*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre viser vei mot millionene

Denise F. Boko og Frode Hamre blir Nettavisens V75-banker på Leangen lørdag.

Det er dobbel sjuerpott i lørdagens V75 fra Leangen. For spillerne betyr det fantastiske betingelser og Nettavisen støtter seg på Frode Hamre i en strålende omgang.

04.10.14 20:45

Sportspills meny lørdag:
V5 Leangen lørdag: Silje var for god for V75
Dagens dobbel 1: Leicester blir bankeren
Dagens dobbel 2: Presset øker på Freedman
Dagens langskudd: Gedigen opptur etter Magath
Dagens singel: Tøft program for Atletico Madrid
Premier League: Skade- og karanteneoversikt

Norsk Rikstoto har valgt å legge litt om på sin jokerpott og jevnlig komme med konseptet «Dobbel 7’er-pott» på V75. Lørdag er det premiere for nysatsingen og Rikstoto legger like mye i sjuerpotten som spillerne gjør denne lørdagen.

-Sammen med nesten 800.000 i jackpot fra søndagens V75 på Solvalla der ingen maktet sju rette, betyr det at en alenekupong sannsynligvis vinner over 18 mill på V75 lørdag på Leangen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Spillemessig er det en meget spennende omgang som venter og i tillegg er det altså strålende forutsetninger for de som leverer V75 denne lørdagen. Sju rette vil være verd det dobbelte av hva det ellers ville være verd i en ordinær omgang.

Det er altså Leangen travbane i Trondheim som står som arrangør når Norsk Rikstoto byr på dobbel sjuerpott og spillemessig er det en omgang som ser passe utfordrende ut og der Frode Hamres stallhester nær sagt som vanlig står i fokus når det dreier seg om V75. Frode Hamres hester blir spillefavoritt i tre av de sju V75-løpene og i tillegg blir Thai Armani hardt betrodd i V75-3. Nettavisens V75-banker dukker opp allerede i V75-1.

Kun galopp imot?
Det handler om den meget flotte fireårshoppa 6 Denise F. Boko. Hoppa gjorde faktisk et kanonløp sist på Forus i et V75-løp til tross for kun fjerdeplass. Havnet langt bak fra start da, og måtte via svært drøye spor i den siste svingen. Nest sist var hoppa knallgod vinner fra dødens/tet på Sørlandet på sterk tid. Mostandsmessig er det ingen tøff motstand lørdag og når Bo Westergaards duo har trukket bakspor, lukter dette Denise F. Boko alle veier. Vi tror på tidlig tet og da skal dette løpet være kjørt. Nettavisens klare V75-banker lørdag.
Rangering V75-1: A: 6 B: 12-11-4 C: 9-10-2-3-8-7-1-5

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED



Klar bankerkandidat også i V75-2
Erik Garbergs æresløp kan friste med en førstepremie på 70 000 kroner når endel av landets kaldblodsfireåringer setter hverandre stevne i det første fireårsløpet etter Derby. Klar favoritt og bankeralternativ synes vi tredjehesten fra Derby, 8 Fjord Jerven, må være. Var soleklar toer når han galopperte midt på oppløpet i Derby og gikk glipp av en godt betalt andreplass. Kom heldigvis nedpå igjen til tredje, men hadde vært langt foran flere av konkurrentene her uten galoppen. 40 meter tillegg betyr lite i et felt med kun åtte startende. Vi bankerspiller på det minste V75-forslaget.

På det mellomste tar vi med 5 Gull Tider. Tom Erik Solberg varsler at han skal kjøre unna så lenge det går fra strek, og vi har sett mange eksempler på hvor "skumle" strekhestene kan være i slike løp. På det største betaler vi også for 6 Tin Balder som gjorde en bra innsats i Derby, men trolig hadde vært ca 30 meter bak Fjord Jerven dersom ikke sistnevnte hadde galoppert. det betyr at vi må droppe 7 Odd Herakles på våre spilleforslag, og det er under meget sterk tvil, men pengesekken strekker ikke til.
Rangering V75-2: A: 8 B: 5-6-7 C: 4 D: 3-2-1

De siste skal bli de første
Til tross for resonnementet på Gull Tider i V75-2, synes vi to hester skiller seg klart ut i V75-3, selv om begge starter fra 40 meter tillegg. I et meget svakt felt til å være V75, må vel dette handle om 13 F.X. Pips og 14 Thai Armani. Vi er usikre på at hva at et par av strekhestene kan prestere og på systemspillene betaler vi for noen av dem.

13 F.X. Pips måtte overraskende nok strekke våpen for treårige Indoor Voives i Grunndivisjonsfinalen på Bjerke for fire uker siden. Ikke fordi Indoor Voices er en dårlig hest, men fra tet trodde nok mange at Pipsen skulle vinne. Husbyn-traveren gjorde dog ikke noe dårlig løp og har vist at han tåler å gjøre mye selv.

Det har også Frode Hamres 14 Thai Armani vist at han kan og i selve Derby satt hesten fast i tredje par innvendig med det som lignet vinnerkrefter. I kvalløpet tredje sist overbeviste hesten med seier fra dødens. To hester blir vårt lås i V75-3, selv om vi spesielt er usikre på hvor bra 5 Millroyce er fra strek.
Rangering V75-3: A: 13-14 B: 5-1-8 C: 12-10-3-6-9-7 D: 2

Kan være lørdagens godbit
Den dyktige amatøren Ragnar Fremstad har en meget fin hest i 12 Røyns Kasper. Hesten kommer ut i V75-4 der Jomar Blekkan blir stor favoritt med 2 B.B. Petter N.. Røyns Kasper holder hysterisk form og gjorde et kanonløp etter tidlig galopp sist. Fra et flott startspor på 20 meter tillegg, varsler Fremstad full gass fra start og vi setter formhesten først på vår rank.

Fireårige 2 B.B. Petter N. blir altså stor favoritt. Men denne karen er egenrådig og ikke til å stole på. Her vil nok Blekkan satse mot tidlig tet og kan selvsagt holde unna derfra. Også 1 Stjerneper er av den litt egenrådige typen, men fra spor en i volta på strek blir jo dette et perfekt løp. Sammen med sindige Tor Wollebæk kan det gå for hesten som er kraftig på vei opp i form igjen etter en liten formsvikt. V75-spesialisten 15 Eikprins har trukket et vrient bakspor på tillegg. Gjorde et toppløp sist det var V75 på Leangen (26. juli) og vant overbevisende da. Ikke like god i sin siste start, men har vist at han duger i grunnlaget sitt (og fikset blant annet Nettavisen 750 000 kroner i V75-gevinster i august i fjor).

Thomas Mjøen varsler for 10 Lykkje Svarten som han vant med sist (velger selv 11 Vladimir som han kusker til vanlig også). Lykkje Svarten er svært variabel i humøret, men på en god dag kan han vinne. Disse fem får plass på våre to minste V75-forslag. På det største betaler vi også for ex-seiersmaskinen 13 Husankongen. Hesten har faktisk ikke vunnet i år på åtte starter, men står med 14 seire på 41 starter i karrieren. Husankongen har vist litt fremgang i det siste, og lørdag setter ustoppelige Tom Erik Solberg seg opp i sulkyen. Hesten har springspor fra 20 meter tillegg. Se opp.
Rangering V75-4/V4-1: A: 12 B: 2-1-15-10-13 C: 11-7-6-3-9-8 D: 4-5-14

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Skummelt i V75-5
All den tid seiersmaskinen og fenomenet Lannem Silje sitt løp er satt utenfor V75-spillet, blir det satt inn et vanlig grunnlagsløp i V75 denne lørdagen.

Ved første øyekast kan V75-5 virke åpen, men vi tror klart mest på fire hester og setter formhesten 9 Remspik først på vår rangering. Kai Johansen setter seg opp lørdag og da er det best å være på vakt. 5 Raymon kommer til å bli ganske klar favoritt etter sitt sterke seiersløp sist. Men det var på sprint. Raymon er ikke glad for de 500 ekstra metrene og blir kun en garderingshest for oss.

8 Tøff er kanskje den beste hesten og den svært dyktige amatørkusken Frank Westberg er optimist. Sammen med den trolige tethesten 4 Eie Buster blir disse fire markert på samtlige V75-forslag.

Vi vurderte også å ta med 3 Ruskeli Scott på det største forslaget. Men hesten har ikke imponert oss veldig tidligere, og selv om trener Kjell Vidar Braaten varsler for denne velger vi å stå på fire hester på samtlige V75-forslag, uten at det er hundre prosent garanti for at det rekker i et uggent løp.
Rangering V75-5: A: 9 B: 5-8-4 C: 3-11-12-13-7-6-10-2-1

Bakspor er alltid grunn til uro
Det er ingen tvil om at 9 Denver er den beste hesten i V75-6, men det er større favoritter enn Denver som har tapt fra andre rekke bak bilen. De tre siste seirene er alle kommet fra tet, og vi har mer enn en gang sett at hester er sårbare fra bakspor. Uansett så blir hesten vår favoritt, men vi velger å gardere.

Først med dyktige 3 RocknRoll Fi som imponerte storveis i norgesdebuten. Tok da ned en så bra hest som Novel Broline fra dødens, men var ikke like imponerende sist selv om det ble enkel seier. Spor tre er perfekte forutsetninger bak bilen og det første motbudet til favoritten. 2 Glad Hall T. lignet en vinner i Hoppederbyet midt i den siste svingen. Men var sjanseløs til å svare når Björn Goop satte full fart på Claudia B.R. Holdt uansett flott til andre og kan få tidlig tet her om hoppa løser like bra som i Hoppederby. Disse tre får plass på vårt minste V75-forslag.

På det mellomste og det største betaler vi også for 7 Obi. Basert på prestasjonene tidligere i år, skulle nesten hesten vært favoritt her. Men i likhet med en rekke av Trond Anderssens stallhester har det vært formsvikt en periode. Nå er det ting som tyder på at stallhestene er tilbake i form (ref Escape Boko og Mr X.F. Royal på Bjerke onsdag) og det er ikke helt utenkelig at Obi kan være tethesten ut av den første svingen her.
Rangering V75-6/DD-1: A: 9 B: 3-2-7 C: 5-10-12-11-4-1 D: 5-8

Hamre-dominans også i V75-7?
Vi krysser tre hester i V75-7 på de to minste V75-forslagene, men sper på med ytterligere tre hester på det største.

Fremst på rangeringen setter vi Amanda Robertsen og 9 Seaborn Simona. 21. juni kom Seaborn Simona akkurat for sent til å hente ned vinneren Thai Broadway i Shan Rags æresløp. Etter det løpet har det vært litt i dur og moll, men i sine tre siste løp har Super News-hoppa vist strålende form. Spor ni bak startbilen kan bli helt perfekt i et løp det lukter tempo. I DD-spillet må vi teste et bankerspill på hesten.

HTML EMBED


Til tross for at 11 Bruno Di Quattro har vunnet 10 løp på 16 starter i år, så blir ikke hesten mer enn et fjerdevalg i spillet. Tøffingen Bruno Di Quattro drar garantert fordel av Leangens lange oppløp og må være en het seierskandidat her. 2 Credicity har gjort seg helt om de siste månedene. Hesten var gjerne avhengig av å få det servert tidligere, men tåler nå å bli brukt underveis og fra et strålende startspor kan dette bety tet hele veien for spillefavoritten.

4 Thai Investment har vært et stallskrik i sine fem siste starter uten å innfri, og kommer til å bli det også denne lørdagen. Går riktignok ned en klasse lørdag, men ble frakjørt med 20 meter av Denver sist. Fra tet eller smygløp kan vi se hesten vinne dette, men vi velger å plassere mye spilte Thai Investment litt ned på vår rangering.

5 Nozler vant til pene oddser som et av våre objekter fjerde sist. Dessverre er Nozler litt for dårlig fra start og får derfor litt langt fram. Men det lukter tempo her og da kan hesten rekke fram. Helt ute på kanten betaler vi også for 10 Preston. Det skal nok klaffe betydelig fra bakspor og kanskje hesten heller ikke er god nok til å vinne. Men blir så lite spilt at vi betaler. Seks hester skal rekke i V75-7.
Rangering V75-7/DD-1: A: 9 B: 11-2-4-5-10 C: 1-7-8-3-12 D: 8






Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag