Gå til sidens hovedinnhold

Hansen spiller dem vekk

Rutinerte Håkon Einar Hansen har ikke tenkt å spille vekk pengene sine, men derimot flere av dunderfavorittene på Bjerke onsdag.

Sportspill holder fortsatt strålende tipsform, og på mandag ble ble det veldig flotte treff under den store jackpotomgangen på Mantorp. Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson prikket seks rette på det aller minste forslaget (innl.pris kr 192) her på Nettavisen, og det forslaget betalte tilbake meget pene 1976 kroner.

Nettavisens travredaksjon har truffet knallgodt med sine travtips i månedsvis, men V4-tipsene fra Sverige har vi hatt stang ut med den siste uken. Inntil på Hagmyren tirsdag. Tipsansvarlig Kurt Leirvåg fanget 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester på sitt minste V4-forslag (innl.pris kr 160) på Nettavisen. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Under lunsjtravet på Bjerke tirsdag ettermiddag fanget undertegnede fem rette på mitt største spilleforslag på hjemmesiden og på de to største forslagene på Eksperten (6 andeler a. kr. 300 og 4 andeler a. kr. 500), og utbetalingen i V5 der, ble småpene 8 076 kroner. Sist lørdag spilte som kjent Nettavisen inn over 725 000 kroner i V75-spillet på Leangen, så det biter fryktelig bra for tiden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nok av sjanser til å kunne vinne noen kroner også denne onsdagen, og det hele åpnes opp med spill i V4 og V5 hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Jägersro galopp på den andre siden av kjølen. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Charlottenlund i Danmark på ettermiddagen, før det hele avsluttes med V65-spill til landets hovedbane Bjerke på kvelden.

Våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har ved siden av eget spill på hjemmsiden, lagt ut sine spill i andelslag på Eksperten til løpene på Jägersro galopp, og der ligger også spill fra vår danske ekspert Carsten Rabjerg ute til løpene i Danmark. Samtlige spill til dagens løp finner dere ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med dagens spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skreddersydd oppgave
Et sprintløp i monte for den høyeste klassen for varmblodshestene har vi å se frem til i V65-2, og vi synes det ligner en helt skreddersydd oppgave for 2 Bullchip. 7-åringen piler trolig til tet, og da skal i så fall seierssjansene være solide. Han fikk fjerde på 13.3 over en sprint i Sverige sist, og det fra "dødens"

Trener Heidi Moen hadde ikke fått trent helt som ønskelig foran det løpet, og han forventes å være ytterligere forbedret til kvelden dyst. Han var lysende ved triumfen på 12.0 over aktuell distanse under sal på Biri i sommer, og vi bankerspiller. Det var tøft i mot sist, og vi synes det er enklere i mot i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 2 B: 7-6-10 C: 3-4-5-9-8-1

Begynner å merke kjøret?
Vi på Sportspill har i grunnen vært enige om at det bare er å bankerspille 3 Tekno Odin som kommer ut i et sprintløp for kaldblodseliten i V65-3 i kveld hele veien (og så får vi bare ryke når han taper), men sist synes vi det var tegn som tyder på at han begynner å merke kjøret litt, etter en lang og tøff sesong.

Vi synes trener Øystein Tjomsland mått kjøre aktivt og holde ham på bittet hele veien sist, og det var ikke samme spensten i steget som det har vært tidligere i sommer. Seieren på 22.1 full vei ble kontrollert til slutt, men med tidligere åpning hadde trolig 5 Joker Elden snytt den store favoritten for konfekten den dagen.

Det er trolig slik at 4 Lome Brage fyker til tet, og da følger 5 Joker Elden med på utsiden. Da er han trolig først frem for å overta teten ut av den første svingen, og på en kjapp sprint er det ikke snakk om at kusk Lars A. Kolle slipper teten. Da ser vi ikke helt bort i fra at han kan vinne, og vi spekulerer da i favoritfall.

Vår rangering V65-3: A: 3 B: 5-10 C: 4-11-1-6-9-8-7-2

Vi går i mot strømmen
I et heftig sprintløp for varmblodhester i V65-5 blir 7 Hope And Love klar favoritt, og det er kanskje ikke så rart. 4-årshoppa har imponert voldsomt i fire strake seiersløp, men hvor i himmelens navn havner hun i fra dette sporet? Det er seks raske hester på innsiden, og vi ser for oss en drøy innledning for henne.

Da tror vi hun kan være sårbar (hvis hun "vasser" rundt de via fjerdespor i den første svingen, og dødens siste 800, bøyer vi oss i støvet), og vi synes også det er opp en liten klasse for Hamre-traveren i kveld. Da værer vi favorittfall, og vi tyr da til bred gardering. Piler til tet gjør 5 Pippi, og hun leder svært lenge.

Det er spennende med Gunnar Austevioll opp bak henne i kveld, og da er hun alt for lite spilt med 6 % av innsatsene på seg (sprintet 12.5 som best tidligere). Full form er det på 4 Freia Maxim (vunnet to av de tre siste), og det er heller intet å utsette på formen til duoen 6 Ådra Hornline og 9 Thai Chaiyo (begge regnes).

Vår rangering V65-5: A: 7 B: 5-4-6-9 C: 1-2-10-8-12-3-11

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi synes ikke vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet som innleder denne V65-rebusen, og vi har klart mest tro på fire hester. Vi synes 6 P.P.`s Perfect leverte en fin debut for Kristian Malmin til seier på 17.5 full vei i den siste starten, og med løp i kroppen etter lang pause, er hun trolig forbedret.

Da skal vinnersjansene være solide også i kveld, men hun møter litt bedre hester enn sist. En spennende start gjør nykommeren 4 Lightning Power (sprintet 12.0 som best), og treningsrapportene på Hamre-traveren er solide. Et trangt spor bekymrer dog Frode Hamre litt, men med feilfrit avgang, er han seiersaktuell.

Full form er det på 10 Concorde W., og han er alt for lite spilt med kun 10 % av innsatsene på seg. 4-åringen avsluttet strålende til seier på 16.2 fulll vei nest sist, og sist avsluttet han også bra, i fra en iskald utgangsposisjon på en sprint. Skuffet sist gjorde 12 Clint Greenwood, men kapasiteten er fin på Hamre-traveren.

Vår rangering V65-1: A: 6 B: 4-10-12 C: 3-11-5-7-9-2-1-8

V65-4, 2140 meter voltestart
Et kaldblodsløp støter vi på i V65-4, og etter at 7 Brødsjø Odin er blitt strøket (vi hadde tenkt å bankerspille denne), synes vi løpet ser åpent ut. Tilbake etter veldig lang pause og skadeproblemer kommer 5 Stjerne Vinn, og 4-åringen er nok best på kapasitet. Dog tøft å forlange seier direkte, og vi synes vi må gardere.

Full form er det på 6 Valle Fryd, og i en feilfri utgave kjemper hun om seieren. Hun vant på fine 28.0 full vei i den nest siste starten, og hun gikk også et fint løp til tredje sist (ble dog disket etter sjenering). Det er galoppfare i fra start på 2 Sjefsanna, men med feilfri avgang, tror vi Glittum-traveren kjemper om seieren.

Hun avsluttet flott til sølv på 30.6 i et langløp i et V75-løp i den nest siste starten, og sist gikk hun også godkjent til premie på 27.6 på en sprint (upassende distanse det). Tøft ute i den siste starten var 4 Norheim Flaks (upplassert på 28.7 full vei i et løp gode Willblesen vant), og det er litt enklere i mot for 6-åringen i kveld.

Vår rangering V65-4: A: 5 B: 6-2-4 C: 12-3-9-10-11-8-1

V65-6, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp i relativt høyt grunnlag avslutter denne V65-rebusen, og klar favoritt blir seiersmaskinen 12 Mc Steamy. 5-åringen har ikke tapt løp på seks forsøk i år, og han har imponert voldsomt. Han var igjen helt utruet ved triumfen på 15.5 full vei i den siste starten, men i kveld er det opp til bevis.

Han støter på gode hester nå, og sporet er ikke akkurat gull. Da synes vi garderinger er påkrevd, og svært spennende i ny regi er 1 Rocky Dun Dee. Ny trener Frode Hamre har vært veldig fornøyd med hva hesten har vist i trening, og dersom det løser seg i fra et litt sjanseartet innerspor, er han seiersaktuell.

Kapasiteten på Love You-sønnen er udiskutabel, og han er herdet i tøffe lag i Sverige. Det fungerte ikke med yankeevogn på 4 Rapido Va Bene sist, men det er tilbake til normal sulky i kveld. 4-åringen har full form (satt fast i Derby som femte nest sist), og som svært sansynlig tidlig tethest, krysser vi på alle bonger.

Vår rangering V65-6: A: 12 B: 1-4 C: 7-5-9-2-10-3-6-11-8

Kommentarer til denne saken