Hamre-stallen i storform

Foto: hesteguiden.com

Og i ettermiddag får meget lovende Cabana Boy vår tillit på Jarlsberg.

Klikk her for V5-forslag
11 Cabana Boy slo en så bra hest som Oddset Hæstak på Bjerke i sin første start på norsk jord. Vi har snakket med Frode Hamre. Han beretter om flotte treningsarbeider og er stor optimist. Motstanden er enkel i dag. Det må bare bli seier. Trener Frode Hamre har i tillegg en stall i absolutt toppform.

Ti år gammel
En annen bankermulighet er 6 Valley's Troubador i V5-4/DD-1. Den ti år gamle vallaken er i storform. Ble fjerde i hardt selskap sist og gjorde sterke løp to ganger før det. Vi tror på trimuf for Grogs-traveren. Skal man garrdere er det flere imot. 2 Goalpike var forbedret sist og står bra til. 9 Giant Kosmos liker distansen. Kjemper i toppen igjen, men vi setter et lite spørsmålstegn ved vinnerviljen. 5 Reve De Vire er ingen sprinter, men formen er på topp. Med tempo stiger hans sjanser. Hester som 4 B Fair og 1 Sweet Centennial er endre garderinger bak vår klare favoritt.

Åpent i innledningen
Vi garderer bredt i første avdeling. Tyskfødte 3 Fabian As har ikke overbevist i Sverige tidlig i sesongen, men gjør nå sin første start i Norge etter at han har hatt en lang pause. Vi sitter med gode informasjoner på vallaken, men han er ikke travsikker. 9 Rezett er mye bedre enn raden. Gråskimmelen skal regnes med det rette løpet og må på alle kuponger. 1 Yke C. Cumber står innbydende til. Han er ikke noe dårligere enn de forannevnte når han har dagen. 2 Turning Radius har ikke vært spesielt bra. Riktignok har svensken til Frode Hamre vært ute i hardere omgivelser og vi tør ikke avskrive han, men Frode Hamre er ikke positiv.

Lever vår ekspertkupong her

3 Høvåg Loke (V5-3) står forlokkende til. Vant uten å overbevise på Forus sist, men møter selskap han skal slå opp mot sitt beste i dag. Treåringen må nok senke tiden sin med 3-4 sekunder for å holde unna på en sprint. Vi tror han kan greie det. 1 Mona er milevis bedre enn programraden. Hun står nydelig til og skal strekes. 2 Breilia Mille feilet i den første svingen på Biri sist. Hun hadde stor fart over mål etter en lovende opphenting. 8 Jo Frøkna er bra på sitt beste og kan slå til sammen med stallvenninnen 7 Lykkje Ambjørg.

Annonse: Øivind Grøstad serverer en helt bortglemt, men voldsomt forbedret hest i V5-1 på Jarlsberg.

I V5-finalen bruker vi mange streker på kupongen. Tipset til 5 Star Star V som fikk et umulig løp i rekordhøyt tempo. Han stoppet naturlig nok på slutten. Nå er konkurransen enklere og distansen 500 meter kortere. 4 Gazpower er i form. Han kan vinne løp i nærmeste fremtid. 7 Orion Du Goutier er sterk nok for seier bare reisen ikke blir for drøy for telemarkingen. 10 Komplimang er veldig mye bedre enn raden. Han kan runde til seier, men utgangsposisjonen er trist.
Tast her for V5-forslag. For DD-tips trykk her .

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)
DD
kl 14.12 (løp 4-5)