*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre slår tilbake?

Det ble litt stang ut for Frode Hamre på Bjerke i går, men på Sørlandets travpark i kveld har eksilbergenseren nye sjanser.

26.03.13 08:32

Det ruller på for fullt i trav-Norge om dagen og svært hyggelig var det med 15,5 millioner omsatt i V75 lørdag uten drahjelp fra verken TV-reklame eller jokerpott.

Nylanseringen Eksperten er blitt en megasuksess, og kommer garantert til å øke omsetningen for Norsk Rikstoto fremover. Hver dag finner du ulike andelslag fra Nettavisens traveksperter i priskategori 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner.

Det ble stang ut på Bjerke på lørdag for våre tips, men fem av våre andelslag i V65-omgangen på Billund i Danmark på kvelden gikk inn med to femmere hver seg. Utbetaling ble fine 7 552 kroner, og det ble fordelt på ti andeler. Totalt ble det da flotte 37 760 kroner innspilt, og det er nye sjanser i dag!

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Etter at lunsjen på Solvalla og V64-omgangen på Axevalla i Sverige er over denne søndagen byr Sørlandets travpark på dobbel V5 på kvelden, og på vår sørligste arena ser det relativt oversiktlig ut på forhånd (men det finnes løp det kan smelle i).

Les også:Ready Steady

Storfavoritten utfordres?
Mange går for samlebonger i kveld (det gjør ikke undertegnede), og da kan det være enorm oppgang i V5, dersom vi får noen vinnere litt på kanten. Frode Hamre vant riktignok med Arthurian Hanover på Bjerke i går, men ellers var det mager uttelling på stallhestene. Hamre kan slå fryktelig tilbake i kveld, og suksesstrenerens beste vinnersjanse er trolig 1 Megamuscle i V5B-4.

Det ble galopp for 4-åringen i den siste starten (sjenert ned startsiden), men noen fare med formen er det neppe. Han var god til fjerde på 14.9 over en sprint i den nest siste starten, og sjansene for at favoritten skal kunne lede dette løpet rundt om skal være svært gode. Han har sldri tapt på dagens arena på tre forsøk, og vi bankerspiller storfavoritten på lillebongen.

Vi har dog veldig sansen for 10 Black Credit, og vi betaler for 6-åringen til Kåre Refsland på våre to største spilleforslag. Dette er snakk om en vinnerhest som vant hele seks løp i fjor, og i årsdebuten avsluttet han flott til sjette på 17.1 full vei i fra køplass underveis. Løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort godt, og vi tror han kan gi den store favoritten en match.

Vår rangering V5B-4: A: 1 B: 10 C: 9-6-7-8-4-3 C: 5-2-11-12

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Få vinnerkandidater
Ja, i hhv V5A-1 og i V5A-5/V5B-2 synes vi det ligner et tohesters oppgjør i begge løpene, og i den første avdelingen i A-spillet er 4 Røster snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. Vi synes 5-åringen leverte en flott årsdebut til sølv på flotte 25.1 på en sprint, men den dagen støtte han på en meget opplagt Erga Odin.

Ingen skam å tape for den, og han har trolig gått mye fremover på form med det siste løpet i kroppen etter lang pause. Tung å stå i mot til slutt kan dog 8 Doktor Jaros vise seg å bli, og sistenvnte leverte en strålende innsats til sølv på 26.4 full vei i den siste starten, og han var steingod også i den nest siste starten.

Avsluttet i 23-fart på sisterunden via sporene til slutt ved triumfen på 26.4 full vei i den nest siste starten etter tidlig galopp, og i den siste starten tapte han kun for svært gode Moe Svarten i et V75-løp på nettopp dagens arena. Vi har vondt for å se at 12 Komnes Judo skal tukte disse to, og de øvrige er ikke gode nok.

Vår rangering V5A-1: A: 4 B: 8 C: 12-1-7-6-3-2-10-11-5-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør normalt opp
Ja, i V5A-5/V5B-2 ser tungt ut å komme utenom duoen 6 See You Soon og 9 One In A Million U.S., og vi står da på disse to på samtlige spilleforslag i begge rebusene. Førstenvnte avlegger en spennende årsdebut, og kapasiteten på 5-årshoppa er skyhøy. Vant kun et løp i fjor, men hun ble matchet mot de beste.

Seieren kom på Jarlsberg i mai i fjor, og da gikk hun solide 14.6 full vei. Slått den gangen var svært gode My Happiness E.P., og det forteller det meste om hva denne hoppa kan. Treningsrapportene forut for kvelden dyst er gode, og Frode Hamre som har kjørt jobb med hoppa mente hun var klart rappere i år.

Det gikk lysende rapporter på 9 One In A Million U.S. forut for debuten på Norsk jord, men 4-åringen var en skuffelse ved den anledningen. Ga seg for enkelt til slutt ved andreplassen på 14.8 over en sprint i et relativt billig lunsjløp den dagen, men løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort veldig godt.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 6-9 B: 8-11 C: 7-10-2-3-4-5-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2, 1609 meter autostart
Vi støter på et sprintløp for kaldblodshester i V5A-2, og vi synes løpet ser litt åpent ut på forhånd. Vi gardere da bredt, men fremst setter vi årsdebuterende 11 Super Gullet. 4-åringen viste fine takter før han ble bort på sensommeren i fjor (toer i Sørlandets 3-årscup på 29.6 full vei), og han er trolig vel forbredt.

Sporet er dog ikke gull på en kjapp sprint, og muligens trenger Tjomsland-traveren et løp i kroppen før den helt store formen innfinner seg. Vi synes 10 Arwen gikk et svært godt løp til sølv på 29.6 over aktuell distanse i den siste starten, og med litt flyt på veien i fra andre skal hun være seiersaktuell.

En spennende start etter lang pause gjør 6 Mona, og kapasiteten på 9-årshoppa er fin (Borg`n har vunnet med henne på nettopp dagens arena på 29.1 på en sprint før). Pent til står 3 Spikåsa, men formen er dunkel. Fartsressursene er fine på 5 Alm Inger (viljen?), mens 8 Bovis Rambo duger feilfritt (sprint ingen fordel).

Vår rangering V5A-1: A: 11 B: 10-6-3-5-8 C: 1-9-7-4-12-2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-3, 2140 meter autostart
Det er mange vinnerkandidater også i dette kaldblodsløpet i V5A-3, men vinneren bær være å finne på våre fem utvalgte på våre to minste spilleforslag. Strålende form holder 9 Ylvin, og det må vel snart være slik at han går helt til topps. Tredje på fine 27.9 full vei bak Ariladden sist, og det enklere i mot i kveld.

Det ble seier på 32.1 full vei for 8 Baiasen i den siste starten, og når 6-åringen utstyres med Eirik Høitomt for anledningen, kan han mget vel gå helt til topps igjen. En meget spennende årsdebut gjør 5 Flyveren, og 7-åringen som gikk 27.5 full vei som best i fjor og vant to løp, bør regnes i seierskampen direkte.

En sjokkvinner i den siste starten ved triumfen på 31.7 full vei under relativt krevende forhold var 3 Skjegge Vilje, og 10-årshoppa kan lede rundt om på ny (pilte til tet i fra spor åtte i den siste starten). Kapabel som få er 1 Enga Skvikk (toer på fine 29.0 full vei i den nest siste starten), og feilfritt duger han godt.

Vår rangering V5A-3: A: 9 B: 8-5-3-1 C: 6-10-11-2-7-4

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1, 2140 meter voltestart
Vinnerkandidatene er mange også i dette varmblodsløpet i V5A-4/VB-1, men en klar favoritt skal 12 It`s All In The Game være snakk om. Han trives godt på dagens arena (seier og sølv de to siste gangen på parken), og innsatsen til sølv på 17.2 full vei i den siste starten var svært god (topp vinnersjanse feilfri).

En spennende start i fra kvalitetsstallen til Øystein Tjomslang gjør 10 Andover The Prenup, og selv om prøveløpet ikke gikk unna på fortere enn 20.0 full vei, er dette trolig snakk om en 3-åring som kan en hel del. Treneren pleier ikke å sende stallhester til start uten at de er vel forbredt, og han krysses tidlig.

Det ble galopp for 3 Ride Me Svimmel i debuten på norsk jord, og vi synes ikke han så all verden ut. Kapasiteten skal dog være fin (vunnet på 17.9 full vei), og han skal være forbedret til i kveld. Tre outsidere er 1 Juacn Andes, 2 Mr. Viento og 4 Rambo A Bærs snakk om, men da tror vi vinneren er nevnt.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 12 B: 10-3-1-2-4 C: 5-8-6-13-7-9

V5B-3, 2140 meter voltestart
Vi støter på et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5B-3, og da er veldig bred gardering å anbefale. En meget spennende årsdebut gjør 8 Vitas Junior, og 4-åringen som til tider viste svært oppløftende takter i fjor, rapporteres å trene veldig fint. Han gikk 32.3 full vei som best som 3-åring, og han kan vinne direkte.

Solid form holder 10 Tundra (sølv på 33.2 full vei i den siste starten), og med litt flyt på veien i fra sitt bakspor, tror vi hun kjemper om seieren til slutt. Vi er litt usikre på om 13 Kaptein Sabeltann er noe til hest (falt helt i staver i den siste starten), og vi synes Tjomsland-traveren blir vel stor favoritt med sine 65%

Fin fremgang viser 2 Vespol Drage (fjerde på 32.5 full vei sist), og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Spennende etter pause er 5 Eldpeppi, mens kapable 9 Gerifaks også bør vurderes tidlig. Av de bedre skal 4 Høiby Jakk være, mens trioen 3 Hegg Balder, 6 U.R. Stjernen og 7 Greiman også krysses av oss.

Vår rangering V5B-3: A: 8 B: 10-13-2-5-9-4-7-3-6 C: 11-12-1

V5B-5, 1609 meter autostart
Vi synes fire heste hever seg en del over mengden i dette sprintløpet for varmblodshester i finalen av B-spillet, og veldig spennde på kryssen med sine 18 % er 12 Linderway G.T. 5-årshoppa så strålende ut i varmingen forut for årsdebuten, og i løpet avsluttet hun sterkt til tredje på 18.5 over aktuell distanse.

Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt, og med litt tempo på løpet som det gjerne blir i denne typen løp på Sørlandet, tror vi hun kan felle samtlige til slutt. En stryking i løpet hjelper litt på, og vi synes Bradway Hall-datteren som ble herdet i tøffe lag i fjor er snakk om hesten å spill til fine odds i DD-spillet.

Innledet flott med seier og tredje i sitt nye hjemland har 9 Bon Amie S.T. gjort, og i fra et perfekt smygspor i kveld, må Tengsareid-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Veldig variabel er 1 Oline Hovmand, men hu ner god nok på sitt beste. Det tror vi også 6 Defi Butterfly er, og hun er lite spilt med sine lusne 10%

Vår rangering V5B-5: A: 12 B: 9-1-6 C: 4-7-3-2-5-10-11

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.