Har de funnet vinnerformelen?

KLM Hangover kommer ut som en outsider i kveldens V65 på Bjerke. Her er siste nytt før du spiller hos Nettavisen.

Her finner du Nettavisens tips til løpene.

KLM Hangover er en kapabel 6-åring som var svært nær å komme til Derby for halvannet år siden. Etter at hestens tidligere trener Dagfin Henriksen dro til USA for å prøve lykken, har nå Gro Anita Nordby overtatt treneransvaret. Sammen med ei venninne har hun overtatt Henriksens stall på Rønnerud gård på Jevnaker. Det er flotte treningsforhold på gården, hvor også Espen A. Schem og Ola Rustad holder hus.

Les også: Siste V65-info fra kveldens frontfigurer

- Vi trives kjempegodt her. Nå som snøen er kommet, er det ekstra fine vinterforhold å trene på, forteller Gro Anita Nordby.

KLM Hangover har stor kapasitet, men må som regel innom galoppen i løpene.

- Vi som trener hesten har klødd oss i hodet etter alle galoppene. Kuskene skjønner heller ikke hvorfor han galopperer. Hesten har et litt komplisert langt trav, men galoppene kommer umotivert. I trening hjemme virker han veldig fin. Forleden gikk han et monteprøveløp, og da han fungerte han fint. Det virker som han trives under sal, så det er mulig vi forsøker han i monteløp etterhvert. Etter den siste starten er han skodd om, og vi håper det kan ha gjort han stødigere. Han har fungert fint med den skoningen i trening.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Distansen 2600 meter har KLM Hangover bevist at han takler.

- Stayerdistanse er bare en fordel. Han er mer sterk enn speedig.

- Hvordan vurderer du motstanden og vinnersjansen?

- Det er et par bra motstandere, blant annet Silver Pay og Victory Håleryd, men KLM Hangover bør absolutt med på bongen.

På stallen på Jevnaker har de to venninnene 10 hester.

- Vi har jo blant annet Debbie Scot, som er ei veldig bra hoppe. Hun skal ut igjen på Momarken tirsdag. Der har hun fått bakspor, og det er fint at hun kan få et ryggløp nå. Ellers har vi noen hester vi eier selv, og et par av unghestene ser fine ut.

Les også siste info om et par andre av kveldens forgrunnsfigurer

Gro Anita er nok mest kjent fra tiden som oppasser til Thai Tanic. Ved siden av ponnien Minus var hun stjernetraverens faste følgesvenn mens han startet i regi Trond "Buller'n" Anderssen.

- Det er klart at det var en annen verden å være oppasser for Thai Tanic, men jeg trives godt nå også. Jeg ser lyst på fremtiden. Minus går forøvrig som kosehest på stallen til Buller'n, og har det bra, smiler Gro Anita.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin