Handicap gir stor utbetaling

Elione Chaves er som vanlig aktuell jockey på Täby.
Elione Chaves er som vanlig aktuell jockey på Täby.

Täby galopp byr på fire såkalte handicapløp innenfor V4-spillet søndag ettermiddag og da er det igjen duket for flott utbetaling i galoppspillet.

Sportspills meny søndag:
V64 Axevalla: Jakobsson er nøkkelen
V65 Drammen: Siri fikser søndagscashen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det er duket for en hektisk søndag på trav- og galoppfronten. Hele fire stevner skal vi gjennom, der det hele starter med V4 og V5 fra Täby galoppbane. Litt senere på ettermiddag er Axevalla vertskap for søndagens V64-omgang fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


De norske innslagene denne søndagen er ettermiddags-V5 fra Harstad, før Drammen travbane avrunder søndagen med internasjonal V65 søndag kveld.

Her skal det dog handle om galopp og om Täby galoppbane. Søndagens V4 på Täby er av det åpne slaget med fire handicap-løp. Vi tror det blir en god utbetaling, og ikke minst er det vrient å finne en banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


6 Parity Peas er den beste hesten i V4-1, men forrige start var på en dag nær for ett år siden. Vi satser på å komme gjennom de to første avdelingene relativt billig, for det er meget krevende mot slutten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Heller ikke i V5 er det en klar banker, men vi tror det går an å løse de to første avdelingene på to ganger to. Norske 1 Sweety kan være en vinner i V5-2. Hun har vunnet kun ett løp i år, og det var også i Sverige. Denne ble dog strøket sent lørdag kveld og da bankerspiller vi 2 Banksy på de to minste forslagene, men tar med 4 Inez på de større forslagene. De tre siste avdelingene er åpne.