Gå til sidens hovedinnhold

Hansen jakter mer

Håkon Einar Hansen hadde gedigen klaff med Bjerketipsene igår. Torsdag setter han V65-pengene på Magnus T. Gundersen på Klosterskogen.

Onsdagens V65-omgang på Bjerke var av det vriene slaget, men undertegnede løste rebusen på en rekke andelslag på Eksperten. Hele tolv andelslag gikk inn med seks rette, og når utbetalingen for seks rette landet på meget pene 27 472 kroner og fem rette ga en utbetaling på kr 517, ble det voldsom uttelling.

De tolv andelslagene betalte i snitt ut kr 35 000, og veldig morsomt var det at to av disse andelslagene var satt opp med fem andeler à kr 100. De som investerte en hundrelapp i et av disse to lagene, kunne hente tilbake meget spreke 6 942 kroner. Totalt spilte jeg inn over 450 000 kroner på Eksperten onsdag, og det er nye vinnersjanser på Klosterskogen i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen

V65 kl. 18.30

V5 kl. 19.41

DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Sønnen følger opp

Eplet faller ikke langt i fra stammen er et godt gammelt ordtak, og når det gjelder Magnus T. Gundersen, ser han ut til å følge i sin fars fotspor. Far Geir V. Gundersen har oppleved stor suksess i løpsbanen i lang tid, og nå ser det også ut til at sønnen Magnus, kan ha en lysende fin karriere foran seg.

På blott 50 kjørte løp så langt i karrieren har Magnus vunnet hele 14 løp, og på Klosterskogen i kveld setter han seg opp bak vår banker. Da snakker vi om 6 Memory`s Boy i et ungdommsløp i V65-4, og vi tror Magnus sitter tidlig i tet med 8-åringen. Topp vinnersjanse i så fall, og det er et andrevalg.

Memory`s Boy holder uforandret fin form (tredje på 15.3 full vei i den siste starten bak bedre konkurrenter enn dagens), og vi tror han bokfører årets andre triumf i kveld. Vi er litt skeptiske til om favoritten 9 Supreme Sugar takler dagens arena (litt skjev), og da bankerspiller vi nestfavoritten i løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Tre hester gjør opp
I et kaldblodsløp i V65-2 synes vi det ligner det heldekk med tre hester, og på lillebongen bankerspiller vi 4 Lyn Rappa. Vi bankerspilte 4-årshoppa i årsdebuten, men der kunne hun ikke bli bedre enn tredje på 27.9 full vei. Gikk godt der, og løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort godt.

Et vel så godt løp som førstnevnte gikk 1 Vestpol Dronninga i samløp sist (fikk femte på 28.5 full vei med innlagt galopp), og hun dukker nå opp i regi Eirik Høitomt. Spennende det, og hun har kun 6% av innsatsene på seg. Det er intet å utsette på formen til 6 Valle Fryd, og hun er aktuell feilfritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Vi prøver å spille vekk storfavoritten

I et nytt kaldblodsløp i V65-5 blir 10 Brødsjø Odin storfavoritt med 55% av innsatsene på seg, og det er kanskje ikke så rart. 5-åringen har vunnet to av de tre siste startene, og han hr vært god. Enkelt ved triumfen på 27.5 full vei i den siste starten, men bakspor på en sprint i Skien er litt sjanseartet.

Da velger vi å gardere, og tidlig aktuell ved favorittfall skal 6 Valle Jerven være. Han gjør stort sett som han vil (bremser litt til slutt alt for ofte), men legger han godvljen til, kan han vinne. Han fikk tredje på 27.6 over en sprint bak gode H.G. Imar og Alm Kiwi sist, og da er det litt enklere i mot i kveld.

Fra Bergen kommer 4 Bottolf til start med fin form (vant på 28.8 full vei i den siste starten, og han har sprintet på 25-tallet flere ganger før), og han er kvikk i vei. Lars T. Hauge tar neppe den lange turen uten litt ambisjoner, og vi krysser. Fint til står også 3 Eskelands Bror, og han kan sprinte fort.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken