5A-2: A: 7 B: 9-11-4 C: 8-1-12-5-6-2-3 D: 10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Jentenes Viking
Når trener Kjetil Helgestad og Kai Johansen tar den lange turen til Sørlandet med vinnerhesten 12 Tord Viking, er det neppe på grunn av finværet. Hesten som eies av en gjeng damer på Toten, gjør alt riktig for tiden og nå sist på Åby var Spikeld-sønnen fryktelig bra. Selv om sporet er dårlig for Tord Viking skal det være en topp vinnersjanse uansett. Når det gjelder motstanden er 3 Tekno Elden i sitt livs form, men han må kjøres på sjanse og ryggløp. 9 Erga Svarten er den som er klart nærmest på kapasitet, men han er håpløst usikker. Nei, dette løpet vinner Pikenes Tord Viking. Banker i V5B-spillet.
Vår rangering V5B-4: A: 12 B: 9-3 C: 1-7-2-6-4-8-10 D: 11

V5-1A - Varmblodshester. 1640 meter voltestart.
12 Artistic Ås har virkelig funnet formen nå og sist var han mektig da han tok ned Gentle Tilly ned oppløpet i en rask avslutning. Også stallhestene til Øystein Tjomsland er i knallorden om dagen. 20 meter tillegg på en kjapp 1600m er ikke alltid den enkleste oppgaven en gammel elitetraver kan få, men strek hestene holder ikke den høyeste klassen. Topp vinnersjanse for Tjomsland-traveren.

9 Global Limousine er kapasitetsmessig bra og ny på Hamre-stallen. Men det har vært mye helseproblemer den siste tiden for Like A Prayer-sønnen som nå har ankommet Hamre stallen. Kretsen rundt hesten har som fortest kjørt 17/2100m så han får stå som en stor outsider første gang ut. 11 Howthehaloareyou har stor kapasitet, men hesten var svak første gang ut på Momarken. Ble kjørt innvendig da, men så ikke ut til å ha noe spart i mål.

Fra strek er 4 Bullmeister i brukbar form og aktuell på gardering om han kommer avgårde fra sitt trange fjerdesporet. 10 Casanova Chip ble passivt kjørt sist, men spurtet meget friskt når luken kom og er trolig også forbedret med det løpet i kroppen.
Vår rangering V5A-1: A: 12 B: 9 C: 10-4-11-3-7-2-5 D: 1-6

HTML EMBED

V5-3A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
7 Linderway G.T gjorde en strålende opphenting til andre sist etter tidlig galopp. Hun tapte bare for gode Millgoer ved den anledningen og påny setter vi en stallhest fra Øystein Tjomsland først.

6 Vasadu er nok en Hamre-traver med solid vinnersjanse, men har foreløpig vist seg usikker. Feilfritt er det topp vinnersjanse. 3 Come Charming er ei fin treårshoppe som gikk sitt første løp i Sverige og ble toer der fra lederryggen. Middels kusk trekker ned. 1 Viva Vici har ikke imponer i sine første løp, men står i det minste fint til spormessig.
Vår rangering V5A-3: A: 7-6 B: 3 C: 1-9-4-8 D: 2-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Ingen tvil om at 13 Erga Odin er den klart beste hesten i dette løpet, men hesten er ikke til å stole på. Heller ikke utviklingen på Moe Odin-sønnen i det siste har vært positiv og galopprisikoen er som vanlig stor. Blir stor favoritt, vi nøyer oss med førstevalget.

3 Kapfrøkna har fart i massevis, men hun er notorisk usikker. Skuffet første gang ut, men var kraftig forbedret med Gunnar Austevoll på Klosterskogen sist. 5 Perle Faks er ikke noe vakkert syn for øyet, men han jobber seg fremover. Uten galopp ender den svært ustabile Løvdal-traveren i toppen.

7 Troll Viktor har skuffet litt den siste tiden, men står spennende til med springspor og kommer han seg til tet slipper neppe Stian Eilefsen før han må. 8 Ull Vilde og 9 Flyveren er begge aktuelle på gardering i et fint spilleløp.
Vår rangering V5-4A/V5-1B:A: 13 B: 3-5-7 C: 8-9-15-6-12-11-10-2-4-14-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

HTML EMBED

V5-5A/V5-2B - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
10 Jærvsø Svarten synes vi var bra første gang ut for Høitomt selv om det ble galopp midt i siste sving. Det så ut som seieren glapp da og Jærvsø Svarten virker godt forberedt. Nå har vinnerhesten fått løp i kroppen etter lang pause og med rygg på startraske 3 Lauvås Jejo er muligheten stor for at Høitomt prøver seg på en liten frekkis ned startsiden. Ikke bli overrasket om hesten sitter tidlig i tet.

12 Kolnes Viktor er som mange andre stallhester hos Åsbjørn Tengsareid i storform, tolvtespor og full vei trekker ned. Dog var hesten så overbevisende på Bjerke sist, at en ny seier kan komme her. 3 Lauvås Jejo er i brukbar form, men er avhengig av rygg i det lengste og normalt ikke like god som vår favorittduo. 1 Lykkje Kristin er på vei opp i form, men hun blir normalt overflydd og har kanskje ikke superform nok i kroppen til å vinne dette?
Vår rangering V5-5A/V5-2B:A: 10 B: 12-3 C: 1-2-4-11-8-9-7 D: 5-6

V5-3B - Varmblodshester. 1609 meter autostart. Ungdomsløp.
Mer Hamre i dette ungdomsløpet, der flinke Malin Berås setter seg opp bak 2 The First Time. Spor, distanse og motstane er skreddersydd og normalt skal Yankee Glide-sønnen ha en fin vinnersjanse her.

7 Dumdumboy skuffet fra tet sist og har slitt med å finne tilbake til godtaktene fra i fjor. Billig selskap trekker opp og kusken er bra. 3 Olivia Park er ikke den enkleste å kjøre, men at hun har vinnerform i kroppen er noe hun bekreftet på på Jarlsberg redag da hun spurtet forrykende til tredje etter å ha sittet langt bak underveis. 10 Magic Me vant sikkert fra tet sist, men det var enkelt selskap.
Vår rangering V5-3B: A: 2 B: 7-3-10 C: 4-9-5-1-11 D: 6-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Enda mer Hamre i V5B-finalen. 10 Donatello U.S er en meget fin traver selv om det ble galopp i norgesdebuten kunne man se at dette var en traver med klasse. Nå kommer Donato Hanover-sønnen ut etter en liten pause med positive treningsjobb i kroppen. Bakspor tror vi er bare en fordel da det lukter tempo i dette løpet. Fungerer yankeen vinner han trolig dette.

3 Next Catarina er herdet fra tøffe V75 selskap og står interessant til med tanke på at hun er rask ut. Normalt skal formsterke 1 Thai Victory ha ryggløp over 2140m som da betyr at Solberg kan være den første som får overta. Fra tet skal Next Catarina regnes i toppen.

5 Ruth Reerstrup stod med stolpe i programmet tidligere i år, men det har kladdet på slutten. Mye dårlige spor og uheldige omstendigheter er mye av forklaringen. I kveld er det endelig et bra startspor, men formen er uviss. 7 Boyd skuffet litt sist men var knallgod nest sist. Duger på en bra dag. 9 Super Market vant fem ganger på elleve forsøk i fjor. Kommer nå tilbake etter lang pause og er en outsider direkte.
Vår rangering V5B-5: A: 10 B: 3-5-7-9 C: 1-2-8-6-4 D: 11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag