Hansen kan gjøre deg rik

Foto: Paul Weaver

Travekspert Håkon Einar Hansen har satt ni strake bankere og jager sin tiende strake under Bjerkes jackpotomgang onsdag kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, og tipsene er naturligvis utarbeidet av Håkon Einar Hansen.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: Motivasjonsdobbel fra Hockeyallsvenskan
Tippetips: Liverpool må ha suksess

OPPDATERT ONSDAG KVELD: Håkon Einar Hansen holdt ord og satt sin tiende strake banker på Bjerke i kveld. Dessverre ble det kun en femmer på de to minste spilleforslagene (297 kr tilbake på hvert av dem og snaue 100 kr i pluss for dem som spilte det minste). Men Hansen berget stumpene og vel så det i V5-spillet. Hans minste spilleforslag på kun 120 kr betalte tilbake praktfulle 3 109 kroner. Og i DD-spillet betalte hans største forslag (innl.pris kr 400) pene 952 kr tilbake. Gratulerer til dere som har fulgt hans tips i kveld.

Onsdagen er det nok å ta tak i for de norske spillerne, og det hele starter opp med lunsjtrav til Bergsåker i Sverige. Det fortsetter så på ettermiddagen med spill til en V5-omgang på Århus i Danmark, mens det hele avsluttes med en veldig spennende jackpot-omgang til landets hovedbane Bjerke med litt over 1.5 millioner kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg til dette kan vi også spille til DD til løpene på Solvalla på kvelden, og da bør det være nok av utfordringer å ta tak i for de norske spillerne denne onsdagen.

Vi har tips til Bergsåker og Bjerke, og vi på Sportspill fortsetter å heve flotte gevinster på våre utlagte tips og spill. På Leangen på mandag kunne de som spilte det minste forslaget på 192 kroner i B-spillet hente ut flotte 1223 kroner, og på ny ble det suksess i DD-spillet både i Trondheim og på Færjestad i Sverige. I den spilleformen satt begge de to største forslagene til en utbetaling på hhv 800 og 2000 kroner, og vi fulgte opp med nye 11 000 kroner innspilt i går tirsdag!

Der ble det full klaff i lunsjen på Biri, og de som spilte det minste V5-forslaget på 150 kroner kunne inkassere meget pene 2048 kroner der. Det fortsatte så på kvelden med klaff i DD-spillet både på Jägersro i Sverige og på Forus her hjemme, og de som spilte det minste DD-forslaget på 200 kroner i Sverige kunne gå i lukene å hente ut flotte 1500 kroner! Vi satser på at den flotte trenden holder seg i kveld, og vi tror danske Bo Westergård forsyner seg grovt av premiefatet i kveld!

Sitter den tiende strake?
Når vi først er i gang med å skryte (og det må vi jo gjøre når det går bra), kan vi komme med et lite tillegg! Undertegnede har satt de ni siste foreslåtte bankerne siden forrige søndag, og på de spillene har det blitt flotte 47 000 kroner innspilt (det må være bra)! Da satser jeg på å sette den tiende strake bankeren i kveld, og jag landet til slutt på 5 Nougat Ås i et flott sprintløp for varmblodshester i V65-5.

Det har vært litt stille rundt Bo Westergaard i vinter (King Creole E.P., og noen andre har dog vist solide takter), men på Forus i går fikk vi en klar indikasjon på hva vi har i vente utover våren og sommeren. I Stavanger ble det nemlig hele fire triumfer på dansken, og til løpene på Bjerke i kveld sender han ut tre hester med solide vinnersjanser i V65-spillet.

Nougat Ås er herdet i meget tøffe omgivelser i harde V75-løp på den andre siden av grensen i vinter, og dersom han presterer noe tilsvarende av det han viste frem ved triumfen på flotte 13.1 over aktuell distanse i den nest siste starten, ja så ser dagens konkurrenter kun bakskoene av den svært kapable Striking Sabrah-sønnen i kveld. Hesten så rett og slett strålende den dagen, og vi synes det har vært endel utur med i bildet ved galoppene i et par av de siste løpene.

Ble etter vårt skjønn kjørt veldig tøft via sporene i den siste svingen i den siste starten, og da ble det galopp litt ut på oppløpet. Gikk da glipp av en fremskutt plassering, og en lav 14-tid full vei. Kun galoppert i to av tolv løp i karrieren, og da skal han ikke vær spesielt usikker. Vært stabil bak bilen i første rekke, og vi tror ingen nekter ham teten i kveld. Når den antatt tøffeste i mot (8 Megamuscle får det tøft fra "dødens") står vanskelig til, synes vi det er klar fordel vår banker.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 5 B: 8-2-11-4 C: 3-1-12-6-9-7-10

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2310 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et flott varmblodsløp med en rekke lovende ungdommer innleder denne V65-rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Fem hester hever seg dog litt over mengden, og fremst setter vi 4 Gigant Super. Imponerte ved triumfen på 16.1 full vei i den nest siste starten, og etter pause er treningsrapportene gode.

Vi ble litt tatt bort av 13 Bear Beta ved triumfen på 15.5 over en sprint i den siste starten, men 4-åringen var da klart bedre enn ved seieren på 17.4 full vei forut for den starten. Travet fløt langt bedre, og han var klart piggere sist. Han står sjanseartet til i kveld, men med litt flyt på veien dukker han opp i fremste rekke.

Annonse: Fulgte en millionhest til døren. Øivind Grøstad byr på et sjokk i V65-1 på Bjerke i kveld

Vi bankerspilte 5 Diamond Of' Em med hell i den siste starten ved triumfen på 18.3 full vei, og det var herlig stil på 4-årshoppa ved den anledningen. Litt tøffere i mot i kveld, men dette virker til å være en traver av rett sort. Flirtin Man-datteren er i rivende utvikling, og vi tror ikke hun gjør seg bort her heller.

Det ble stive bein til slutt for 11 Paparazzi Please i debuten for Frode Hamre, men 5-åringen rapporteres å være skjerpet i trening forut for kveldens dyst (støter heller ikke på Cherry Va Bene&Co denne gangen slik som sist). Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 2 Quelque Part, og vi krysser tidlig.

Vår rangering V65-1: A: 4 B: 13-5-11-2 C: 6-9-10-15-12-7-3-14-8-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-2, 2140 meter voltestart
Vinnerkandidatene er mange også i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, men vi heiser opp fire hester. To hester kan dog være nok, og da snakker vi om duoen 1 Arwen og 6 Aaby Elda. Førstnevnte fikk sølv på 31.4 full vei i den siste starten, og hun stred da tappert til slutt etter en litt tøff åpning på løpet.

Sistnevnte ble da for tøff til slutt ved triumfen på 31.3 full vei, og 6-årshoppa til Jørn Fostvedt kan meget vel legge på til sin andre strake triumf i kveld. Hun virker til å være en type som tåler å gå litt, og det kan være slik at Elding-datteren må avgjøre løpet til sin fordel via den tunge veien utvendig i kveld.

Det kan gå veien, men dersom det blir alt for tøff kjøring mellom de to der fremme i front kan de by inn andre hester inn i matchen. Det var ikke voldsomt tøft i mot for noen av dem i den siste starten, og vi synes duoen 8 Edda Kosa og 10 Tori Huldra er hakket tøffere konkurrenter i mot ved denne anledningen.

Det ble litt feil for 8 Edda Kosa i den siste starten, men vi tror formen er uforandret fin (vant lett på 29.7 over en sprint i den nest siste starten). Det ble en enkel seier for 10 Tori Huldra på 32.2 full vei i den siste starten (virker til å ha funnet et nytt gir), og hun gikk sterke 29.4 full vei til sølv forut for den starten.

Vår rangering V65-2: A: 6 B: 1-8-10 C: 2-3-4-5-13-7-12-11-9

V65-3, 2600 meter autostart
I dette stayerløp for varmblodshester i den tredje avdelingen ligner det et tohesters oppgjør, og fra tet er 2 Photo Va Bene snakk om hesten å fange til slutt (får trolig overta føringen tidlig). Etter en dårlig dag på jobben i et V75-løp i den nest siste starten var 5-åringen tilbake i toppslag sist, og han imponerte da.

Via en drøy siste sving speedet S.J.`s Photo-sønnen inn til en enkel seier på 16.7 full vei sist, og Hamre-traveren som har vært et eventyr for eier Marius Høitomt i vinter, må tilmåles solide vinnersjanser på ny. Vi garderer ikke på de to minste forslagene, men han støter på en hest som er fryktelig god på sitt beste.

Vi snakker da om 12 Barifant, og den hesten kommer nå ut på en distanse han setter veldig pris på. Vunnet tre langløp tidligere i karrieren (gått 15.8 som best), og trener Bo Westergård kommer til hovedstaden med en hest i full form. Solid til sølv på 15.5 full vei med galopp sist, og han er neppe noe dårligere i kveld.

Løp i kroppen etter litt pause har nemlig normalt gjort veldig godt, og vi betaler for 6-åringen på våre to største spilleforslag. Blir trolig sendt frem utvendig for leder 1200 igjen, og da gjenstår det å se om And Arifant-sønnen er tøff nok til å ta ned favoritten fra utvendig posisjon (vi er ikke helt fremmed for at han gjør det).

Vår rangering V65-3: A: A: 2 B: 12 C: 1-7-10-11-9-8-3-4-5

V65-4/V5-1, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for varmblodshester støter vi på i den fjerde avdelingen, og vi synes fire hester skiller seg klart ut. Best på kapasitet er trolig 9 Credicity, og Hamre-traveren står pent til i kveld. Galopperte seg vekk i den siste starten, men 4-åringen er behandlet og rapporteres å trene strålende for dagen.

Han vant sprettlett på 16.1 full vei i den nest siste starten (avsluttet da i 11-fart i det løpet), og vi tror ikke galopprisikoen er spesilet høy på landets hovedbane. I september i fjor gikk han hhv 13.3 og 13.8 i to sprintløp til hhv fjerde og seier på Bjerke, og vi synes 4-åringen skal være klar favoritt i kveld.

Annonse: Grøstad har kjørt V65-4 fra badestampen og avduker strikken i jakten på et kanonobjekt

Vi synes ikke 10 Preston var spesielt imponerende ved triumfen på 16.9 full vei fra tet i den siste starten, men 6-åringen er trolig klart bedre med et løp i rygger. Vunnet tre av de fem siste startene har 11 Zetus gjort (vant på solide 14.7 full vei tredje sist), og 5-åringen er snakk om en opplagt vinnerkandidat igjen.

Det er nok veldig lenge siden 5 Iron Rouge har stått i et så fint spor (forfulgt av dårlige spor på auto), og da synes vi 10-prosenteren i spillet bør vurderes tidlig i kveld. De antatt beste står litt sjanseartet til, og når 7-åringen viste veldig fin form i den siste starten til sølv, synes vi han er litt spennende denne gangen.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 9 B: 10-11-5 C: 4-3-1-12-2-7-8

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Denne V65-rebusen avsluttes med et herlig varmblodsløp i relativt høyt grunnlag, og vi finner fem hete vinnerkandidater. Klar favoritt blir 2 Millstone, og på sitt beste blir selvsagt 6-åringen lei å slå. Vant sprettlett på fine 15.5 full vei i den siste starten, og Ganymede-sønnen har i grunnen vært god i hele vinter.

Det har dog blitt litt vel lenge siden den siste starten (en stor litt tung type dette), og muligens trenger favoritten et løp i kroppen før den rette spensten er tilbake i steget. Tom E. Solberg byttes også ut med trener Per Johansen i sulkyen, og det er med respekt å melde ikke musikk i våre ører (da må vi gardere).

Enorm form er det på 1 Victor Palema, og 7-åringen var knallgod ved triumfen på 13.4 over en sprint i den siste starten. Blir dog overflydd ned startsiden, og da må det hele løse seg underveis for at det skal kunne bli en ny seier. Full form er det på 6 K.L.M. Linedancer, og hun kan sitte tidlig i tet i kveld.

Hun får trolig overta fra 4 Vegas Yankee ut av den første svingen, og på en god dag kan da 7-årshoppa lede rundt om. Hun var tapper til sølv på 16.1 full vei i den siste starten, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld. Sist tapte hun for 7 Out Of Nowhere, og sistnevnte må regnes tidlig også i kveld.

Det virker til at Gottling-traveren har funnet seg litt bedre til rette i sitt nye grunnlag nå (tjente veldig mye penger i 2011/2012), og det var en kontrollert seier 7-åringen tok sist. Det er full form også på 5 One More Flight (vunnet tre av de fem siste startene), og 7-åringen er snakk om en vinnerkandidat på ny.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 1-6-7-5 C: 4-12-11-3-10-9

V5-4, 2100 meter autostart, monte!
Vi har et monteløp for varmblodshester å forholde oss til i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og nær sagt som vanlig har vi ikke stålkontroll på disse løpene. Vi prøver dog å trekke frem fire hester, og fremst setter vi 5 Rebella Mariella. Vant på 17.6 full vei i debuten under sal, og hun kan meget vel gjenta i kveld.

En god montehest er 5 Quad Julry snakk om, men formen om dagen er litt usikker. Ikke helt som best i den siste starten (femte på 18.1 full vei). Løp i kroppen etter lang pause kan dog ha gjort veldig godt, og vi synes det ser litt enklere i mot kontra sist i kveld (da trolig snakk om en topp vinnersjanse).

Siv E. Løvvold setter seg på ny opp på 6 Carina Pride, og det ble seier på enkle 19.2 over en sprint i den siste starten når de slo seg sammen. Et oppløftende løp i monte leverte 9 Dumdumboy til fjerde på 17.4 over en sprint i den nest siste starten, og da synes vi 6-åringen skal regnes veldig tidlig i kveld.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 4-6-9 C: 1-10-8-7-2-3

V5-5, 2140 meter voltestart
Vi har et vidåpent kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag å forholde oss til i avslutningen på denne V5-rebusen, og bred gardering er da å anbefale. En type vi liker godt er 13 Frøyu Trym, og etter litt pause i den siste starten ble det seier på 34.5 full vei fra "dødens" (løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt).

En positiv avslutning til fjerde på 34.1 full vei leverte 1 Holen Drengen i den siste starten, og formen virker da til å være sterkt stigende med noen løp i kroppen etter lang pause. Ille til står 15 Kule Klinken, men med litt flyt på veien dukker 5-åringen opp langt fremme til slutt (sølv på 32.4 full vei i den nest siste starten).

Vi synes 2 Vethe Jerven var positiv til fjerde på 33.8 full vei i den siste starten, og han står pent til i kveld. Det er litt enklere i mot for 6 Tekno Leika denne gangen (fikk maks som femte på 31.5 over en sprint sist), mens formen er uforandret fin på 10 Prinse Stil (avsluttet bra til tredje på 33.4 full vei i den siste starten).

Vår rangering V5-5: A: 13 B: 1-15-2-6-10 C: 4-3-5-7-8-12-9-11-14

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2310.- (over fire bonger)
Stamme 6000 rekker (10*10*2*6*1*5)
A: 4 B: 2-5-11-13 C: 6-9-10-12-15
A: 6 B: 1-8-10 C: 2-3-4-5-7-13
2-12
A: 9 B: 5-10-11 C: 3-4
5 Nougat Ås
1-2-5-6-7

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 600.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 540.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 810.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

Lykke til!