*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hamre viser veien mot V75-millionene

Winmecredit og kusk Frode Hamre blir en av dagens tyngste favoritter. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Bankeren går ned en klasse! Spennende alternativ banker! Storfavoritt i trøbbel! Drammen byr på en herlig V75-omgang lørdag. Millionutbetaling i vente!?

16.03.15 15:14

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Supertalent i årsdebut
V65/V4 Solvalla: Stjernekusken får tillit
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Oddsdobbel 1: Hockeydobbel til fin odds
Oddsdobbel 2: Helsprekt Ligue 2-spill
VM skiskyting: Laura vil ha tysk gull

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Vi har gjort det skarpt i V75-spillet de siste mnd, og her er noen av de høydepunktene som vi husker best:

Lørdag 6/12-14 – Drammen travbane : Over 800 000 kr innspilt. 38 andelslag gikk inn med sju rette og betalte tilbake mellom 18 000 og 25 000 kroner per stykk. De aller fleste andelslagene koster mellom 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

Lørdag 20/12-14 – Bjerke travbane: Over 300 000 innspilt. 25 andelslag med sju rette til en snittutbetaling på kr 12 250. De aller fleste andelslagene koster mellom 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Lørdag 24/1-15 – Leangen tragvbane: Over 1,2 millioner innspilt. Hele 46 andelslag inn med sju rette og snittutbetaling på ca 26 000 kroner. Mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200.

Lørdag 21/2-15 – Bergen travpark: Over 800 000 innspilt. 160 andelslag inn med sju rette og drøye 5 000 tilbake på hvert av dem. . De aller fleste andelslagene koster mellom 500, 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

Det betyr 3,1 millioner kroner innspilt bare på disse fire omgangene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På lørdag er vi igjen på hugget, og glem ikke at det ligger hele 13 millioner å venter på en alenevinner. Dagens banker for oss er 6 Flying Power SS (V75-4), og vi tror MYE på at den leder fra start til mål. Skal du ha en frekk alternativ banker så er 3 Hero Stone (V75-2) klart spennende. Skulle den komme seg foran så er normalt sett løpet kjørt... Vi kan ellers by på følgende denne lørdagen:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-1 : 11 Lome Oda – Kom ut i John Hasle regi sist, og den gjør et sterkt løp første gangen ut etter pause. Drar med seg S.T.C.C. Faksa i sporene, og fullfører meget bra. Hadde ikke vært på bane før det løpet så den kan ventes enda et knepp forbedret til denne oppgaven. Her gjelder det for Dagfinn Aarum å få så mange hester i mellom seg og de på lengst tillegg som mulig for da er sjansene hans best. Dog blir ikke dette noe lett løp å kjøre for den dyktige kusken. Rapportene på Lome Oda er strålende før denne oppgaven, og vi må bare prøve oss. 14 Ulsrud Tea – På normal form så hadde hun vært overlegen. Nå er formen noe usikker, og den var ikke mer enn helt OK sist etter pause. Er 40m billigere ute enn sist den møtte S.T.C.C. Faksa, og på den utregningen så er selvfølgelig Ulsrud Tea helaktuell i slike omgivelser. MÅ MED PÅ ALT! 15 S.T.C.C. Faksa – Så mør ut når den feilet på Leangen, og den hadde ikke vunnet der. Drammen er heller ingen ønske arena for S.T.C.C. Faksa med sitt korte oppløp. S.T.C.C. Faksa er god nok, men vi må innrømme at vi er spent på den etter langturen til Trondheim. Slike reiser koster ofte litt mer enn det smaker. En mye spilt hest er for oss kun en liten outsider lørdag.

Vår rangering : A : 11-14 B : 15-10 C : 2-3-4-1-9-8-5-13-12 D : 7

V75-2 : 3 Hero Stone – Var RÅLEKKER til seier sist, og vi har aldri sett denne finere noen gang. Går 13,2 s 500m i søla, og den kom til mål helt ubrukt. Startsiden her er viktig, men skulle Svein Ove Wassberg greie å komme seg til tet med vårt drag, ja, da er dette løpet kjørt. Da taper den ikke om den leverer som den skal. Vår ide! 1 Mocha Motion – Ble det feil for sist, og den ble mør tilslutt. Gangen før så vant den enkelt fra tet. Er kjapp i uttaket, og greier Ida Beathe Olsen å forsvare sitt innerspor så snakker vi om en flott sjanse for tet og slutt. Vi har solid tro på at en av disse to vinner løpet. Garderer man videre så finnes det flere aktuelle i det vi mener er et svakt løp.

Vår rangering : A : 3-1 B : 8-11-7-9 C : 5-10-2-6-4-12 D : -

V75-3 : 12 Myrviks Anton – Er UTROLIG BRA på ren speed, og kjører Gunnar Austevoll her defensivt så er vi inne på at han kan felle alt tilslutt med hesten sin voldsomme fart. Vant lett sist, og den er i en strålende form for tiden. Her ventet på denne oppgaven, og sjansene burde også være god! 4 Brenne Jærven – Trodde vi MYE på nest sist, og da holdt den lekestue fra tet. Nå sist på en lengre distanse så ble den mør i beina tilslutt, men den fullførte klart bra med tanke på at den fikk trykk underveis. Distansen er uansett ikke noe pluss, og vi er spent her om den igjen får trykk på seg. Da er nemlig favoritten i trøbbel. 3 Gregorious – Har alltid vist kapasitet, men nå er den likevel bedre enn noen gang. Har gjort to enormt sterke løp på slutten, og nest sist så har vi meget solide 26,6/1900m på klokken med krefter igjen etter galopp. Takler distansen bedre enn de fleste, og den skal med på alle seriøse bonger lørdag.

Vår rangering : A : 12-4-3 B : 1-5 C : 10-2-6-7-8-11 D : 9

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-4 : 6 Flying Power – Har et drømmeløp foran seg her, og MYE taler for at vi snakker om tet og slutt. Nest sist så spant den til tidlig til tet selv om Frode Hamre bommet starten litt etter en omstart. Er brennkvikk ut på volte, og her blir det tet. Møtte for gode hester sist, men går nå ned et par klasser. På en rask bane blir den ikke enkel å fange, og vi kan ikke gjøre annet enn å ha tro på favoritten. 10 Fantasy D’Estino – Er ordentlig pågang nå, og ikke noe er mer gøy enn det når vi her snakker om en Folkehest. Gjør en strålende sisterunde sist, og vi har faktisk 13,7 s 1000m på klokken med krefter igjen. Skal tidlig på bongen om man garderer favoritten. 2 Semper Fi – Er bra for klassen, og normalt sett så takler den sporet. Må uansett gjøre grovjobben selv her om ikke noe uforutsett skjer, og det kan vise seg å bli i tøffeste laget. Mini-outsider som skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 6 B : 10-2-3 C : 7-9-1-5-4 D : 12-11

V75-5 : 2 Kenni Island – Debuterte i ny regi nest sist, og med engang den var i mål så var vi skuffet over innsatsen. Ble dog kun plukket ned av J.C. Superstar, og den har trossalt radet opp… Nå sist var Kenny Island syk, og det løpet kan man bare se bort fra. Sitter tidlig i tet på lørdag, og her blir det ikke tempo om Restless Cash feiler. Kenni Island har da en meget bra sjanse i riktige omgivelser. 10 Andovers Victory – Skorykk på denne var ren dynamitt sist. Så nemlig helt lysende ut, og nedover oppløpet så bare danset den i fra. Vi har 13,0 s 1000m / 10,9 s 500m på klokken, og det virket den omtrent ubrukt på. Regnes ved skorykk påny, ellers har den ikke vist all verden, og da er den kun en bitteliten outsider. 5 Restless Cash – Er dum i «nøtten», og den oppfører seg lite voksent i banen. Er best på kapasitet, men med et spor midt bak bilen så er galopprisikoen skyhøy. Er kun en liten outsider som blir med pga sin flotte kapasitet.

Vår rangering : A : 2 B : 10-5 C : 9-7-6-4-3-12-1-11-8 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-6 : 5 Winmecredit – Henter normalt sett ikke en lengde på I’M The Answer, og det gjør oss noe usikker på favoritten. Vi setter dog favoritten først da den har vært knallgod over en lengre periode. Nå sist på Solvalla er den strålende etter en tøff åpning, og den taper da kun for Digital Inc. Er grønne lykter om den skulle bli sluppet til tet, men får den svar, ja, da er det ikke helt grønt lys. 4 I’M The Answer - Leder faktisk 8-4 i innbyrdes oppgjør mot favoritten, og vi likte den skarpt nå sist etter pause hvor den leverer et oppløp i 09 fart. Lars Anvar Kolle opp føles spennende, og fra tet så har denne outsideren en bra sjanse! OBS! 2 Premance Simoni – Har vært brenngod etter den kom inn på stallen til Frode, og Atle. Nå er det ut mot eliten, men blir det kjøring mellom de vi tror mest på, ja, da kan dette åpne seg opp, og da skal denne formtoppede damen ikke dømmes ut.

Vår rangering : A : 5-4 B : 2-3-9 C : 8-6 D : 1-7-10

V75-7 : 11 Kringelandtellus – Er mer stabil enn favorittene, og på ren kapasitet så er det nok bare Fjord Jerven som kanskje er hakket bedre. Med tanke på at sistnevnte har vært ustabil den siste tiden så velger vi å gå for en hest som er i sitt livs-form. 11 Kringelandtellus var helt RÅ som vår alternative banker sist, og den gjør rett og slett et enormt løp til seier etter en alt annet enn enkel reise. Gangen før så feiler den i angrep, men den går gnistrende i kulissene, og på vår klokke står det 19,0 s 400m med alt igjen. Blir garantert mye mindre spilt enn favorittene, men det mener vi er feil, og roper et varsko! 15 Fjord Jerven – Har tullet de siste to gangene, og det gjør oss usikker. Nå kommer den ut igjen etter pause, og rapportene på den er strålende. Vi vil dog se denne i en feilfri utgave igjen før vi heiser den helt til topps på ranken, men i a-gruppen skal den selvfølgelig. 14 Nyland – Har gjort gode løp mellom galoppene de siste gangene. Eirik Høitomt har et godt tak på den, og galopprisikoen er betydelig mindre med han som kusk. Klaffer det fra tillegget så kan det endelig være duket igjen. Disse tre hestene høyer seg MYE over de andre.

Vår rangering : A : 11-15-14 B : 4-1-7-2 C : 3-12-5-13-6-9 D : 10-8

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 9 Xantippe – Er ikke noe stabilt kort, og nå sist var det kun mestertakter av Åsbjørn Tengsareid i den siste svingen som forhindret en ny galopp. Er dog en formtoppet dame med riktig innstilling de gangene den går feilfritt, og i dette feltet vil det være et stort pluss. Her finnes det nemlig ikke mange hester som er harde i skallen sin… OBS! 1 Yentl – Lå Eirik Høitomt svært lavt med sist, men hesten gjør et strålende løp etter galopp, og den har full spenst over mål. Sporet på lørdag er sjansebetont, men løser det seg, ja, da er den helt sikkert med på foto! 2 Tina Invalley – Viste dårlig skalle i fjor, men ble også matchet i tøffe omgivelser. Fyker normalt sett til tet her, og den skal bli spennende å følge i årsdebuten. Outsider!

Vår rangering : A : 9 B : 1-2-7 C : 11-5-10-4-3-8-12-6 D : -

V5-2 : 10 Nordby Vår – Et nytt meget åpent løp hvor vi prøver oss med en frekkis. Vrakhesten til Tom Erik Solberg gikk nemlig enormt bra etter galopp sist, og vi hadde faktisk knallsterke 25,4 s 900m på den med krefter igjen. Eirik Høitomt opp på en litt småvrien «kalding» er aldri feil, og den er ikke ueffen her med flyt! 8 Trø Hera – Er ikke veldig enkel å kjøre. Hadde Øystein Tjomsland kjørt, ja, da hadde vi vurdert et bankerspill for det dreier seg om feltes beste hest. Skal uansett tidlig på med Vidar, men nå er den kun en stor outsider for oss. 3 Alm Borka – Gjør et BRA løp sist, men ble altså plukket ned oppunder mål. Har nå fått seg noen løp i kroppen, og skulle den komme seg tidlig foran her så dreier det seg om en BRA mulighet!

Vår rangering : A : 10-8-3 B : 12-5-4-11 C : 1-2-9-6-7 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.