*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Har en billig oppgave foran seg

Bjerke22032017. Juliana Rags og kusk Noralf P Brækken.

Juliana Rags (her fra Bjerke i 2017 med trener Noralf P. Brækken i sulkyen) blir vår hovedbanker for kvelden på Leangen.   Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Den seks år gamle hoppa har levert to fine løp etter lang pause og møter billig motstand i kveld. Hun bør vinne dette og lanseres som vår hovedbanker i V65-spillet på Leangen.

Undertegnede er på hjemmebane i kveld. Her er noe av det vi kan by på:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

6 Juliana Rags (V65-3) har en billig oppgave på papiret og skal normalt sett ha en KANONSJANSE til å innfri som vår hovedbanker i kveldens V65-omgang på Leangen. Brækken-hoppa imponerte til seier i sin første start etter lang pause hjemme på Leangen nest sist og fullførte bra i tøft V75-lag på Bjerke i sin siste start. Med mindre noe uforutsett skulle skje, bør hun rett og slett vinne dette på klassen. Oppgaven er DØNN riktig. Banker.

5 Robin G.T. (V65-1) er med sine seks år feltets yngste i et løp for den hjemlige eliten med flere "slitne" hester på farten. Det er riktignok lenge siden han viste noe av verdi og to måneders pause har helt sikkert gjort godt for hesten som nå kommer ut i regi Vegard Wolden. Vi skal huske på at Robin G.T. var med i finalen av Norsk Travderby i 2018 og at de nå har lagt om treningen på hesten i et håp om at han skal finne et nytt gir. Motstanden er ikke verre enn at vi synes han må regnes med vinnersjanse på direkten. Med Dalen i sulkyen blir dessuten sjansene ivaretatt på beste måte.

8 Storm Teddy (V65-2) gjør en spennende årsdebut som nybliven 5-åring. Dotterud Teddy-sønnen står ytterst bak bilen på en kjapp sprint, men i et lite felt skal det normalt sett ikke bli posisjonsproblemer. Motstanden er helt riktig i årets første start og vi regner med alt er i orden når han nå kommer ut igjen. Han vant tre løp på ni starter i fjor og pleier alltid å være godt forberedt. På fart og kapasitet bør han vinne, men vi går ikke all in i første start på denne tiden av året.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

1 Fjell Reven (V65-4) møter kapable 4 S.K.'s Nordstjerne, men sistnevnte er ikke helt til å stole på og vår ide i løpet står innbydende til alene på strek og er matchet med stø hånd hele veien. Vallaken fullførte fint til annen i sin siste start og leder normalt dette løpet lenge. Hele veien? MÅ på alle bonger.

12 Odins Blessa (V65-5) er litt opp og ned i prestasjonene, men vi er helt inn på at hun er klart best med ryggløp i det lengste og her kan det fort bli tempo på forestillingen. Da trenger ikke spor tolv å bety allverden. Hun slo tross alt en såpass god hest som Vill Jerven i feilfri utgave i fjor sommer og har fart og kapasitet som rekker veldig langt i sitt nåværende grunnlag. Et opplagt kryss! Kan være en frekk DD-banker.

6 My Name Is Prince (V65-6) skuffet oss kanskje litt sist med å fire til annen fra tet etter å ha fått bestemme litt i føringen. Vi skal huske på at Zola Boko-sønnen hadde hatt noen måneders pause før det løpet og at den innsatsen helt sikkert har gjort 5-åringen veldig godt. Han er lynrask fra start og stikker normalt rett til tet. Derfra synes vi vinnersjansen skal være god. Først og fremst 10 Acers Fantasy imot?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag