Hamre-suksessen tar ikke slutt

Foto: hesteguiden.com

Frode Hamre vant 18 løp i oktober og har allerede vunnet tre løp i november. Fredag jakter han nye seire på Biri.

Fredag byr Sportspills travredaksjon på tips til V4-kjøringen på Romme (denne er flyttet fra Rättvik pga baneforholdene), vi har V65/V5 og DD-tips fra Biri travbane og vi har selvsagt V75-tips til lørdagens V75-kjøring på Jarlsberg.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Biri travbane er altså vertskap for fredagens V65, der det selvsagt også er V5-spill og DD-spill. To kvalifiseringsløp til Biri oppdretningsløp for 3-årige kaldblodshester er plassert innenfor V65-veddemålet og det har blitt to svært fine spilleløp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Så lysende ut sist.
Vi spiller banker i V65-1 og i V65-6 denne fredagen og vår hovedbanker kommer ut allerede i V65-1. Hyperkapable 6 McSteamyså rett og slett lysende ut i seiersløpet på Bjerke for en drøy uke siden og det så nærmest ut som fireåringen jogget rundt Bjerke-ovalen.

Likevel ble vinnertiden så sterk som 16.4 full vei og en feilfri McSteamy taper ikke dette løpet. Om nødvendig vinner han fra dødens, men det er en viss galopprisiko. Kusk Geir Vegard Gundersen var lyrisk etter seiersløpet sist og med det løpet innenfor vesten etter pause er garantert ikke hesten dårligere fredag. Banker basta.
Rangering V65-1: A: 6 B: 1-7 C: 9-3-10-8-5 D: 4-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Begynner endelig å fungere
Frode Hamre er på en sjelden Biri-visitt denne fredagen og har med seg to stallhester, men bare en av dem starter innenfor V65-veddemålet. Det handler om 3 Ramos Boy som gjorde en makaløs opphenting etter grov startgalopp på Bjerke nest sist til fjerdeplass. Galopperte også tredje sist da som trolig vinner og fikk sin meget fortjente seier på Jarlsberg for snaue to uker siden.

Annonse: Grøstad går mot storfavoritten Ramos Boy og lanserer dagens beste spill i V65-6

Ramos Boy har skyhøy kapasitet og vi innbiller oss at Biribanen ikke er noe minus for hesten. Startsporet er glimrende, motstanden ikke den beste og Frode Hamre reiser ikke til Biri fordi han liker Mjøsa. Han reiser fordi han liker å vinne travløp. Vi bankerspiller Ramos Boy både i V65-spillet og i V5-spillet.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 3 B: 4-1-8 C: 11-9-7-12-2-10 D: 6-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Lykkje Odin hadde innbringende sesonger som tre- og fireåring, men har ikke klart å følge opp de to siste sesongene. Også i regi Erik Killingmo synes vi hesten har manglet det siste ekstra, men oppgaven fredag er skreddersydd og sprint er garantert ikke noe minus. Spor tre er bra , men det er ikke sikkert hesten klarer å overfly 1 Vinning Tor.

Og nevnte Vinning Tor må nesten bli andrevalget. Han er ikke så lett å bli klok denne traveren til Eldar Harviken, men han er istand til å levere noen strålende sprintløp når han er på topp. Litt usikker form holder både 2 Tuxi Titan og 5 Skibber. Førstnevnte har ikke noen spesiell fordel av sprint, mens Skibber står litt sjanseartet til med startraske hester på innsiden. 4 Jærvsø Rune har ikke vist vinnerinstinkt i Sverige, men kan muligens nå teten. Halvskummel derfra.

7 Tin Tveiten går ned flere klasser og hadde vært høyaktuell fra et bedre spor. 6 Røyns Skatt hadde trolig blitt treer sist uten galopp 500 meter fra mål, men står veldig sjanseartet til her. Det gjør også 8 Våler Best som imidlertid varslet form sist. Vi kan ikke se 9 Frekken vinne, men de øvrige åtte kan alle vinne i et heldig øyeblikk.
Rangering V65-2: A: 3 B: 1-2-5-4-7 C: 6-8 D: 9

V65-3 - Biri oppdretningsløp, kval 1. 2100 meter autostart.
Så er det over til de kalde treåringene og første kval av Biri oppdretningsløp der de seks beste går til en pengestinn finale. Nordlendingen 6 Myr Faksen har allerede rasket med seg godt over 600 000 kroner i år etter blant annet å ha blitt toer i Kriteriet. Hesten er bra fra start og slett ikke utenkelig at Kai Johansen leder dette løpet rundt om.

3 Tangen Odin var treer i det svenske Kriteriet og femte i det norske, men skuffet vel egentlig en smule i begge løpene. Helt perfekte betingelser her og Høitomt er spennende gjestekusk. 9 Kleppe Slauren er nok blant de aller beste på kapasitet, men hesten vil ikke trave feilfritt. 11 Nordby Ask og 8 Tand Tuff har begge kapasitet til å blande seg inn i striden, vel og merke i en feilfri utgave.
Rangering V65-3: A: 6 B: 3-9-11-8 C: 5-1-4-10 D: 7-2

Annonse: Grøstad byr på et festobjekt i V75-4 på Jarlsberg lørdag og denne setter full fyr i kuponghaugen

V65-4 - Biri oppdretningsløp, kval 2. 2100 meter autostart.
Vi syner storfavoritten 2 Tema i dette løpet da hun for første gang på aldri så lenge skal møte gutta og setter 3 Gikling Lomeo først. Denne Lome Elden-sønnen er bra og har jevnt over stått på lange tillegg hver eneste gang på slutten, så også sist på Momarken. Nå er det endelig fremspor og vi innbiller oss at denne har mye å gå på.

2 Tema kommer til å bli stor favoritt, men møter altså hingster nå og bra hester. Imponerende vinner av Oaks etter tet hele veien på Momarken sist og Geir Vegard Gundersen vil nok prøve å lede hele veien her også. 4 Hellin Faxen var treer i det norske Kriteriet og har levert solide løp hver eneste gang.

10 Monster Monsun var solid i seiersløpet på Bergsåker sist og kan være en fidus. Trøndertrioen 11 Hongslojerven (veldig bra i Østersund sist), 8 Åsarappen (gedigne fartsressurser) og 1 Sterkar (mye bedre enn raden) er aktuelle på bred gardering i et halvskummelt løp.
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 2-4-10 C: 11-8-1-9-6-7 D: 5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Til tross for tolvtespor og sprint valgte vi å lansere 2 Marco Zoot mot storfavoritten Spirit Brodde for fjorten dager siden på Biri. Med fasit i hånd ble det et bomskudd. Nå er spor tolv byttet ut med spor to bak bilen og da lanserer vi hesten påny.

Vi tror nemlig at 1 Shiraz J.C. får det tøft med å stå imot en feilfri Marco Zoot. Shiraz j.C. innfridde som vår V65-banker på Biri 28. september fra tet og får trolig tet igjen, men motstanden er tøffere enn i seiersløpet da. 6 San Power M.B. var bra og overraskende vinner av et lunsjløp tredje sist og enda et hakk bedre i seiersløpet på Jarlsberg nest sist. Sist satt hesten langt bak i et temposvakt løp og da ble det vanskelig, men avslutningen var det lite å utsette på. Litt kjelkete spor her, men er i knallform.

Fra fine smygspor er både 9 Sharp Muscles (forbedret med løp i kroppen?), og 10 Pirat Viva (spennende etter pause) begge aktuelle dersom det blir litt tempo på forestillingen.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 1-6-9-10 C: 5-11-8-7-4-3

V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
1 Superatrix innfridde veldig lett som vår V65-banker på Biri for fjorten dager siden og Mikkelborg-hoppa har atter nydelige forutsetninger. Fra spor en bak startbilen er det ingen som overflyr henne og fra tet blir ikke hoppa lett å slå her. Galopperte seg imidlertid bort både nest sist og tredje sist og vi velger å spekulere litt.

6 Miraflores har levert bunnsolide løp i tøffe V75-løp gang på gang og selv om hoppa trolig må gjøre grovjobben selv her, er det ikke utenkelig at hun er god nok til å vinne fra dødens. 4 Shacklesonmyfeet er nok ikke i stand til å vinne fra dødens, men kan muligens få lederryggen og var ørlite forbedret sist og kusken er som kjent blant de beste.

3 Athena Rod er i riktig tøff hoppe som tåler å gjøre litt selv, mens 7 W.N.F.L. må ha mye tur fra dette sporet.
Rangering V5-4: A: 1 B: 6-4-3 C: 7-5-2-8

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Alle kan vinne, det er vårt umiddelbare inntrykk av V5-finalen som kun teller åtte hester. Vi sjansesetter 7 Turbin først da det er spennende med Tom Erik Solberg opp på denne. Var vel ikke som best sist, men viste bra form før det.

5 Tangen Jerkeld kunne aldri utfordre vår V5-banker Høiby Gullet sist, til tross for at han fikk lifte med i lederryggen og dermed fikk sjansen på siste indre. Formen er fortsatt tvilsom selv om det var litt bedring sist. 8 Rapp Odin er ikke god å bli klok på, men på en god dag springer han fort.

2 Solberg Rasken er i form, men spesielt glad i å vinne er han ikke. Vi betaler for samtlige selv om 1 Graneodin og 3 Skogbryn Røsten ikke har vist mye antydning til form i det siste.
Rangering V5-5: A: 7 B: 5-8-2-6 C: 4-1-2