*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hansen tar en dansk en

Foto: hesteguiden.com

Bjerke slår på stortrommen i kveld med ekstra V75 og Nettavisens Bjerkeekspert Håkon Einar Hansen smeller til med dansk dynamitt.

20.11.13 12:56

Vi har en svært spennende onsdag foran oss på hestefronten, både spillemessig og sportslig, og det hele sparkes i gang med spill til løpene på Jägersro galopp i lunsjen med spillestopp hhv kl. 12.20 i V4 og 13.52 i V5. Våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen leverer stadig varene, og ved siden av eget spill på hjemmesiden, har Birger og Morten lagt ut spill i andelslag på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det var vanskelig å være tipser og spiller i går (lav utbetaling i lunsjen på Bjerke, og grisevanskelig på Momarken), men vi på Sportspill har fortsatt mandagen friskt i minne. Kurt Leirvåg har aldri lagt skjul på sin begeistring for Leangen travbane i Trondheim, og gevinstene kommer tett der opp. Tolv andelslag gikk inn med seks rette for Kurt på Eksperten på Leangen mandag, i tillegg til det største spilleforslaget på Nettavisen.

Ca 30 000 kroner tilbake på hvert av andelslagene og spilleforslaget på Nettavisen og totalt ble det litt over 400 000 kroner innspilt på Leangen mandag kveld. Fin uttelling ble det også for de som spilte det minste V65-forslaget på Nettavisen. Det kostet kun 160 kroner og ga 1698 kroner tilbake. Det er nye sjanser til gevinster i dag, og etter at lunsjløpene på Jägersro galopp er over, kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til V5-spill til Charlottenlund i Danmark, med spillestopp kl. 15.33

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vår ekspert i Danmark, Carsten Rabjerg har lagt ut sine spill i andelslag på Eksperten til løpene på Charlottenlund, og Carsten har noen svært spennende drag å by på denne onsdagen. På kvelden denne onsdagen rettes alt fokus mot landet hovedbane Bjerke, og vi ser med spenning frem i mot kveldens stevne i hovedstaden. Det er ekstra V75 i kveld med svimlende 25 millioner kroner til en eventuell alenevinner, og de sportslige godbitene står nærmest i kø.

Rosinen i pølsen er selvsagt Axel Jensens Minneløp for den åpne klassen (hoppene kjemper om en førstepremie på 100 000 kroner i V75-5) for noen av Europas beste 4-åringer med 300 000 kroner til vinneren i V75-4, og der blir hjemmehåpet, 10 Thai Broadway klar favoritt. Han har levert strålende løp på den andre siden av kjølen etter Derby i høst, men vi tror favoritten støter på en danske som blir for god.

I tillegg kan vi se frem til et rivende oppgjør i Europamesterskapet for 3-åringene med hele 500 000 kroner til vinneren i den tredje avdelingen, og det løpet ser vidåpent ut på forhånd. Det hele krydres så med Kai Eriksens Minneløp med 50 000 kroner til vinneren i V75-1, og når det også står to heftige sprintløp for den høyeste klassen for begge raser på plakten på Bjerke i kveld, ja så skulle alt ligge til rette for en festaften. Vi på Sportspill har lagt ut en rekke andelslag til løpene denne onsdagen, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.20
V75 kl. 19.05
V4 kl. 20.17
DD kl. 21.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En sportslig perle
I V75-4 braker noen av Europas beste 4-åringer sammen i Axel Jensens Minneløp, og det ligger en seierssjekk på 300 000 kroner å venter på vinneren. Klar favoritt blir 10 Thai Broadway. Etter å ha blitt tredje i Derby tidligere i høst har Thai Broadway gått strålende løp i tøff konkurranse i Sverige i det siste, og sist avsluttet han voldsomt fint til sølv bak svenskenes nye topphest Digital Ink.

Men det hjelper ikke, vi tror ikke Thai Broadway vinner Axel Jensens minneløp i kveld, ikke minst siden han har trukket et svært kinkig tiendespor bak bilen og når det er snakk om sprintdistanse blir det svært sjanseartet.

Etter å ha gått 3 Stelton nærmere etter i sømmene, kan ikke undertegnede gardere denne i kveld. Dette er snakk om et monster av en hest, og vi tror Jeppe Juel sitter bak en vinner. Hun ble tredje i det Danske Derby i høst, men da hadde hesten halstrøbbel. I de to siste startene har hun vært helt formidabel.

Dream Vacation-datteren har vunnet to strake triumfer nå på slutten på hhv 13.2 og 12.5 full vei, og det via den tunge veien utvendig (startet fra hhv spor 8 og 11). Undertegnede hadde 11.5 siste tusen sist (via tredjespor frem til "dødens" 800 igjen), og da knuste hun den danske Derby-vinneren, Stand And Deliver. Som andrevalg og betydelig mindre spilt enn storfavoritten Thai Broadway setter vi strak kurs mot spillelukene og lanserer Stelton som en herlig V75-banker i kveld.

Vår rangering V75-4: A: 3 B: 10-9-4-6 C: 7-1-2-8-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Glitrende forutsetninger
Ja, etter at 1 Miss Shape har blitt strøket i Kai Eriksens Minneløp med 50 000 kroner til vinneren i V75-1, synes vi det ligner en skreddersydd oppgave for 2 Bold And Fresh. Et kinkig andrespor har da blitt til et perfekt førstespor, og da bankerspiller vi. Hun piler trolig til tet, og vi tror hun leder rundt om.

Hoppene har 20 meters forsprang på hingstene i dette løpet, og vi har vondt for å se at en hest som 12 Mc Steamy skal hente 20 meter tillegg på Bold And Fresh. Hamre-traveren kom aldri inn i matchen i et løp i Danmark nylig, men forut for den starten, gikk hun stort sett stålende løp hele veien, uten å gå helt til topps.

I den nest siste starten avsluttet S.J.`s Caviar-datteren flott til tredje på 13.5 full vei bak svært gode Broadway Legs&Co, og da er det klart enklere i mot i kveld. Hoppa vant på 13.1 full vei sist hun gjestet dagens arena, og vi tror på gjentagelse av den bedriften i kveld. Sprint skal være en fordel, og vi tror på tet og slutt.

Vår rangering V75-1: A: 2 B: 12-6 C: 9-8-5-10-3-4-11-7

Europas beste møtes
I V75-3 kan vi se frem til et rivende oppgjør i Europamesterskapet for de 3-årige varmblodshestene med hele 500 000 kroner til vinneren, og vinneren er slett ikke lett å plukke på forhånd. Det er veldig vanskelig å sette disse hestene opp mot hverandre, og da tyr vi til veldig bred gardering i dette løpet i kveld.

Robin Bakker har opplevd stor suksess i år (vi fikk se en strålende Clint W. Boko fra Bakker på Jarlsberg i sommer), og bak 1 Danae F. Boko har trolig Bakker vinnerambisjoner. 3-årshoppa vant hoppeavdelingen av Orsi Mangelli på 13.4 over en sprint sist, og hun har gått 14.7 full vei på langsomme Wolwega tidligere.

Sterkt det, men sporet er litt sjanseartet i kveld (vi er usikre på hvor fort hun kan åpne). En sterk avslutning til sølv på 13.6 over 2640 meter leverte 3 Attack Diablo i det svenske Kriteriet i den nest siste starten (svak sist), og på den prestasjonen, skal 3-åringen til dyktige Peter Untersteiner være tidlig aktuell.

En hest langt utenom det vanlige er 4 Tano Bork snakk om (overlegen på 14.7 full vei i den nest siste starten), og dansken på krysses på alle bonger. Velkjente 6 Red Rose America skal være av de bedre her (vant et V75-løp på Sørlandet nå nylig), mens både 2 Harmi`s Frido og 7 Tumble Dust, krysses tidlig av oss.

Vår rangering V75-3: A: 1 B: 3-4-6-2-7 C: 10-9-8-5-11-12

V75-2, 3120 meter voltestart
Et herlig langløp for varmblodshester med hester fordelt over fem distanser støter vi på i V75-2, og vi finner fem hete vinnerkandidater. Frode Hamre har hele fire hester til start her, og fremst av dem setter vi 8 Vasadu. 4-åringen har hatt en god sesong (vunnet 8 løp), og han har tjent nesten 400 000 kroner i år.

Sterkt det, og han setter veldig pris på den lange distansen. Vasadu avsluttet strålende til sølv på 18.2 over 4160 meter sist, og han skal tilmåles solide vinnersjanser. En flott høst på den andre siden av kjølen har 14 J.T.`s Crown hatt (vant på solide 15.6 over 4080 meter sist), og han er en opplagt vinnerkandidat.

Bedre enn noensinne er 12 Anthony Boko (lekker ved triumfen på 12.9 over en sprint i den siste starten), og han går heller ikke av veien for den lange distansen i kveld. Litt dunkel form er det på 11 Dacke Håleryd (sprudlet ikke ved fjerdeplassen på 14.0 over en sprint sist), men han er god nok på sitt beste.

En spennende start i regi Lars O. Romtveit gjør høykapable 13 Photo Bear, og vi synes han er vel lite spilt i kveld, med kun 5% av innsatsene på seg. Photo Bear har gått flere gode langløp før (bl.a vunnet på 14.6 over 3280 meter), og vi ser ikke helt bort i fra at Romtveit kan ha funnet ut av denne kapable krabaten.

Vår rangering V75-2: A: 8 B: 14-12-11-13 C: 1-5-7-4-10-9-6-3 D: 2

V75-5, 2140 meter voltestart
Axel Jensens Minneløp for varmblodshoppene med 100 000 kroner til vinneren venter oss i V75-5, og vi synes det er fordel strekhestene. Vi setter dermed 1 Soho fremst, og vi bankerspiller nestfavoritten på lillebongen. 4-årshoppa er herdet i relativt tøff årgangsløp i Danmark, og sist vant hun lett på 15.0 full vei.

Høyt toppnivå holder 4 Global On Fire (vant på 14.4 full vei i den tredje siste starten), men hun har ikke vært helt som best nå på slutten (dog håpløs reise sist). Tilbake på topp skal dog Love You-datteren regnes tidlig, og hun er vel lite spilt med 10% av innsatsene på seg (etter en strykning har sporet blitt bedre nå).

Herdet i tøffe lag på den andre siden av kjølen har 3 Conrads Elsa blitt (bl.a vært ute i Drottning Silvias Pokal og kvalifisering til Derby for hoppene), og innsatsen til sølv på 17.1 full vei på en litt tung bane i den siste starten, var god. Hun kan være snakk om tethesten, og da bør 5-prosenteren i spillet vurderes tidlig.

Vi synes 11 Chocolatique er snakk om en overspilt favoritt, og har ikke knalltro på henne. Etter å ha vunnet Derby for hoppene i den nest siste starten på 14.0 full vei var hun svak sist, og formen etter litt pause nå, er usikker. Helt borte er ikke duoen 7 Sweet Funky Music og 10 Exercise To Go, men da stopper vi der.

Vår rangering V75-5: A: 1 B: 4-3 C: 7-11-10-5-8-9 D: 2

V75-6, 1609 meter autostart
Et sprintløp for den høyeste klassen for varmblodshestene (de aller beste er dog ikke med) har vi å se frem til i V75-6 , og vi er ganske sikre på at tre hester gjør opp om den gjeveste sjekken. En strålende høst på den andre siden av kjølen har 3 Baht Launcher hatt, og 8-åringen har helt perfekte forutsetninger i kveld.

Han dundrer trolig til tet, og da leder han i så fall i det aller lengste. Han vant lett på 12.3 over aktuell distanse i den siste starten, og i den nest siste starten sprintet han råflotte 10.6, som toer. Sterkt det, og vi tror på en topp vinnersjanse. Spennende etter pause er 7 I`M The Answer U.S., og han må vurderes tidlig.

Hamre-traveren rapporteres å trene strålende forut for kveldens dyst, og han holder høyt toppnivå (vant på solide 11.1 i den fjerde siste starten). Sporet er ikke det beste i kveld, men vi tror han dukker opp i seierskampen til slutt. Fra Danmark kommer 9 Neo Holmsminde til start, og han er svært god på sitt beste.

Etter en strålende fjorårssesong med over 1.3 millioner kroner innkjørt har 8-åringen ikke innfridd i år, men innsatsen til seier på 13.2 full vei i den siste starten, bar bud om at han ikke har sagt sitt siste ord i løpsbanen. Hesten så spenstig og fin ut der, og han trives godt på Bjerke (gått mange gode løp her før).

Vår rangering V75-6: A: 3 B: 7-9 C: 6-5-12-8-11 D: 2-4-10-1

V75-7, 1609 meter autostart
Deler av eliten møtes til dyst på en kjapp sprint i V75-finalen, og vi synes løpet er åpent. Nå slipper formsterke 10 Stjernejerven å møte Tekno Odin/Joker Elden, og da tror vi på en topp vinnersjanse. Han har en fin rygg i fra start (3 Torpa J. piler av gårde), og da sitter han trolig i en fremskutt posisjon direkte.

Järvsøfaks-sønnen bekreftet sin fine form ved å bli tredje på 23.7 full vei i den siste starten, og vi synes han er latterlig lite spilt, med kun 10% av innsatsene på seg i kveld (og da bankerspiller vi i DD). Nevnte 3 Torpa J. møter bedre hester enn noensinne, og da synes vi han er snakk om en overspilt favoritt med sine 38%

6-åringen er kjapp i vei, men vi er slett ikke sikre på om han klarer å holde 5 Norheim Faksen og 7 Tin Tveiten ute ned startsiden. Da kan det bli sjanseartet, og Tengsareid-traveren må uansett prestere karrierebeste, for å kunne gå helt til topps i kveld. Tidlig aktuell skal 9 Lome Brage være, og han satt bom fast sist.

Der ble han toer på 20.9 på en sprint bak Joker Elden, men han står i en sjanseartet rygg (2 Greis Vinn). Da sitter han trolig i et par litt nede i køen, men han er såpass speedig, at det kan gå veien likevel. Helt borte er ikke 5 Norheim Faksen (står spennende til) og 7 Tin Tveiten (fin form), i dette åpne løpet.

Vår rangering V75-7: A: 10 B: 3-9-5-7 C: 8-2-1-6-11 D: 4

Annonsebilag