Hamre skifter sjåfør

Foto: NTB scanpix

Selv Frode Hamre får ikke fart på alt, og håper landets mestvinnende kusk Vidar Hop kan hjelpe vår lunsjbanker på Jarlsberg torsdag.

Nettavisens faste mann på Bjerkeonsdagene, Håkon Einar Hansen, hadde los på store penger under onsdagens V65-kjøring på Bjerke. Med banker på 2 Bullchip i V65-2, hadde Hansen dekket storfavorittene Tekno Odin og McSteamy på alle sine forslag. Han lyktes med å få "vekk" Tekno Odin, men en brenngod McSteamy var rett og slett for god. Det var også en helt fenomenalt god Hope And Love i V65-5, som Hansen hadde dekket på samtlige bonger utenom andelslagene på Eksperten som het "Nettavisen på en onsdag".

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Uansett ble det en igjen svært gode treff for Nettavisens travredaksjon og de som fulgte vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 480) her på Nettavisen fikk 1270 kroner tilbake. På Eksperten ble det treff på de aller fleste forslagene, på en kveld der vi ikke ikke hjelp på bonger med fantastisk potensial.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdag lader vi om igjen og det er nok å henge med på da også. På Gävle skal vi forsøke å følge opp tirsdagens pangsuksess fra Hagmyren da vårt minste spilleforslag (innl.pris kr 160) fanget 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner. I Norge er det Jarlsberg som er vertskap for lunsjtravet, mens Klosterkogen byr på dobbel V5 torsdag kveld. Tipsene til begge disse banene er utarbeidet av Nettavisens superduo, Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen, som har slått sine pjalter sammen denne torsdagen.På Øvrevoll skal Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen forhåpentligvis slå kloa i de 437.776 kronene som ligger ekstra i sekserpotten etter den ualminnelige favorittpregede V65-omgangen på Forus tirsdag.

Frode Hamre har hatt en helt eventyrlig sesong. Sist søndag passerte Hamre-stallen årsseier nummer 200 på Sørlandet og onsdag fikk vi se en helt sinnsykt god Hope and Love i V65-5 på Bjerke. Torsdag er det lunsjtrav på Hamres hjemmebane Jarlsberg, men Frode velger selv å være hjemme i Sandefjord og trene hest og lar landets mestvinnende kusk Vidar Hop få styre stallhestene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hop vinner med "alt"
I V5-4 som holder forferdelig svak kvalitet, blir 9 Russian Frontline favoritt. Frode Hamre har vært lyrisk om denne i treningsjobbene, men hesten får det ikke ut i løp. Derfor velger Frode å sette opp Vidar Hop på denne i dag og Hop'n får som kjent fart på det meste. Russian Frontline møter "ingenting" torsdag og trenger neppe å "ville" hele veien for å vinne dette løpet. Selv fra bakspor mener vi dette er en vinner i dag og bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

11-åring vinner V5-1?
Uten å ha prestert noe som helst i Norge blir 4 Ronaldo C.N. stor favoritt i V5-1. Den kan vi ikke kjøpe og vi garderer således bredt i V5-innledningen. 1 Athena Rod er etterhvert blitt 11 år gammel og gamle damer skal som kjent gjerne ha det litt servert. I et svært billig løp og fra et perfekt førstespor bak bilen blir vi ikke det minste overrasket om spillernes fjerdevalg blir ropt opp som vinner sammen med Kristian Malmin.