Handicap gir storutbetaling

Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Täby.
Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Täby.

Med tre såkalte handicapløp innenfor V4-spillet på Täby galoppbane onsdag, er det duket for ny solid utbetaling.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

God onsdag til Nettavisen/Sportspills trofaste trav- og galoppentusiaster. Med fare for å gjenta seg selv for ofte. Tre dager igjen til lørdagens felles nordiske V75-omgang på Färjestad. Her er det altså DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdag skal det imidlertid handle om galopp med V4 og V5 fra Täby og en flott V65-omgang fra Bjerke travbane.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Onsdagens V4 på Täby er ikke av de enkleste. De tre første avdelingene er handicapløp, hvor hestene i teorien skulle komme likt i mål. Men form, distanse, underlag og jockeyenes prestasjoner gjør at det ikke blir slik.

I V4-4 burde det være lettere å vurdere, men hestene med høyest formtall har ikke form å skryte av. Dessuten har flere hatt lang pause, og svaret på hvordan det slår ut får vi ofte først svar på i selve løpet.

Vi spiller bankerfritt i V4, men bankerspiller 3 Mummy's Grand i V4-2 på det aller minste V4-forslaget. På de to største betaler vi dog for 2 Foot Tapper (Per-Anders Gråberg) og 7 Eldivo (Jacob Johansen) i tillegg.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Banker i V5
Forrige onsdag var vår banker en toåring hos Patrick Wahl, ridd av Carlos Lopez. Nå er det samme konstellasjon igjen, og vi håper det går like bra. 5 Lendas er meget lovende og står alene i V5-3.