Hansen trenger flaks

Kapasitetshesten Norheim Flaks skal normalt vinne sitt løp i lunsjen på Bjerke i dag.

Suksessen til Sportspill bare fortsetter, og det ble en ny kanondag på tipsene i går. Tipsene til Kurt Leirvåg på Leangen satt klokkerent i går, og Kurts store skrik 6 Melling Svarten i V65-6 ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg.

De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

På Eksperten gikk hele 34 andelslag inn på Leangen til en utbetaling på mellom 2600 og 3500 kroner, og totalt sett hele dagen i går, spilte Sportspill inn 130 000 kroner på andelslagene på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Denne tirsdagen er vel så hektisk på travfronten som gårsdagen, og det hele fyres av med spill til lunsjløpene på Visby i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto.

Siden kan det spilles til en V5-omgang på Axevalla på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før spillerne kan se frem til V64-spill til Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Forus her på berget på kvelden.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder trolig rundt om
Ja, vi tror i hvert fall at 4 Norheim Flaks ikke lar seg slå i fra tet i et sprintløp for kaldblodshester i V5-4, og da snakker vi om en hest som har alt for lite penger på seg i forhold til fakstisk kapasitet. 6-åringen sliter med helsen, men på fire friske bein, duger han veldig langt oppover i grunnlagene.

I sitt comeback etter et års pause i den siste starten, ble det en knepen seier på 30.3 full vei, og han har normalt gått veldig mye fremover på form med det løpet i kroppen. Han ble litt lav i hodet uten sjekk i den siste starten, og da fikk ikke kusk Kai Johansen kjørt for fullt den siste biten.

Vi tror dermed ikke han var sliten i mål, og til dagens løp er det på med sjekk. Det vil trolig gjøre ham langt mere kjørbar, og vi tror ikke dagens konkurrenter matcher ham. Han slo hester som Vestpol Dennis og H.G. Imar ved triumfen på 27.6 over aktuell distanse fjerde sist, og det sier sitt om hva denne hesten kan.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør normalt opp
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne V5-rebusen, og vi tror en trio gjør opp om seieren. Teten er innen rekkevidde for 1 Photo Fantasy, og i fra spiss blir hun ikke lett å slå. Hun er herdet i tøffe lag, og vi synes det ser ut som en skreddersydd oppgave for Westergård-traveren i dag.

Innsatsen til tredje på 14.6 over en sprint i den siste starten var god, etter en steintøff åpning på løpet, og vi tror på en topp vinnersjanse i dag. Hysterisk form holder 9 B.B.S. Sugarlight, og han kjemper trolig om seieren igjen. Sporet er fint for ham i dag, og han blir etter alt å dømme en tøff utfordrer til slutt.

Han sprintet fine 13.4 ved seieren i den fjerde siste starten, og innsatsen til tredje på fine 14.0 full vei i den siste starten, var veldig god. En joker i leken kan 2 Baldrian Pedro være snakk om, men da tror vi vinneren er nevnt. Sistnvente er litt bedre enn raden (uheldig sist), og han står perfekt til dag.

Annonse:Grøstad kommer med et hett skrik i V5-finalen i lunsjen på Bjerke i dag!