Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Når sluttregnskapet ble gjort opp etter løpene på Jarlsberg i går endte den sympatiske treneren opp med 68 triumfer og i overkant av 4 millioner kroner innkjørt i 2010, og det må være bra slik det tegnet tidlig på året. I kveld er det landets hovedbane Bjerke som åpner ballet, og fra sin base i Larvik kommer Hamre med tung skyts til hovedstaden i kveld.

Vi satser alle pengene på at 8 Cabana Boy er tilbake som en vinner etter missen i et V75-løp på Forus i den siste starten, og mot veldig svak motstand i V5A-4/V5B-1 kan vi ikke skjønne annet enn at den flotte Yankee Glide-sønnen skal ha en topp vinnersjanse.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

3-åringen stod kinkig til mot gode hester i den siste starten, og ved den anledningen kom Hamre-traveren aldri riktig inn i matchen. Det var fem strake triumfer på imponerende vis vår banker for dagen leverte forut for det, og med meget optimistiske toner fra trenerhold spiller vi i god tro.

Annonse: Grøstad/Lerrum`s V5-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

Selv om 2 King Volo trolig trekker klar fordel av dagens distanse sprint har Mikkelborg-traveren vist seg veldig veik oppunder mål, og de øvrige i løpet har ikke vært i nærheten av å vise nok klasse til å kunne hamle opp med favoritten i løpet. Vi tar det litt rolig på årets første dag av naturlige årsaker, og da kommer vi ikke med utfyllende kommentarer til alle løpene slik vi pleier. Jobben med løpene i forkant er dog gjort, og vi har lagt ut spilleforslag til begge rebusene.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1134 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag på hhv 96, 480 og 1224 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Vi i Sportspill ønsker alle våre lesere et riktig godt nytt år!

Innleveringsfrister Bjerke
V5A kl. 18.00 (løp 1-5)
V5B kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 20.00 (løp7-8)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke gratis på www.rikstoto.no i kveld!